1. Shtypni tekstin që dëshironi në kuti.
2. Zgjidhni letra/ shkronjat / shkronjat që ju pëlqejnë më shumë.
3. Kopjojini ato dhe ngjisni kudo që dëshironi. (Instagram, Facebook, Twitter, Biografi, komente ...)

Ky gjenerator i Shkronjat e vogla ju lejon të konvertoni tekstin normal në burime të ndryshme teksti që mund të kopjoni dhe ngjisni en Instagram, Facebook, Twitter, Twitch, YouTube, Tumblr, Reddit dhe shumica e faqeve të tjera në internet. Burime të ndryshme të tekstit janë pjesë e standardit Unicode, që do të thotë se ato nuk janë si shkronjat normale. Nëse do të ishin shkronja normale, nuk mund t’i kopjoni dhe ngjisni askund.

Nëse pyesni veten pse në Tokë është e mundur të kopjoni këto burime dhe t'i ngjisni ato në botimet tuaja në rrjetet sociale, këtu është shpjegimi i shpejtë: Unicode është një organ standarde për të gjithë industrinë e kompjuterave ndërkombëtarë që punon në krijimin e një liste të Të gjitha tekstet e mundshme. Karaktere që duhet të jenë të disponueshme në të gjitha pajisjet (telefonët, tabletët, kompjuterët, ...). Shumica e kompanive të mëdha në industrinë e kompjuterave (Google, Apple, Microsoft, Samsung, Canonical, ...) përputhen me standardin Unicode ose të paktën një pjesë të tij.

Unicode specifikon mbi 100,000 karaktere të ndryshme në qindra gjuhë dhe grupe të simbolet. Kështu që, në vend që secila kompani kompjuterike të shpikë grupin e saj të simboleve, ata mund të përdorin grupin Unicode. Kjo në thelb do të thotë që simbolet e Unicode funksionojnë pothuajse kudo.

Por kjo është aty ku kthehemi Shkronjat e vogla: Ndër mijëra simbole në Unicode janë simbolet normale alfabetike (ato që po lexoni për momentin), por edhe një seri alfabeteve të tjera që janë në një farë mënyre. Ka edhe mijëra personazhe që ata duket Shkronjat e alfabetit latin, por në realitet ato janë simbole të grupeve të tjera të simboleve dhe gjuhëve. Sido që të jetë, ne mund të zgjedhim të gjitha llojet e simboleve standarde të Unicode dhe t'i përdorim ato për të ndërtuar të gjitha llojet e stileve të shkronjave të teksteve të reja që mund t'i kopjojmë dhe ngjisim.

Këtu janë disa burime teksti që mund të krijoni me këtë faqe:

 • 𝖆 𝖒𝖊𝖉𝖎𝖊𝖛𝖆𝖑 comes që vjen në dy stile të ndryshme.
 • α ⓦⒾ𝕖rd 爪 ᶤЖ 𝕠ℱ SЎ𝐦вσⓁŞ që gjenerohet nga qindra grupe të ndryshme Unicode.
 • 𝒶 𝓈𝓊𝓅𝑒𝓇 𝒸𝓊𝓉𝑒 ♡ ♡ 𝓃𝓉 this - kjo zëvendëson të gjithë ose me një lule të zemrës ose emoji të rastit
 • 𝓪 𝓬𝓾𝓻𝓼𝓲𝓿𝓮 që vjen në dy stile të ndryshme (të guximshme dhe normale)
 • 𝕕𝕠𝕦𝕓𝕝𝕖-𝕤𝕥𝕣𝕦𝕔𝕜 𝕥𝕖𝕩𝕥
 • uoɟ ʇxǝʇ spɹɐʍʞɔɐq puɐ uʍop ǝpısdn uɐ
 • 🆃🅴🆇🆃

Dhe shumë më tepër.

Nëse gjeni burime të tjera teksti që duhet të përfshini në këtë gjenerator, më njoftoni! Unë do ta shtoj këtë gjenerator dhe të tjerët që janë kopje të tij (si gjenerator i zbukuruar i tekstit). Arsyeja pse ka disa kopje është sepse analiza ime tregoi se njerëzit po kërkonin për një gjenerator të tipit “tekst të zgjuar” me fjalë kyçe të ndryshme dhe se Google nuk po tregonte rezultatet e sakta.

Kopjoni dhe ngjisni shkronjat e vogla

Një shënim i shpejtë se si të kopjoni dhe ngjitni tekstin e Unicode: disa faqe në të vërtetë i parandalojnë shfaqjen e tyre personazhe të veçantë Unikode duke "sanifikuar" publikimin tuaj (hiqni të gjitha karakteret e huaj) përpara se të ruani publikimin tuaj në server. Kjo nuk është e zakonshme, por ia vlen të dihet. Nëse kjo ndodh, nuk është problem me këtë përkthyes, thjesht do të thotë që në uebfaqe nuk lejohen karaktere speciale. Një tjetër gjë që mund të gjesh kur kopjoni dhe ngjisni shkronjat e tekstit nga ky gjenerator është që personazhet mund të shfaqen si sheshe kur i ngjisni ato. Kjo do të thotë që fonti që jeni duke përdorur uebfaqen ku e keni ngjitur nuk mbështet karaktere speciale të Unicode. Përsëri, kjo është e pashmangshme 🙁 Unicode po bëhet gjithnjë e më e zakonshme, kështu që gjërat po bëhen më të mira.

Dhe një shënim i fundit: nëse kopjoni dhe ngjitni Letrat e Vogël në një program mesazhesh ose një mesazh me tekst / SMS, marrësi mund të mos i shohë vërtet personazhet ndërsa i shihni. Ata mund të shohin blloqe ose mbase asgjë fare. Edhe pse kjo është e rrallë, ndodh që disa pajisje nuk janë aq të pajtueshme me simbolin Unicode të vendosur si tuajat.

Falënderim për përdorimin e gjeneratorit tim të fontit të tekstit! Kam bërë gjithashtu një përkthyes emoji, përkthyes spoiler dhe gjenerator teksti me glitch që ju mund të dëshironi të shikoni!

Letrat e vogla të konvertuesit për rrjetet sociale

Ju mund të keni vënë re se disa përdorues të Rrjetit Social mund të ndryshojnë fontin. Si e bëjnë ata? A janë ata magjistarë? Si rezultat, ata nuk janë. Ata dinë vetëm disa sekrete të vogla Shkronjat e vogla të cilat i lejojnë ata të bëjnë që fonti i tyre të duket i guximshëm, italik ose thjesht i ndryshëm.

Sekreti është mjaft i thjeshtë. Unicode specifikon një numër të madh karaktere (më shumë se 100,000). Pra, personazhet që janë në tastierë janë me të vërtetë vetëm një shumë pjesë e vogël e karaktereve të mundshme që mund të sigurohen nga shumica e kompjuterave dhe pajisjeve. Midis këtyre karaktereve 100k + janë alfabete, siç është tastiera juaj, por në shkronja të theksuara o më i mallkuar ose 𝒸𝓊𝓇𝓈𝒾𝓋𝑒-er ose me different spacing ose different të ndryshme. Ekzistojnë një larmi burimesh që mund t'i përdorni në rrjetet sociale; Këto janë vetëm fillimi i asaj që na jep Unicode.

