Përdoruesi i Twitter ka mundësinë e vendosni kodin PIN për SMS; Për këtë qëllim, duhet të ndiqni këtë procedurë: Së pari, duhet të siguroheni që pajisja juaj celular të jetë e lidhur me llogarinë tuaj në Twitter.

Tjetra, Përdoruesi hyn në llogarinë e tij Twitter në internet dhe është e vendosur në Konfigurimi i celularit; Futni kodin PIN që dëshironi, i cili duhet të ketë katër karaktere alfanumerike dhe shkoni në fund të faqes, klikoni Ruaj ndryshimet.

Nëse Kodi PIN i përdoruesit, do të shfaqet një mesazh konfirmimi. Nëse Përdoruesi aktivizon një PIN për llogarinë e tij, ai duhet ta fusë atë përpara tekstit të Tweet ose komandës SMS që ai i dërgon në kodin e tij të shkurtër në Twitter.

Modifikoni ose Fshini PIN në Twitter

Kodi PIN është një numër identifikimi personal për të cilin Përdoruesi mund të përdorë garantojnë siguri nga llogaria juaj në Twitter. Me kodin PIN mund të shtoni një parashtesë në azhurnimet dhe komandat tuaja mobile.

Përdoruesi, një herë aktivizoi kodin PIN Për llogarinë tuaj në Twitter, ju keni mundësitë për të modifikuar ose fshirë kodin PIN. Në këtë kuptim, kërkon të shkosh te Konfigurimi i pajisjeve mobile; pasi të jetë atje, fusha PIN është e vendosur.

Në fushën PIN, Përdoruesi merr Modifikoni ose Fshini PIN-in tuaj me një lëvizje. Për këtë qëllim, duhet të lëvizni në fund të faqes dhe të vazhdoni te opsioni Ruaj ndryshimet, klikoni.

Krijoni video drejtpërdrejt në Twitter

Në platformën Twitter, Përdoruesi ka mundësinë të krijoni Video Drejtpërdrejt dhe ndajeni atë që po ndodh në kohë reale. Twitter është vendi i përsosur për të marrë informacion për çdo temë globale.

Që përdoruesi i Twitter të krijojë një video të drejtpërdrejtë, duhet të bëni sa vijon: Klikoni në kutinë e Tweet-it; kliko Jeto në zgjedhësin e poshtëm; transmetohet drejtpërdrejt, ju keni mundësinë të fikni kamerën dhe të merrni pjesë vetëm me audio, këtu klikoni në mikrofon.

Tjetra, Përdoruesi klikon në Transmeto Drejtpërdrejt; mundet përfundoni videon tuaj të drejtpërdrejtë Në çdo kohë, klikoni në Stop në krye të majtë dhe konfirmoni zgjedhjen tuaj në menunë që shfaqet.

Lejoni shikuesit të kërkojnë të bashkohen në rrjedhën time të Twitter

Përdoruesi i Twitter ka mundësinë të lejojë shikuesit të kërkojnë Bashkohuni në Transmetimin tuajJu vetëm duhet të respektoni këtë procedurë: Klikoni në kutinë për të Tweet; Klikoni Drejtpërdrejt në fund të kutisë.

Klikoni në ikonën në këndin e sipërm të djathtë për ta bërë më të lehtë për përdoruesit Shikues të drejtpërdrejtë, Kërkesa për t'u bashkuar me Transmetimin e Përdoruesit; klikoni në Transmetim drejtpërdrejt për të filluar transmetimin tuaj në rrjetin social Twitter.

Kur një përdorues i Twitter Kërkesa për t'u bashkuar te Transmetimi i Përdoruesit, një njoftim do të shfaqet në bisedë; klikoni në ikonën për ta shtuar atë. Nëse vendosni të hiqni një mysafir, klikoni X në të djathtë të sipërme të avatarit të tij.

 Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur