Si të hiqni një llogari të ruajtur në Instagram

Në çdo aplikacion, nëse prekni, ju do të dilni nga llogaria juaj. Për t'u identifikuar përsëri, do të duhet të futni përsëri kredencialet tuaja të identifikimit, përveç nëse përdorni funksionin e plotësimit automatik të Oreo në pajisjet Android. Por gjërat janë ndryshe me Instagramin. Për t'ju kursyer mundimin e kujtimit të detajeve të hyrjes, Instagram i ruan ato për hyrje të shpejtë. Prandaj, sot ne ju themi si të hiqni një llogari të ruajtur në Instagram në mënyrë që përdoruesi juaj të mos mbetet i regjistruar në ndonjë PC të huaj, ose në një telefon tjetër.

Instagram Delete Fi kujtohet llogari

Ju do të merrni opsionin 'Vazhdo si' në ekranin e hyrjes së aplikacionit Instagram. Kjo ndonjëherë është paksa shqetësuese.

¿Cómo escoger materiales de construcción?

Jam i sigurt që duhet të mendoni se nuk është një zgjidhje praktike pasi çdokush që ka telefonin tuaj mund të hyjë në llogarinë tuaj në Instagram. Por atëherë si mund t'i hiqni informacionet e hyrjes nga Instagram ose të parandaloni që ato të regjistrohen automatikisht në aplikacion?

Epo, Instagram ofron një mënyrë vendase për ta bërë këtë. Këtu do t'ju tregoj se si të fshini llogaritë e mbajtura në mendje nga Instagram.

Le të fillojmë!

NUK KENI INFORMACION LOGIN

Instagram nuk i ruan automatikisht detajet e hyrjes tuaj. Ju ofron një mundësi ku mund ta parandaloni atë nga ruajtja e detajeve të hyrjes. Ja se si ta bëni.

Hapi 1: Hapni aplikacionin Instagram dhe shkoni në ekranin e profilit tuaj.

Hapi 2: Prekni ikonën e tre shiritave në këndin e sipërm të djathtë dhe zgjidhni Cilësimet nga menuja.

Mund t'ju interesojë:  Si të anuloni Spotify
Instagram Fshi llogarinë e kujtuar 1A
Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 2

hap 3 : Shkoni poshtë dhe trokitni lehtë mbi Shenjë nga emri i llogarisë tuaj.

Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 3

hap 4 : Një dritare pop-up do të shfaqet në një nga dy mënyrat. Ose, do të merrni një kuti daljeje me tekst duke thënë Mos harroni informacionin tim të identifikimit. Hiqni zgjedhjen e parë dhe më pas prekni në opsionin Dalja.

Instagram Fshi llogarinë e kujtuar 5

Ose do të merrni një mundësi për të vendosur nëse doni që Instagram të kujtojë detajet e llogarisë tuaj. Trokitni lehtë mbi Jo Tani.

Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 4

Nëse tashmë jeni shkëputur nga Instagram dhe dëshironi të fshini informacionin e mbajtur mend, duhet të hyni përsëri dhe të ndiqni hapat e përmendur më sipër. Përndryshe, mund të përdorni edhe metodën e përmendur më poshtë. Me këtë, ju dini si të hiqni një llogari të ruajtur në Instagram.

LLOGARIA E VDEKUR

Pasi të keni dalë, aplikacioni ose faqja e internetit do t'ju çojë në ekranin e hyrjes në Instagram. Këtu do të gjeni dy mundësi: Hyni si dhe Fshi. Nëse shtypni të parën, do të regjistroheni automatikisht pasi Instagram ka ruajtur të dhënat tuaja. Nëse keni nevojë të fshini informacionin tuaj të hyrjes, prekni Delete. Do të shfaqet një dritare që shfaqet duke ju kërkuar të konfirmoni veprimin. Trokitni lehtë mbi Fshi. Sapo ta bëni, do t'ju duhet të futni detajet e hyrjes herën tjetër kur dëshironi të identifikoheni.

Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 6
Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 7

SI T TO REMOHET NJ A LLOGARI E SAVUAR T IN INSTAGRAMIT: MBYETJE SESIONI T ALL GJITHA LLOGARIVE

Në mënyrë të ngjashme, nëse keni shumë llogari në Instagram dhe prekni Dalja nga të gjitha llogaritë, do të keni mundësinë të ruani detajet e hyrjes. Ju nuk mund të specifikoni dhe zgjidhni një llogari të veçantë.

Pasi të dilni nga llogaria, do të shihni shumë llogari në ekranin kryesor të aplikacionit Instagram. Trokitni lehtë mbi ikonën me tre pika pranë ikonës, detajet e së cilës dëshironi të fshini dhe zgjidhni Fshi nga menuja. Kjo do të heqë detajet e llogarisë së asaj llogarie nga telefoni juaj.

Mund t'ju interesojë:  Si të konfiguroni privatësinë në rrjetet sociale?
Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 8
Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 9

T DE DHNAT DHLENI

Nëse metodat e mësipërme nuk funksionojnë, ju gjithashtu mund të pastroni të dhënat e aplikacionit Instagram për të hequr informacionin e hyrjes. Pastrimi i të dhënave nuk do të fshijë asnjë imazh në Instagram që është drejtpërdrejt në profilin tuaj. Sidoqoftë, nëse e keni aktivizuar mundësinë për të ruajtur një kopje në galerinë tuaj, ato kopje të imazheve Instagram në pajisjen tuaj do të fshihen duke përdorur këtë metodë. Pra, ju lutemi zhvendosni ato në një dosje tjetër përpara se të ndiqni këtë metodë. Kjo është një mënyrë tjetër për të hequr një llogari në Instagram të ruajtur në një pajisje.

Për të fshirë të dhënat, këtu janë hapat:

hap 1 : Hapni cilësimet e pajisjes në pajisjen tuaj Android dhe shkoni te Applications / Manager Manager.

Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 10

Hapi 2: Në Të gjitha aplikacionet, trokitni lehtë mbi në Instagram.

Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 11

Hapi 3: shtypni Magazinimin e ndjekur nga Pastro ruajtjen ose Pastroni të dhënat, në varësi të opsionit të disponueshëm në pajisjen tuaj.

Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 12
Fshij Instagram llogarinë e kujtuar 13

EXIT FACEBOOK

Nëse sa më sipër nuk ju ndihmon, ekziston një metodë tjetër për të ditur se si të hiqni një llogari të ruajtur në Instagram. Nëse përdorni Facebook-un tuaj për tu identifikuar në Instagram dhe metodat e mësipërme nuk ju ndihmuan, do të duhet të dilni nga aplikacioni Facebook. Pasi ta bëni këtë, hapni aplikacionin Instagram dhe do të dilni gjithashtu. Pastaj hyni përsëri në Facebook. Tani derisa të hyni manualisht në Instagram, nuk do të jeni i lidhur.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar për këtë përmbajtje të lidhur:

Lini një koment