Thjesht shkruani tekstin tuaj normal në kutinë e parë dhe gjeneratori do ta shndërrojë atë në një bandë burimesh të ndryshme që mund të kopjoni dhe ngjitni në rrjetet tuaja sociale, ose në biografinë tuaj, dhe pothuajse kudo tjetër në internet.


Ka dhjetëra burime të ndryshme eksituese që mund t'i gjeneroni me këtë faqe. Këtu janë disa shembuj:

 • 𝔱𝔴𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯 𝔣𝔬𝔫𝔱𝔰
 • 𝖙𝖜𝖎𝖙𝖙𝖊𝖗 𝖋𝖔𝖓𝖙𝖘
 • Тᗯ𝒾𝕋𝔱𝒆ᖇ
 • 𝓽𝔀𝓲𝓽𝓽𝓮𝓻 𝓯𝓸𝓷𝓽𝓼
 • 𝓉𝓌𝒾𝓉𝓉𝑒𝓇 𝒻𝑜𝓃𝓉𝓈
 • 𝕥𝕨𝕚𝕥𝕥𝕖𝕣 𝕗𝕠𝕟𝕥𝕤
 • twitter fonts
 • ᴛᴡɪᴛᴛᴇʀ ꜰᴏɴᴛꜱ
 • sʇuoɟ

Gjenerimi i tekstit origjinal

Ju mund të keni krijuar një tekst me shkronja të vogla, dhe jeni të lumtur që tani mund të kopjoni dhe ngjisni tekstin tuaj elegant në pjesën e komenteve të videove të maceve qesharake, por mund të pyesni veten se si është e mundur të ndryshoni fontin e text? A është ndonjë lloj hile? A po kopjoni dhe ngjitni një Fuente e vërtetë?

Epo, përgjigjja është vërtet jo: në vend që të gjeneroni burime i sofistikuar, ky konvertues krijon simbole të sofistikuara . Shpjegimi fillon me unikode; një standard i industrisë që krijon specifikimet për mijëra simbole dhe karaktere të ndryshme. Të gjitha karakteret që shihni në pajisjet tuaja elektronike, dhe të shtypura në libra, janë të specifikuara me siguri nga standardi Unicode.

Teksti unikode

Ndër qindra mijëra simbole që gjenden në specifikimet e tekstit Unicode janë karaktere të caktuara që duken njësoj, ose janë variacione të alfabetit dhe simboleve të tjera të fjalëve. Për shembull, nëse mund të marrim fjalën "përshëndetje" dhe t'i shndërrojmë karakteret e saj në shkronja fantazike "𝖍𝖊𝖑𝖑𝖔", të cilat janë një tërësi simbolesh të Unicode. Këto grupe të ndryshme të shkronjave të tekstit të zbukuruar janë shpërndarë në të gjithë specifikimin e Unicode, dhe për këtë arsye, për të krijuar një përkthyes të dashur të tekstit, është vetëm çështje e gjetjes së këtyre grupeve të shkronjave dhe simboleve, dhe lidhja e tyre deri te ekuivalentet e tyre normale alfabetike.

Unicode ka shumë simbole, kështu që ne gjithashtu mund të krijojmë gjëra të tjera si një përkthyes spoiler. Gjithashtu, nëse jeni duke kërkuar për tekst të çrregullt ose tekst të gabuar, shikoni këtë gjenerator teksti të mërzitur nga diçka.

Kopjimi dhe ngjitja It'sshtë kaq e lehtë!

Pasi të keni krijuar simbolet tuaja të sofistikuara të tekstit, mund të kopjoni dhe ngjitni "shkronjat" në shumicën e faqeve të internetit dhe përpunuesve të fjalëve. Ju mund ta përdorni atë për të gjeneruar një emër të dashur Agario (po, teksti i çuditshëm në Agario ndoshta është krijuar duke përdorur një konvertues teksti fantastik të ngjashëm me këtë), për të gjeneruar një instagram me pamje krijuese, Facebook, Tumblr ose postim në Twitter, për të shfaqur n00bs në Steam, ose thjesht për të dërguar mesazhe te miqtë tuaj.

Përjashtimi i vetëm është nëse destinacioni juaj i ngjitur ka një font që nuk mbështet disa karaktere të Unicode. Për shembull, disa faqe në internet mund të mos përdorin një font të Unicode, ose nëse e bëjnë këtë, fonti nuk ka të gjitha karakteret e kërkuara. Në atë rast, ju do të shihni një "kuti" gjenerike, ku u krijua kur shfletuesi përpiqet të krijojë një letër Elegant. Kjo nuk do të thotë që ka një gabim me këtë përkthyes, thjesht do të thotë që fonti i faqes në internet nuk e mbështet atë karakter.

Pak nga tema, por mund të interesoheni gjithashtu emojis Facebook, i cili është një listë masive kërkimi për të gjitha emojijet që mund të përdorni në postimet dhe bisedat tuaja në Facebook. Dhe në të vërtetë, bëra një "Përkthyes Emoji" që ju mund të dëshironi.

Nëse ka ndonjë gjë që mund të bëj për të përmirësuar këtë gjenerator online të fantazisë, më tregoni në kutinë e sugjerimeve! Faleminderit

Theksimi me shkronja të vogla mund të jetë i freskët dhe origjinal

Hello! Ky është një gjenerues për burimet e tekstit të shumëllojshmërisë "cool". Kuptova që njerëzit po përpiqeshin të gjenin një gjenerator si letra fantazi, por përfunduan në vende të burime në vend të kopjimit dhe ngjitjes së gjeneratorëve të tekstit si kjo. Prandaj, kjo është në thelb një kopje e mësipërme, por unë mendoj se do të përpiqem të hartoj disa burime më të "shkëlqyera" të tekstit, siç është ai i vjetër anglez, dhe unë specializoj pak.

Nëse po pyesni sesi prodhohen shkronja të shkëlqyera me shkronja të vogla si ato që shihni më lart, është shumë e thjeshtë (por mbase nuk është ashtu siç prisni. Në thelb, teksti që krijohet nuk është me të vërtetë një font, ai është një tërësi simbolesh që janë në standardin Unicode. Ju jeni duke lexuar simbolet që janë në standardin e Unicode në këtë kohë; Alfabeti është pjesë e tij, ashtu si të gjitha simbolet normale në tastierën tuaj :! @ # $% ^ & * () Etj.

Pra, ndryshimi është se këto radë të "burimeve" që ndodhin, thjesht nuk shfaqen në tastierë, nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme. Standardi Unicode ka më shumë se simbole 100,000 të përcaktuara në të. Ato janë shumë simbole. Dhe midis atyre simboleve ka shumë "alfabete" të ndryshme, disa prej të cilave mund të prodhojë ky përkthyes.

Nga rruga, fakti që ata nuk janë me të vërtetë burime do të thotë që ju mund t'i kopjoni ato në vende si Instagram, Facebook, Twitter, tumblr, etj. Sikur të ishin thjesht burime, unë nuk mund të kopjoja dhe ngjisja tekstin. Sapo ishte shfaqur një tekst i thjeshtë kur e kishe ngjitur.

