Si të kontrolloni temperaturën e kyçit të dorës gjatë natës në Apple Watch Series 8 dhe Ultra


Si të kontrolloni temperaturën e kyçit të dorës gjatë natës në Apple Watch Series 8 dhe Ultra

Kërkesat për të gjurmuar temperaturën e kyçit të dorës gjatë natës:

 • Duhet të konfiguroni gjurmimin e gjumit në aplikacionin Sleep në Apple Watch.
 • Matja e temperaturës së kyçit të dorës do të funksionojë vetëm kur "Fokusi i gjumit" është aktiv për të paktën 4 orë në ditë për 4-5 ditë.
 • Për rezultate të sakta, sigurohuni që Apple Watch të ketë madhësinë e duhur përpara se të flini.

Apple Watch Series 8 dhe Ultra kanë një veçori interesante të temperaturës së natës në kyçin e dorës. Sipas udhëzuesit mbështetës të kompanisë, ora do të vendosë një temperaturë referimi në kyçin e dorës dhe do të kontrollojë për ndryshime gjatë natës pas pesë netësh. Këtu është një udhëzues për të gjurmuar të dhënat e temperaturës së kyçit të dorës me Apple Watch Series 8 dhe Ultra.

Si të shikoni të dhënat e temperaturës së kyçit të dorës në iPhone tuaj

Pasi të aktivizoni gjurmimin e gjumit në Apple Watch, të dhënat e temperaturës së kyçit të dorës të mbledhura nga ora mund të shikohen vetëm në një iPhone i lidhur. Këtu janë hapat për të kontrolluar të dhënat:

 1. Hapni aplikacionin Health në iPhone tuaj.
 2. Klikoni Shfleto.
 3. Zgjidhni matjet e trupit.
 4. Lëvizni poshtë te "Temperatura e kyçit të dorës".

Mund t'ju interesojë:  Si të shtoni dhe përdorni miniaplikacionet e ekranit bazë në iOS 14 dhe iPadOS 14

Shenim: Programi i kontrollit të temperaturës do të ketë Më duhen më shumë të dhëna nëse pajisja nuk e ka krijuar temperaturën e saj të referencës. Këtu do të gjeni gjithashtu informacione se sa netë të tjera duhet të mbani orën për të regjistruar të dhënat e temperaturës.

Si matet temperatura e kyçit të dorës në Apple Watch Series 8 dhe Ultra

Burimi: Apple nëpërmjet USPTO.

Dy sensorë në Apple Watch janë të lidhur për të gjurmuar temperaturën tuaj. Njëra ndodhet nën ekran dhe tjetra në xhamin e pasmë. Ora është projektuar gjithashtu për të kufizuar ndërhyrjen e jashtme.

Ora ka një algoritëm të fuqishëm që e lejon atë të regjistrojë temperaturën tuaj çdo pesë sekonda për të përpunuar dhe grumbulluar të dhëna. Duhet të kontrolloni temperaturën bazë në aplikacionin Shëndeti për të parë ndryshimet relative.

Apple ka sqaruar gjithashtu pse duhen pesë ditë që aplikacioni të regjistrojë temperaturën e kyçit të dorës. Ata deklaruan se temperatura e trupit të një personi priret të luhatet çdo natë për shkak të faktorëve të tillë si aktivitetet e përditshme, faktorët fiziologjikë, mjedisi i gjumit, ciklet menstruale, sëmundjet apo ndonjë tjetër.

Temperatura e kyçit të dorës mund të gjenerojë gjithashtu vlerësime të pasme të ovulacionit dhe të përmirësojë parashikimet e periudhës në gjurmimin e ciklit.

Çaktivizo gjurmimin e temperaturës së kyçit të dorës në aplikacionin Watch

 1. Hapni aplikacionin Clock.
 2. Shtypni Privatësia.
 3. Fikni temperaturën e kyçit të dorës.

Çfarë duhet të dini për matjen e temperaturës në Apple Watch

 • Funksioni është krijuar për përdoruesit mbi 14 vjeç.
 • Mos i barazoni veçoritë e Apple Watch me ato të pajisjeve mjekësore.
 • Ju mund të monitoroni me saktësi temperaturën e trupit ose të matni rrahjet e zemrës. Sidoqoftë, Apple Watch nuk është krijuar për procedura mjekësore.
 • Ndryshe nga një termometër tradicional, funksioni i matjes së temperaturës nuk mund të sigurojë të dhëna në kohë reale sipas kërkesës.
Mund t'ju interesojë:  Gmail nuk funksionon në iPhone ose iPad? 14 rregullime mbretërore!

Pyetje të shpeshta

В. A duhet të vesh Apple Watch para gjumit?

Kur shkoni në shtrat me orën tuaj, Apple Watch mund të përcaktojë se sa kohë kaloni në çdo fazë të gjumit, duke përfshirë REM, Core dhe Deep, dhe kur mund të jeni zgjuar.

P. A mundet Apple Watch të parashikojë ovulimin?

Të dhënat e temperaturës së kyçit të dorës nga Apple Watch Series 8 ose Apple Watch Ultra mund të përdoren për të vlerësuar ovulimin e mundshëm dhe për të përmirësuar parashikimet e periudhës.

Koagulimi

Bëhej fjalë për matjen e temperaturës së kyçit të dorës në Apple Watch. Është një risi që pak nga pak po fiton ndjekës. Më poshtë kam renditur disa artikuj të tjerë që lidhen me orën më premium të Apple. Kontrolloje.

Shiko me shume:Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur
Ndalim Krijues
IK4
Zbuloni në internet
Ndjekës në internet
përpunoje lehtë
mini manual
një si të bëni
ForumPc
LlojiRelax
Revista Lava
çrregullt
bibliotekë mashtrimesh
ZoneHeroes