çaktivizoni llogarinë tuaj në Web, Përdoruesi i Twitter: Kërkon hyrjen në llogarinë tuaj të Periskopit, klikoni në ikonën tuaj të Profilit dhe zgjidhni Cilësimet nga menyja që shfaqet, klikoni në Çaktivizoni llogarinë.

Pasi të klikoni Deaktivizoni llogarinë, në ekran shfaqet një kuti dialogu metodike, Përdoruesi Twitter klikon Çaktivizo llogarinë për të konfirmuar çaktivizimin e Llogarisë. Pasi të ketë përfunduar procedura, Përdoruesi nuk ka më një llogari aktive në Twitter.

Kur Përdoruesi i Twitter zgjedh Çaktivizo llogarinë, ai pyetet konfirmimi i vendimit tuaj për të çaktivizuar. Nëse vendosni të Shkarkoni të Dhënat Personale, shfaqet një tregues i ngarkimit ndërsa kërkesa juaj po përpunohet; plotësoi kërkesën tuaj dhe fillon të shkarkoni një skedar me të dhënat tuaja.

Dil nga llogaria ime e Periskopit

Nëse Përdoruesi i Twitter humbi celularin e tij dhe ju duhet të dilni nga llogaria juaj e Periskopit; Për këtë qëllim, duhet të ndiqni këtë procedurë: Ndiqni hapat me një pajisje iOS ose Android; Nëse jeni regjistruar në Periskop me një llogari Twitter, shkoni te cilësimet e Twitter në PC tuaj.

Zgjidhni Revokimin hyrja përkatëse në Periskop; Zgjidhni Revokimin e hyrjes në Twitter për iOS ose Twitter për Android, kjo varet nga pajisja që ka Përdoruesi. Pasi të shkarkoni aplikacionin Periscope në celularin tuaj të ri, hyni në llogarinë tuaj të Periscope.

Në fund, zgjidhni Profilin, Konfigurimi dhe Mbyllja sesioni në të gjitha pajisjet. Tani që Përdoruesi i Twitter ka përmbushur të gjithë procedurën për të dalë nga llogaria e tij e Periskopit, ai ka mundësinë e hyrjes në celularin e tij të ri.

Krijoni një lumë twitter

krijoni një rrjedhë, Përdoruesi i Twitter duhet të: Klikoni në skedën Transmetim, klikoni në Krijoni transmetimin, futni fushat e kërkuara: Emri i Transmetimit, Kategoria: Si do ta përshkruani transmetimin tuaj? dhe burimi.

Përdoruesi i Twitter kërkon zgjedhjen e një Mundësia e dëgjimit: Publik ose privat; zgjidhni një opsion Orari: Filloni menjëherë ose filloni më vonë; hapni Cilësimet e Avancuara; hapni Kufizimet e Përmbajtjes: Përfshini ose Përjashtoni.

Video e etiketuar nga koduesi te burimi dhe kontrolloni që prodhuesi i pamjes paraprake të shfaqë video; Duke klikuar në Krijo transmetim, Përdoruesi i Twitter ka mundësinë të zgjedhë: Filloni menjëherë ose Filloni më vonë.

Tweet dhe përfundoni një Transmetim në Twitter

Në platformën Twitter, Përdoruesi ka mundësinë të Cicëroj një transmetim, duke ndjekur procedurën e mëposhtme: Klikoni në skedën Transmetim; klikoni në një transmetim ekzistues; Klikoni në butonin Tweet dhe jeni gati të hyni në internet.

Lidhur me përfundoni një Transmetim, Përdoruesi i Twitter duhet të ndjekë këtë procedurë: Kliko në skedën Transmetim, kliko në një transmetim ekzistues, shko në fund të dritares së identifikimeve të transmetimit.

Për ta mbyllur, Përdoruesi i Twitter-it klikon në Butoni i mbarimit; Pasi të jenë përmbushur të gjitha kërkesat e procedurës, transmetimi i saj do të riprodhohet në Twitter për kënaqësinë e të gjithë përdoruesve të Twitter në platformën Twitter.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur