Si të eksportoni emaile në USB në Outlook 2013


Si të eksportoni emaile në USB në Outlook 2013

Nëse dëshironi të jeni në gjendje të punoni me të dhënat tuaja të Outlook në një aplikacion tjetër ose dëshironi të kopjoni emailet tuaja, mund të kërkoni një mënyrë të thjeshtë për ta bërë këtë.

Për fat të mirë, Outlook ka një mjet që ju lejon të importoni dhe eksportoni të gjitha llojet e të dhënave.

Tutoriali ynë do t'ju tregojë se si të eksportoni emailet e Outlook direkt në një flash drive.

Si të kopjoni të dhënat e Outlook në një Thumb Drive

 1. Lidhni memorien USB me kompjuterin.
 2. Hapni Outlook.
 3. Shkoni te skeda File.
 4. Zgjidhni opsionin "Hap dhe Eksporto".
 5. Zgjidhni Import/Eksport.
 6. Zgjidhni "Eksport në skedar" dhe shtypni "Next".
 7. zgjidhni skedarin e të dhënave Outlook dhe klikoni "Next".
 8. zgjidhni dosjen për të eksportuar dhe shtypni "Next".
 9. Klikoni Shfleto.
 10. Zgjidhni USB-në në kolonën e majtë dhe klikoni OK.
 11. Shtypni "U krye".
 12. Vendosni një fjalëkalim nëse dëshironi.
Mund t'ju interesojë:  Si të shtoni linjat e rrjetit në Excel 2016

Udhëzuesi ynë vazhdon më poshtë me më shumë informacion se si të eksportoni email në një flash drive në Outlook, duke përfshirë imazhet e këtyre hapave.

Nëse sapo keni blerë një kompjuter të ri ose keni nevojë të shikoni emailet tuaja në një kompjuter tjetër, ndoshta keni menduar se si të eksportoni email nga Outlook 2013.

Për fat të mirë, ato përfshijnë një mjet importi dhe eksporti që thjeshton procesin, edhe nëse dëshironi t'i eksportoni ato email në një disk USB.

Kjo është ideale nëse doni të kopjoni disa email të rëndësishëm ose duhet t'i zhvendosni në një vend tjetër.

Si të kopjoni emailet e Outlook 2013 në një Flash Drive (Udhëzues i ilustruar)

Në udhëzuesin tjetër, ne do të eksportojmë kutinë tuaj hyrëse në një flash drive, por ju mund ta bëni këtë për çdo dosje Outlook.

Thjesht zgjidhni dosjen e duhur ku zgjedhim kutinë postare më poshtë.

Ne gjithashtu do të eksportojmë një skedar .pst, i cili është formati origjinal i skedarit të Outlook.

Megjithatë, mund t'i eksportoni gjithashtu emailet tuaja si skedar .csv nëse dëshironi t'i shikoni emailet në një program tjetër përveç Outlook.

Nëse përdorni Google Calendar dhe dëshironi të ruani të dhënat e kalendarit në një flash drive, lexoni këtë udhëzues se si të eksportoni Google Calendar në Excel.

Hapi 1: Futni memorien USB në portën USB të kompjuterit tuaj.

Hapi 2: Filloni Outlook 2013.

Hapi 3: Klikoni në skedën File në këndin e sipërm të majtë të dritares.

Hapi 4: Zgjidhni opsionin "Hap dhe Eksporto" në kolonën e majtë të dritares.

Mund t'ju interesojë:  Si të fshini historinë e YouTube në iPad

Hapi 5: Zgjidhni opsionin "Import/Eksport".

Hapi 6: Zgjidhni opsionin "Eksport në një skedar" dhe shtypni "Next".

Hapi 7: Zgjidhni opsionin "Outlook Data File" (.pst) dhe klikoni Next.

Hapi 8: Zgjidhni dosjen që dëshironi të eksportoni, kontrolloni kutinë në të majtë të "Përfshi nëndosjet" dhe klikoni "Next".

Hapi 9: Klikoni butonin Browse.

Hapi 10: Zgjidhni flash drive në kolonën e majtë të dritares dhe më pas klikoni butonin OK.

Hapi 11: Klikoni në butonin Done.

Hapi 12: Futni fjalëkalimin nëse dëshironi dhe më pas shtypni butonin OK.

Tani që dini se si të eksportoni të dhënat e Outlook në një flash drive, mund ta përdorni këtë metodë sa herë që dëshironi të krijoni një kopje të të dhënave të një skedari Outlook.

Nëse keni nevojë për një vend për të ruajtur skedarët rezervë të kompjuterit tuaj ose nëse hard disku juaj është plot, një hard disk i jashtëm USB mund të ndihmojë. Amazon ka një hard disk të jashtëm 1TB të përballueshëm me vlerësime të shkëlqyera me një çmim të përballueshëm.

Nëse mendoni se Outlook 2013 nuk po i ngarkon shpesh emailet tuaja, mësoni se si të ndryshoni frekuencën e dërgimit dhe marrjes në Outlook 2013.

Nuk ka artikuj të listuar në përgjigje.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur
Ndalim Krijues
IK4
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt
bibliotekë mashtrimesh
ZoneHeroes