Nëse ekziston një "burim" i shkëlqyeshëm në kodin Unicode që ju e dini, dhe që aktualisht nuk është i përfshirë në këtë konvertues, më tregoni! Shtë shumë e thjeshtë të shtoni një alfabet të ri, kështu që thjesht kopjoni karakterin dhe ngjitur.

Gjenerimi i tekstit të vogël ose madhësive të ndryshme

Unicode është një specifikim i karaktereve ndërkombëtare të tekstit që është miratuar nga shumica e industrisë globale të kompjuterave. Unicode specifikon më shumë sesa simbolet 120,000, por aktualisht shumica e shfletuesve dhe shkronjave mbështesin vetëm një nënbashkësi të kësaj (megjithëse pajtueshmëria është gjithnjë në rritje)

Duhet të theksohet se teksti i vogël që po shihni më lart jo Shtë një burim. Gjithçka është në të njëjtin font, por përdoren grupe të ndryshme karaktere. Unicode specifikon shumë alfabete të çuditshme që mund të kopjohen dhe ngjiten në Facebook / Tumblr / Twitter / etj. Publikime dhe profile. Këto alfabete të vogla teksti janë vetëm disa nga grupet e simboleve alfabetike të përfshira në Unicode.

Siç mund ta keni vënë re, disa shkronja nuk shndërrohen në mënyrë korrekte. Kjo thjesht sepse alfabete për pajtime dhe mbishkrime nuk ekzistojnë në të vërtetë si një alfabet i përshtatshëm Unikode. Ato janë një lloj "pseudo-alfabeti" në kuptimin që personazhet ishin mbledhur nga disa blloqe Unicode. Alfabeti "me shkronja të mëdha" (shkronja të vogla me shkronja të mëdha) është praktikisht një alfabet i plotë Unikode, kështu që ekziston një karakter i vogël ekuivalent kapitali për secilin karakter të rregullt të alfabetit (megjithëse karakteri "f" është pak i çuditshëm).

Ndërsa ndërtova këtë gjenerues të vogël tekstesh, unë mund të punoja vetëm me simbolet e tekstit të siguruara nga Unicode, kështu që derisa Unicode të përfshijë me të vërtetë një seri të plotë abonimesh të vogla dhe simbole të tekstit të mbishkrimit, unë nuk mund ta zgjidh këtë problem. Nëse gjeni një simbol që duket si një nga personazhet e pandryshuar, më njoftoni dhe unë do ta vendos atë në gjenerator, në mënyrë që të gjithë të përfitojnë prej tij. Ne nuk jemi larg të kemi një grup të plotë dhe të jemi në gjendje ta konvertojmë saktë tekstin në ekuivalentët e tij miniaturë! : RE

Alfabete të shkronjave të vogla të tekstit

Alfabete të plota për secilën nga tre grupet e tekstit mini Unicode gjenden më poshtë:

ᴀʙᴄᴅᴇғɢʜɪᴊᴋʟᴍɴᴏᴘǫʀsᴛᴜᴠᴡxʏᴢ

ᵃᵇᶜᵈᵉᶠᵍʰᶦʲᵏˡᵐⁿᵒᵖᑫʳˢᵗᵘᵛʷˣʸᶻ

ₐbcdₑfgₕᵢⱼₖₗₘₙₒₚqᵣₛₜᵤᵥwₓyz

Siç mund ta shihni, alfabeti i pajtimeve është pak i rrallë në këtë kohë! Përsëri, kjo është për shkak se këto nuk janë "shkronja të vogla teksti", ato janë vetëm grupe simbolesh të Unicode.

Në Facebook, Twitter, Tumblr, YouTube, etj.

Të gjitha rrjetet kryesore sociale mbeten të pajtueshme me shumicën dërrmuese të karaktereve speciale të Unicode. Ekzistojnë disa përjashtime kur përdorimi i tepërt i personazheve specialë nuk lejohet. Për shembull, motori i kërkimit Google nuk shfaq tekstin zalgo ose tekst rrethi në titujt e faqeve. Por nëse po përpiqeni të vendosni një tekst të vogël në postimet në Tumblr ose azhurnimet dhe komentet e statusit në Facebook, atëherë nuk duhet të keni asnjë problem. Ky mini tekst është i shkëlqyeshëm për t'i bërë komentet tuaja të duken të ndryshme (dhe për këtë arsye dallohen) nga pjesa tjetër.

(Shënim: njerëzit ndonjëherë i quajnë këto shkronja të vogla teksti "uhhhh tekst i vogël" ose "Unë mund të marr tekstin uhhh" ose "fontin uwu".)

Nëse ky krijues i vogël i tekstit është i dobishëm për ju, shpresoj se do ta ndani me miqtë tuaj dhe Ndjekësit kështu që edhe unë mund t'ju ndihmoj. Nëse ka ndonjë gjë që mund të bëj ose ndonjë alfabet tjetër me tekst të vogël që dini se duhet të më përfshijë në një konvertues teksti të vogël si ky, ju lutem më tregoni! Ju mund të më dërgoni komentet tuaja duke përdorur kutinë e sugjerimeve ose të lini një koment (ose të dy!).

Gjenerator i shkronjave të vogla

Ky është gjeneratori që mund t'ju ndihmojë. Kjo ju lejon të konvertoni tekstin normal në tekst origjinal që pastaj mund të kopjoni dhe ngjitur. Motori i konvertuesit shkon pas këtij përkthyesi dhe ju lejon të kontrolloni rezultatin përfundimtar të burimeve të tij për të ngjitur kudo.

Shikoni këtë gjenerator të Shkronjat e vogla për shumë më tepër emra!

Siç pritej, ju mund ta vendosni emrin tuaj (ose ndonjë fjalë) në kutinë e parë dhe ky gjenerator do ta kthejë atë në ide të emrit në Instagram.

Unë e bëra këtë sepse duket se në Internet i mungon një gjenerator i thjeshtë i emrave në Instagram. Ka disa gjeneratorë të dobishëm atje, por ato janë kryesisht postime në blog që rendisin shumë emra përdoruesish të tmerrshëm që i ndodhën autorit. Nuk e di pse ata menduan se një listë statike do të ishte e dobishme, dhe madje edhe nëse do të ishin emra, të gjithë do të merreshin menjëherë. Pra, po, ky gjenerator mund të krijojë miliona emra përdoruesish të ndryshëm, kështu që ju ndoshta nuk shihni kurrë të njëjtën gjë dy herë.

Mendova se jo të gjithë duan emrin e tyre të vërtetë në emrin e përdoruesit, kështu që kutia e parë mund të jetë një fjalë që ju pëlqen. Përafërsisht një e pesta e emrave të përdoruesve të gjeneruar do të përdorin farën e tyre të fjalës. Unë mendoja të shtoja një opsion që ju lejon të gjeneroni më shumë ide duke përdorur fjalën farë, në vend që t'ju jepni ato krejtësisht të rastësishme. Nëse dëshironi një opsion si kjo, më njoftoni në seksionin e komenteve

Ky është lloji i parë i "gjeneruesit të emrave" që kam krijuar, kështu që më njoftoni nëse është i dobishëm apo jo, dhe si mund ta përmirësoj. Kur përpiqem të gjej idetë e emrave të përdoruesve, kam tendencë të lexoj kombinime të rastësishme të fjalëve për t'u frymëzuar, kështu që kur krijoj një gjenerator të emrave në Instagram kuptova që do ta modeloja në mënyrën si do të doja. Emri i ideve, por kjo mund të mos jetë perfekte për të gjithë. Pra, po, më njoftoni si shkon.

Kthejeni tekstet tuaja në një mënyrë të jashtëzakonshme me shkronja të vogla

Tekste qesharake për ju për të kopjuar dhe ngjitur! Ky gjenerator mund të jetë i dobishëm për ata që duan simbole të veçanta për profilet në Instagram dhe Facebook. Thjesht shkruani simbolet tuaja në kutinë në të majtë dhe shkronjat e fantazisë do të gjenerohen në kutinë e daljes.

Këto shkronja fantazike janë simbole që ekzistojnë në standardin Unicode, por nuk mund t'i krijoni ato duke përdorur vetëm tastierën tuaj. Këtu shpresoj se kjo është e dobishme.

Alfabetet e plota dhe numrat e secilës prej "fonteve" të simboleve të mëparshme të fantazisë janë shumë të mëdha për t'i kopjuar këtu, por unë do t'i ngjis këtu një çift për t'i treguar ato:

Këtu është alfabeti për shkronjat me dy goditje: 𝕒𝕓𝕔𝕕𝕖𝕗𝕘𝕙𝕚𝕛𝕜𝕝𝕞𝕟𝕠𝕡𝕢𝕣𝕤𝕥𝕦𝕧𝕨𝕩𝕪𝕫𝔸𝔹 ℂ𝔻𝔼𝔽𝔾ℍ𝕀𝕁𝕂𝕃𝕄ℕ𝕆ℙℚℝ𝕊𝕋𝕌𝕍𝕎𝕏𝕐ℤ

Ja alfabeti për shkronjat "Old English": 𝖆𝖇𝖈𝖉𝖊𝖋𝖌𝖍𝖎𝖏𝖐𝖑𝖒𝖓𝖔𝖕𝖖𝖗𝖘𝖙𝖚𝖛𝖜𝖝𝖞𝖟

Këtu është alfabeti për shkronjat e shkrimit kursiv: 𝒶𝒷𝒸𝒹𝑒𝒻𝑔𝒽𝒾𝒿𝓀𝓁𝓂𝓃𝑜𝓅𝓆𝓇𝓈𝓉𝓊𝓋𝓌𝓍𝓎𝓏 𝒜𝐵𝒞𝒟𝐸𝐹𝒢𝐻𝐼𝒥𝒦𝐿𝑀𝒩𝒪𝒫𝒬𝑅𝒮𝒯𝒰𝒱𝒲𝒳𝒴𝒵

Dhe alfabeti i shkronjës bllok:

Sigurisht, të gjitha shkronjat e mëparshme mund të kopjohen dhe ngjiten në vendin që dëshironi. Vini re se është një font që nuk ju shfaqet (nëse shihni vetëm kuti katrore ose pikat e pyetjeve), atëherë kjo është për shkak se shfletuesi juaj nuk i mbështet ende të gjitha këto burime. Mbështetja për të gjitha këto shkronja Unicode po rritet çdo ditë, kështu që brenda dy muajsh ato mund të jenë të dukshme. Sidoqoftë, nëse jeni duke përdorur një shfletues të vjetër, duhet të azhurnoni në Firefox ose të ngjashme.

Cusives për shkronjat e vogla

Ky është një mjet i thjeshtë në internet që konverton tekstin e rregullt në simbole të shkronjave kursive për shkronja të vogla. Konvertimi bëhet në kohë reale dhe në shfletuesin tuaj duke përdorur JavaScript. Unë bëra edhe një përkthyes tjetër që konverton tekstin tuaj në të gjitha llojet e stileve të fantazisë: "gjenerator i tekstit fantazi". Dhe një tjetër që gjeneron një tekst të italizuar.

Ju do të faleshit sepse mendoni se ky përkthyes e kthen tekstin në një burim tjetër, kjo nuk është ajo që po ndodh këtu. Pra, si funksionon? Unicode.

Simbolet e unikodeve

Ky përkthyes në thelb është duke gjeneruar simbole kursive / Shkrime Unikode që ngjasojnë me shkronjat e alfabetit latin (a, b, c, ...). Unicode është një standard ndërkombëtar për simbolet në industri të lidhura me kompjuterin. Ai zëvendëson "ASCII" dhe në të vërtetë përmban të gjitha simbolet ASCII brenda specifikimit të tij. Ka fjalë për fjalë dhjetëra mijëra simbole të ndryshme të përcaktuara nga Unicode në krahasim me karakteret 256 të përcaktuara nga grupi i zgjeruar ASCII. Përveç kësaj, Unicode na lejon të shtojmë shenja diakritike që përkeqësojnë karakteret tona dhe na lejojnë të prodhojmë gjëra të çuditshme si kjo:

Përshëndetje

Nga rruga, teksti i mëparshëm quhet "teksti Zalgo", dhe gjithashtu bëra një përkthyes zalgo që mund të përdorni për të gjeneruar atë lloj teksti.

Pra, po, standardi Unicode është mbresëlënës dhe na lejon të kemi të gjitha llojet e argëtimit me tekstin.

Contro C + Contro V

Më parë thashë që ky përkthyes nuk është i thjeshtë duke gjeneruar të njëjtin tekst me një font të ndryshëm, por në të vërtetë po gjeneron simbole të ndryshme teksti të specifikimit të Unicode. Kjo ka përfitimin e jashtëzakonshëm që mund të kopjojmë dhe ngjisim simbolet kudo që duam (Unë nuk mund ta bëja këtë nëse do të ishte vetëm një burim). Ju mund ta keni gjetur këtë gjenerator pasi të keni vërejtur se profili i një rrjeti social ose botimi i dikujt përmbante tekst të italizuar ose italizuar. Sigurohuni që nuk keni gjetur ndonjë tipar të pazakontë, thjesht keni shfrytëzuar fuqinë e Unicode!

Simbolet e shkronjave kursive janë të shkëlqyera për të bërë të dalluar mesazhin tuaj në rrjetet sociale. Vetëm shikoni ndryshimin midis:

> Shikoni postimin tim!

y:

> 𝓛𝓸𝓸𝓴 𝓪𝓽 𝓶𝔂 𝓹𝓸𝓼𝓽!

Meqenëse faqet e rrjeteve sociale në përgjithësi nuk lejojnë burime, kjo i jep përdoruesit një surprizë të madhe kur shohin diçka të re si kjo. Kështu që, nëse dëshironi të ngjitni tekstin në italikë në bloget tuaja në Tumblr, statuset në Facebook, profilet Twitter ose Tweets, përshkrimet në Instagram ose kudo tjetër, ky përkthyes duhet të jetë i dobishëm për këtë.

Italisht për shkronjat e vogla

Gjeneron tekst në italisht që mund të kopjoni dhe ngjitni në botimet dhe statuset e Facebook, Twitter, Instagram dhe rrjeteve të tjera sociale.

Po mendoni se si funksionon kjo? Shtë mjaft e thjeshtë për të marrë Italic për shkronja të vogla ka shumë karaktere që ekzistojnë, por ato nuk përfshihen në tastierën tuaj. Në fakt, ka më shumë se 100,000 prej tyre! Emojis janë shembuj të personazheve që nuk janë në një tastierë standarde. Pra, këto karaktere italike janë vetëm karaktere në standardin Unicode që nuk duken aq të zakonshëm sa karakteret alfabetikë "normal" (si ata që po lexoni tani). Kjo është arsyeja pse ju mund ta kopjoni dhe ngjitni këtë tekst në italikë në biografinë tuaj në Instagram, postimet në Facebook, etj.

Në të vërtetë Shkronjat e vogla, ka mjaft disa "alfabetë" pseudo-alfabete që ekzistojnë në standardin Unicode, dhe do të vini re se unë kam përfshirë disa të tjera, siç janë alfabetë "kursive" dhe "shkrime". Të gjitha këto u shtuan në ditët e para të Unicode, kryesisht për të përmbushur qëllimet e disa ndërmarrjeve / industrive të mëdha që duhej të ndiqeshin për të përdorur standardin Unicode. Për shembull, kimistët dhe fushat që lidhen me matematikën kanë prirjen të përdorin karaktere italike për të treguar gjëra specifike, kështu që ata kishin nevojë për një grup të karaktereve italike që ata mund të përdorin në situata kur ata nuk mund të zbatonin një stil post-fakti. Shpesh është shumë më e lehtë të përdoret vetëm karaktere në italik në vend të karaktereve normale me shumë logjikë të integruar për të trajtuar stilin e atyre personazheve (redaktorë specialë të tekstit, etj.). Kështu i marrim këto "burime" në italikë (megjithëse nuk janë me të vërtetë burime).

Unë kam përfshirë shumë "fonte" të tjera të tekstit të zbukuruar përveç italikave dhe italikave. Shpresoj t’i gjeni interesante / të dobishme!

Letra të vogla rrufe në qiell

Ky është një gjenerues i thjeshtë teksti i guximshëm në internet. Teksti i guximshëm që gjenerohet në të vërtetë është një grup simbolesh nga grupi i simboleve Unicode. Shumë nga këto simbole janë në përputhje me shfletuesit modernë, kështu që duhet të jeni në gjendje të kopjoni dhe ngjisni tekstin e formatuar në Facebook (për shembull, për emrin tuaj të përdoruesit), Twitter, Instagram, tumblr dhe botime të tjera dhe shtete të mediave sociale .

Mund të keni menduar fillimisht që ky konvertues gjeneron një burim në E guximshme, por ky nuk është rasti. Shkronjat nuk mund të kopjohen ose ngjiten, ndërsa personazhet specialë të krijuar nga ky përkthyes mund të kopjohen në emrin e përdoruesit ose pseudonimin tuaj, ose në postimet në blog ose kudo tjetër për t'i bërë ato më të dukshme se të tjerët.

Alfabete të guximshme

Alfabete të vogla dhe të guximshme unikode janë:

𝐚𝐛𝐜𝐝𝐞𝐟𝐠𝐡𝐢𝐣𝐤𝐥𝐦𝐧𝐨𝐩𝐪𝐫𝐬𝐭𝐮𝐯𝐰𝐱𝐲𝐳

𝐀𝐁𝐂𝐃𝐄𝐅𝐆𝐇𝐈𝐉𝐊𝐋𝐌𝐍𝐎𝐏𝐐𝐑𝐒𝐓𝐔𝐕𝐖𝐗𝐘𝐙

Dhe numrat janë:

𝟎𝟏𝟐𝟑𝟒𝟓𝟔𝟕𝟖𝟗

Mbani në mend se, për pjesën më të madhe, nuk ka ekuivalente të guximshëm të simboleve të tjera në tastierën tuaj. Ka të gjitha llojet e argëtimit që mund të keni me unikode që nuk është e guximshme. Për shembull, bëra një gjenerator italic teksti, një gjenerator të mërzitur të tekstit, një gjenerator elegant të teksteve, një gjenerator të bukur tekstesh dhe shumë të tjerë.

Luaj me këta konvertues tekstesh, shiko çfarë mund të krijosh dhe mos harro t’i ndash ato krijime në pjesën e komenteve! Unë do të doja të shikoja se çfarë përfundoni duke e përdorur atë për 🙂

Pasqyra e formatit të tekstit

Ky përkthyes punon duke e kthyer mbrapsht drejtimin e karaktereve të tij dhe pastaj duke u përpjekur të gjejë individualisht një personazh Unicode që është versioni më i mirë i përmbysur i secilit prej personazheve që shkruan. Fatkeqësisht, nuk ka karaktere të kopjuara për secilën shkronjë dhe numër, por ka disa nga ato shumë të ngjashme që përdoren për të mbushur boshllëqet.

Nëse gjeni një karakter Unicode që përfaqëson më së miri një letër ose numër, atëherë vendoseni në kutinë e sugjerimeve! Faleminderit

Nëse nuk dëshironi që letrat të përmbajnë, por thjesht dëshironi që teksti të ndryshojë adresën e tij, atëherë ekziston një përkthyes tjetër i quajtur "Inverter i tekstit" që mund t'ju ndihmojë me këtë.

Shkrimi pasqyrë i Leonardo da Vinci

Shkrimi i Leonardo da Vinci ishte pasqyruar në shumë nga fletoret e tij si një formë e lehtë e kriptografisë që i pengonte njerëzit të lexonin idetë e tyre gjatë ecjes, ose thjesht me një shikim të shpejtë.

Një rast tjetër i përdorimit interesant të tekstit me një adresë të përmbysur është në rastin e disa automjeteve të urgjencës siç janë ambulancat:

Kjo është bërë në mënyrë që kur teksti shikohet përmes një pasqyre, ai shfaqet

Gjenerator i vogël për shkronjat e vogla

Ky është një gjenerator në internet që konverton shkronjat normale të teksteve në shkronja të vogla të vogla që mund të kopjoni dhe ngjitni në Facebook, Twitter, Instagram dhe postime të tjera në media sociale dhe azhurnime të statusit. Në thelb ju lejon të bëni tekst më të vogël. Teksti duket aq i vogël sepse përdoren tre alfabete të veçanta Unicode. Kjo është arsyeja pse ju mund ta kopjoni dhe ngjitur! Ju nuk mund ta bëni atë nëse do të ishte një Fuente të vogla.

Tre alfabetet e krijuara në këtë gjenerator mini tekstesh nuk janë me të vërtetë alfabete "zyrtare" në Unicode, kështu që disa karaktere mungojnë dhe disa duken të çuditshme. Alfabeti me shkronja të mëdha është alfabeti më "i plotë" i shkronjave të vogla të disponueshme. Kjo është ndoshta arsyeja pse shkronjat e vogla kapitale shihen në Tumblr, në Twitter, Facebook dhe në çdo pjesë tjetër të Internetit. Letra e vetme që është pak e çuditshme është personazhi "f". që bëhet "ғ".

Alfabeti i dytë është një grup mbishkrimesh të vockla. Këto përdoren shumë shpesh në shënimet matematikore, kështu që Unicode mendoi se do të ishte mirë të kishin simbole zyrtare të tekstit për këta karaktere të bisedave. Fatkeqësisht, nuk ka asnjë letër mbiveshkore për "q" dhe "i", kështu që duhej të përdoren zëvendësime të përafërta. Pavarësisht, alfabeti i mbivendosur i Unicode është ndoshta alfabeti më i mirë dhe më i vogël i shkronjave në dispozicion, kështu që është një mënyrë e shkëlqyeshme për ta bërë që teksti juaj të dalë i dallueshëm në postimet tuaja në media sociale.

Alfabeti i tretë është një alfabet i pajtimeve, dhe siç mund të keni vërejtur, mungojnë disa shkronja për të cilat nuk ka zëvendësim të arsyeshëm. Ndoshta në një moment në të ardhmen, Unicode do të përfshijë shkronjat e mbetura të pajtimit në specifikimin e tij, por deri në atë kohë, gjenerimi i një grupi i plotë e shkronjave të abonimeve të Unicode është jashtë tabelës.

Pra, po, nëse po kërkoni një gjenerator letrash i vogël, me shpresë se njëra prej këtyre alfabeteve të vogla do të funksionojë për ju.

Ju mund të gjeni mijëra formate shtesë të shkronjave / shkronjave. Nëse ju mungon ndonjë, na pyesni.

Shkronja të bukura për Instagram

Hello! Ky gjenerator thjesht përzihet një bandë fjalësh të lezetshme së bashku me një fjalë të zgjedhur tuaj. Disa nga emrat e përdoruesve nuk përmbajnë fjalën farë sepse mendova se njerëzve mund t’u pëlqejnë disa emra përdoruesish krejtësisht të rastësishëm për t’u frymëzuar.

Më vjen keq nëse mund të mendoni për disa nga ato shumë të rralla, vetëm sepse është plotësisht e rastësishme! Mos më fajësoni, fajësoni atë rastësisht (mos ngurroni të ndani argëtim në komentet më poshtë: P).

Ju gjithashtu mund të dëshironi të shihni këtë gjenerator të shkronjave në instagram që ju lejon të përdorni disa shkronja të bukura në instagram për biografinë tuaj. Gjithashtu, ndjehuni të lirë për të ndarë emrin tuaj të ri në Instagram dhe një lidhje me profilin tuaj në komentet në mënyrë që njerëzit e tjerë të mund ta vizitojnë dhe ta ndjekin atë.

Mënyra se si e bëra këtë ishte vetëm gjetja e disa shkronjave të vogla në internet bazuar në tema “të lezetshme” dhe për t'i kombinuar të gjitha. Pastaj ai merr dy fjalë të rastit dhe i kombinon ato për të prodhuar një emër të bukur në Instagram (me shpresë).

Unë e bëra këtë pasi bëra Gjeneratorin e Emrave në Instagram sepse u argëtova duke e bërë atë (ishte gjeneratori i parë i emrit që bëra). Më pëlqente të shikoja idetë e ndryshme që më ndodhin, kështu që mendova të përpiqesha të bëja një version "më të bukur". Padyshim shpresoj t’i përmirësoj të dyja bazuar në komentet në komente, kështu që ju lutem më njoftoni nëse keni ndonjë ide.

Konvertuesi i Shkronjave Speciale

Hello! Kjo faqe ju lejon të gjeneroni simbole të veçanta teksti dhe të gjitha llojet e karaktereve të sofistikuara të tekstit thjesht shtypni tekstin tuaj normal në kutinë e parë, dhe pastaj të gjitha shkronjat e veçanta të tekstit do të shfaqen në kutinë e dytë.

Mund të kopjoni dhe ngjisni Shkronjat e vogla në biografinë e tij në Instagram dhe në vende të tjera që mbështesin personazhet e Unicode. Kam vërejtur që shumë njerëz i përdorin këto personazhe për të krijuar një emër elegant për llogarinë e tyre në Twitter dhe disa rrjete të tjera sociale. Ju ndihmon të qëndroni mirë.

Nëse jeni duke pyetur veten se si funksionon kjo, këtu është tregimi: ka më shumë se simbole 120,000 në standardin Unicode. Alfabeti normal është karaktere 26, dhe numrat zënë një 10 shtesë, plus pikësim dhe gjithçka, dhe në total, tastiera juaj ka të ngjarë të ketë një maksimum prej afro njëqind simbole. Këto janë simbolet më të zakonshëm të përdorura, kështu që ka kuptim t'i vendosni të gjitha në tastierë, ka një hapësirë ​​të kufizuar. Por ka më shumë se njëqind mijë të tjerë! Pra, si i "shtypni" këto simbole të tjera nëse nuk janë në tastierën tuaj? Epo, nuk mundeni, por mund t'i gjeni në faqet e internetit si kjo!

Pra, midis atyre personazheve 100k, ka shumë ato ata duket te tona karaktere alfanumerike normale në tastierën tuaj. Në fakt, disa nga këta personazhe janë vetëm versione të guximshme, italike ose italike të alfabetit latin, ose versione të tjera, të dizajnuara në një mënyrë të veçantë. Shumë nga këto letra të veçanta u prezantuan për të ndihmuar studiuesit matematikorë të shprehin më qartë objektet e ndryshme abstrakte matematikore në ekuacionet e tyre.

Pra, tani ju e dini pak se si lindi ky tekst i veçantë. A mund t'i quajmë thjesht këta personazhe të veçantë "shkronja speciale"? Epo, teknikisht, jo. Një font është diçka që është krijuar për të ndryshuar pamjen vizuale të secilit karakter të Unicode. Prandaj, nëse kopjoni dhe ngjisni karakteret, fonti nuk shfaqet për udhëtim. Skedarët e shkronjave janë specifike për një faqe të veçantë në internet, ndërsa vetë personazhet / glyphs / simbolet mund të kopjohen dhe ngjiten. ndërmjet faqet e internetit.

Disa nga këto simbole të sofistikuara të tekstit mund të mos funksionojnë siç duhet në faqet e tjera të internetit, dhe kjo është për shkak se ata janë duke përdorur një font që nuk mbështet të gjithë karakteret e Unicode. Nëse simbolet e tekstit nuk funksionojnë as në këtë faqe interneti, kjo do të thotë që shfletuesi juaj nuk i mbështet ende intervalet e Unicode të nevojshme për të punuar. Provoni të azhurnoni shfletuesin tuaj në Firefox dhe duhet të shihni të gjitha simbolet e veçanta të tekstit në atë rast.

Alfanumerike Whatfarë është kriptimi?

Një kriptim është një seri operacionesh që shndërron diçka që lehtë mund të kuptohet në diçka që është shumë e vështirë për tu kuptuar. Një kriptim përdoret për të "kriptuar" një mesazh në mënyrë që të mos kuptohet nëse arrin duart e gabuara. Kriptimi përdoret gjithashtu për të "deshifruar" mesazhin në mënyrë që të mund të lexohet përsëri. Ka shumë shifra të famshëm, të tilla si kriptimi i gardhit hekurudhor, shifrat 11B-X-1371 dhe Beale. Më poshtë është pjesë e një shifri të njohur runik të gjetur në gurin e Kensington.

Gjenerator i teksteve të kundërt

Ky është një përkthyes i thjeshtë që bëra që përmbys thjesht fjalët e tua ose fjalë të kota. Ju lutemi vini re se ju mund të kërkoni një përkthyes që reflekton teksti juaj (oƨ ɘʞil). Nëse po, klikoni në atë lidhje.

Mënyra se si ai e bën atë është mjaft e thjeshtë. Meqenëse po e shihni këtë në Internet në shfletuesin tuaj, JavaScript përdoret si më poshtë:

> "Teksti im shembull" .split (""). e kundërt (). bashkohuni ("");

Shkronjat e vargut së pari ndahen në përbërës individualë të matricës, atëherë përdoret metoda "String.reverse ()", pastaj elementët rezervë bashkohen në një varg, i cili rezulton në të njëjtat karaktere, por në kuptimin Inverse ose inverse.

Ju gjithashtu mund të kërkoni një përkthyes që të kthejë mbrapsht tekstin tuaj.

Letrat e kundërta Shkronjat e vogla

Shkrimi i shkronjave të vogla mbrapa është një mënyrë e shkëlqyeshme për të shtuar një shtresë shumë të lehtë kriptoje për gjërat që ju shkruani; kthejeni rendin e fjalëve dhe karaktereve dhe bëjeni pak të çrregullt, dhe askush nuk mund ta kuptojë! Ju gjithashtu mund të bëni rregulla të tjera si të kaloni zanoren e fundit ose diçka për ta bërë atë më të vështirë.

Disa shembuj të shpejtë të asaj që prodhon ky përkthyes:

 • e verdhë = ujku
 • qen = zot
 • dele = peehs
 • parku = krap
 • makinë garash = makinë garash
 • supercallifragilisticexpiallidocious = suoicodillaipxecitsiligarfillacrepus

Konvertimi i shkronjave të vogla të superScript

Ky përkthyes gjeneron një mbishkrim () që mund të kopjoni dhe ngjitni. Në të vërtetë, po e shndërron tekstin tuaj në një nëngrup të standardit Unicode. Kjo është arsyeja pse ju mund ta kopjoni dhe ngjitni kudo (për shembull, facebook, tumblr, twitter, reddit, instagram, etj.). Isshtë gjithashtu e dobishme për gjenerimin e eksponentëve, për shembull, nëse po përpiqeni të dërgoni një ekuacion diku në LaTeX dhe një format tjetër nuk mbështetet.

Specifikimi i Unicode përmban karaktere superscript për të gjithë numrat dhe shkronjat, përveç "i" dhe "q". Kështu që në këtë konvertues duhej të gjeja karakteret më të afërta që duken si versione superscript të këtyre.

Vini re se nëse po botoni në reddit, në të vërtetë mund të bëni eksponentë / mbishkrime duke shtypur "x ^ 2" që do të prodhonte x². Dhe nëse keni hyrje në HTML, atëherë mund të përdorni etiketën gëlltit .

Unë bëra edhe një gjenerator të pajtimtarëve nëse po kërkoni një të tillë.

Letra të vogla për gjeneratorin Emoji

Kjo është përkthyes emoji . Shndërroni tekstin në tekst plot emojime disi të rëndësishme. Shtë një punë në progres, prandaj ki durim ndërsa unë e përmirësoj. Mbi të gjitha, më duhet të filtroj përkthime të pasakta të sistemit dhe të shtoj fjalë kyçe dhe sinonime shumësorë.

shtyp SHIFT Pasi të shkruani / ngjisni për të përkthyer dhe randomizuar përsëri konvertimin e emoji.

Unikode Emojis

Ekzistojnë shumë lloje të ndryshme të emojeve, ose emocioneve. Emoji origjinal ishin të përbërë nga karaktere ASCII si: ( _ ) dhe (") (; ..;) (") dhe (^. ^). Këto emojis vazhdojnë të ekzistojnë edhe sot falë gamës së tyre të madhe të ambienteve të mundshme, duke i lejuar njerëzit të shprehin pothuajse çdo emocion që dëshirojnë. Ky lloj emoji njihet si "kaomoji" ose thjesht "emoticons ASCII ”.

ASCII përcakton vetëm një numër të vogël karaktere në lidhje me standardin Unicode. Unicode përmban të gjitha karakteret ASCII dhe milje më shumë. Simbolet "🎲" dhe "🐌" janë shembuj të karaktereve të Unicode që mund të përdoren si emoji për një përkthyes emoji si ky.

Kopjoni dhe ngjisni

Shumica e shfletuesve dhe telefonave mbështesin tani një version të fundit të Unicode, kështu që ju duhet të jeni në gjendje të kopjoni dhe ngjisni simbolet emoji kudo që dëshironi (profili në Facebook, komentet në YouTube, reddit, statusi ose profili i Twitter, etj.) ). Nëse shihni një karakter kornizë si ky: "◽️" ose ndonjë personazh tjetër të çuditshëm në vend të një emoji të konvertuar, atëherë shfletuesi juaj nuk e mbështet atë karakter të Unicode.

Nëse, kur ngjitni një emoji në një uebfaqe tjetër, ai shfaqet si një karakter i çuditshëm, do të thotë që në uebfaqe është duke përdorur një font që nuk ka atë karakter Unicode.

Emoji Kërko

Ju gjithashtu mund të përdorni këtë përkthyes emoji për të gjetur emojis të ndryshme që përfaqësojnë fjalën tuaj. Thjesht shkruajeni fjalën tuaj në kuti si zakonisht, dhe nëse gjendet një emoji, ajo do të shfaqet në kutinë tjetër. Meqenëse mund të ketë disa emojis që përfaqësojnë atë fjalë, mund të shtypni "Shift" ose ndonjë çelës tjetër ndërsa kursori është në kuti dhe ai do të ndryshojë një emoji të ri të rastit me këtë kuptim.

Gjenerimi i Emojis

Nëse dikush është kurioz, mënyra si e bëra këtë ishte të kapja e një liste të të gjithë karaktereve të Unicode që janë si emoji. Nuk e mbaj mend se nga e kam marrë, por jam shumë e sigurt që ishte nga faqja zyrtare e internetit Unicode. Për fat të mirë, kjo listë është e ngarkuar me fjalë kyçe. Lista është enorme , kështu që nuk do të kishte asnjë shans që unë ta bëja vetëm atë.

Kështu që unë gërvishtem emojis dhe fjalë kyçe dhe i vendosa në një hartë me vlera kyçe JavaScript ku çelësi është fjalen dhe vlera është një listë emojis që e përfaqësojnë atë. Nga atje, është po aq e thjeshtë sa skanimi i tekstit sa shkruani dhe kërkoni fjalë që përputhen me cilindo nga çelësat. Kur një është gjetur, unë zëvendësoj fjalën me një emoji të rastit të matricës përkatëse. Kështu funksionon konvertimi.

Më është dashur të përdor JavaScript në vend të listave të fjalëve të ofruara nga LingoJam për arsye të performancës.

Emojipasta

Në të vërtetë, ky konvertues emoji do të përshkruhej më së miri si një përkthyes emojipasta. Shndërroni tekstin në tekst të mbushur me emoji në një mënyrë të rastësishme, pak a shumë në krye. Nëse doni të zbuloni se çfarë është emojipasta, ju mund të kontrolloni subreddit emojipasta, por të jeni të kujdesshëm, mund të jetë i qartë dhe pak i çuditshëm në përgjithësi.

Nëse ju pëlqen ky gjenerator emoji, atëherë ju gjithashtu mund të dëshironi këtë gjenerator teksti fantastik që bëra. Përdorni unikode dhe emoticons për të krijuar fjali të çuditshme dhe të mrekullueshme në kërkim që mund të kopjoni dhe ngjisni.

Përditësoni: Unë thjesht e ndryshova atë në mënyrë që të mos zëvendësojë fjalët, por shton emojis rreth fjalëve. Redditoni diskutimin këtu. UDHZIM TJETR: Përfundova të shtoj gërmat dhe fjalitë lidhëse (drejtuar, vrap, vrap, etj)! Tjetra: sinonime. Nëse keni ndonjë sugjerim, lëreni në komente! 💝

Gjenerator simbolesh

Teksti i simboleve Shtë vetëm teksti që është bërë nga simbole: ᶤsş ᶤs sY 爪 𝔰l𝔰 тє𝓧𝐭.

Vini re se nëse nuk mund të shihni ndonjë prej simboleve të mësipërme, ose ato paraqiten si kuti, pikëpyetje ose karaktere të tjera "të paracaktuara", kjo do të thotë se pajisja ose shfletuesi juaj nuk i mbështet aktualisht të gjitha karakteret e Unicode. Mos u shqetëso mendo! Shfletuesit celularë po zbatojnë gjithnjë e më shumë karaktere çdo muaj, kështu që nuk duhet të kërkojë shumë kohë që pajisja juaj të mbështesë të gjithë karakteret e shfletuesve të internetit modernë si Firefox dhe Chrome. Nëse nuk po përdorni Firefox, ju rekomandoj, ata janë një nga mbështetësit më të mëdhenj të uebit si një platformë e hapur.

Letra të vogla përveç asaj ... kjo është një mjet i thjeshtë në internet që ju lejon të gjeneroni tekstin e simboleve duke vendosur simbole të rregullta alfabetike (karaktere) në kutinë e parë, dhe shumë lloje të përfaqësimit simbolik do të shfaqen në kutinë në të majtë. Sigurohuni që të lëvizni poshtë në kutinë e daljes për të parë të gjitha ndryshimet e ndryshme.

Teksti i simboleve është i shkëlqyeshëm nëse doni të përmirësoni biografinë e instagramit tuaj ose të shtoni një tekst të mrekullueshëm në titujt tuaj, dhe shpresoj se ky mjet e bën atë me të vërtetë të lehtë. Të gjitha simbolet janë pjesë e standardit Unicode, i cili më në fund do të zbatohet në të gjithë shfletuesit modernë, kështu që pothuajse nuk ka asnjë kufizim të përdorimit të këtij teksti në internet. Kjo varet kryesisht nga përdoruesit që shohin biografinë / titullin / komentin / statusin / etj. - nëse ata përdorin një shfletues dhe pajisje moderne, ata duhet të jenë në gjendje të shohin shumicën e simboleve (veçanërisht nëse është një shfletues desktop). Nëse po e shihni atë në një telefon të vjetër, është e mundur që simbolologjia juaj e mirë e tekstit të mos i arrijë ato (ato do të shfaqen si drejtkëndësha të thjeshtë, pikëpyetje ose diçka të ngjashme).

Ekziston një tjetër burim i vogël i mundshëm i problemeve (megjithëse më i rrallë): burimi i përdorur në faqen e internetit ku kopjohen dhe ngjiten simbolet. Nëse keni një font vërtet të çuditshëm, mund të mos i shfaqni saktë simbolet tuaja.

Pasi të keni thënë të gjitha këto, duhet të jeni në gjendje ta publikoni në postimet tuaja në tumblr, azhurnimet e statusit të Facebook, tweet-et në Twitter, emrat e përdoruesve të agaros: në thelb, kudo që të dërgoni tekst, mund të dërgoni një tekst simbolesh Unicode.

Në rast se dikush është i hutuar në lidhje me këtë: simbolet e mësipërme nuk janë simbole ASCII. Ka shumë simbole qesharake në grupin ASCII, por është shumë e vogël. Standardi ASCII ka nja dy qindra simbole, ndërsa grupi Unicode ka dhjetëra mijëra e simboleve, dhe në fakt, e gjithë grupi ASCII është përfshirë në standardin e Unicode.

Nëse po përpiqeni të përdorni simbolet e tekstit në pajisjen tuaj iPhone ose Android, nuk duhet të keni shumë probleme, përveç që disa prej simboleve ende nuk do të funksionojnë. Pra, mbani në mend se simbolet e mesazheve tuaja tekstuale mund të mos funksionojnë për marrësin, pasi ato mund të kenë një pajisje më të vjetër ose çfarëdo, dhe nuk ka standarde për pajisjet amtare, siç janë ato për uebin.

Letra të vogla Online

Siç ndoshta keni vërejtur tashmë, ky Përkthyes i Shkurtër ju lejon të ndryshoni fontin tuaj duke përdorur simbolet e Unicode. Mund ta përdorni për të ndryshuar burimet në biografinë tuaj në Instagram, të ndryshoni burimet në biografinë tuaj në Twitter ose Twitter: madje mund të ndryshoni burimin në postimet tuaja në Facebook për t'i bërë ata të qëndrojnë më shumë! Shtë e ardhmja, njerëz.

Kjo është një kopje e përkthyesit tim Tekst i zbukuruar Gjenerator sepse njerëzit përdorin një milion terma të ndryshëm kërkimi për të provuar të gjejnë gjëra që i ndihmojnë ata të gjenerojnë simbole të çuditshme të Unicode për të përfaqësuar tekstin e tyre. Kështu që shpresoj se kjo mbulon një numër të mirë të motorëve të kërkimit që kanë humbur përkthyesin tim tjetër. Sidoqoftë, do t'ju mbaj të azhurnuar në sinkronizim, në mënyrë që të mund të përdorni gjithçka që dëshironi

Dhe nëse nuk e dini se çfarë është Unicode, është një këshill ndërkombëtar i pleqve që vendos për të ardhmen e emojis, simbole të çuditshme, alfabete të skenarëve specialë dhe pothuajse çdo simbol tjetër të tekstit që nuk është në tastierën tuaj. Të gjithë i dëgjojnë këta magjistarë sepse e dinë se çfarë është më e mira për të gjithë ne, e cila përfshin Apple, Google dhe shumë kompani të tjera masive. Kam bërë një "Përkthyes Emoji" i cili mendoj se është shumë i mirë, kështu që duhet të kontrolloni nëse ju pëlqen emojis. Pra, Unicode është e thjeshtë, dhe mund të duket se jeni ndryshimi i burimeve por me të vërtetë jeni ndryshimi i simboleve që ekzistojnë në standardin Unicode.