Gmail është një nga platformat më të popullarizuara, të lehta për t'u konfiguruar dhe përdorur. Në Gmail, më e mira nga të gjitha ato për të regjistruar llogarinë tuaj të re nuk ka asnjë kosto shtesë.

Krijoni një llogari në Gmail Ousshtë e dobishme dhe e dobishme për përdorimin tuaj, sepse ju lejon të jeni pronari i biznesit tuaj, aleati juaj më i mirë, të dërgoni dhe të merrni email tek marrësit që dëshironi, të komunikoni në të gjithë botën përmes bisedës, thirrjeve video deri në 100 persona me foto të titrave dhe ekran të përbashkët, organizoni të gjithë informacionin që dëshironi në kutinë tuaj dhe të tjerët.

Gmail është një platformë e thjeshtë  dhe e lehtë për tu konfiguruar në çdo pajisje pasi është e disponueshme në të gjitha pajisjet iOS dhe Android dhe kompjuterët.

Për të krijuar një llogari në Gmail Ju duhet të keni një llogari të re në Google dhe vetëm një llogari Gmail për secilën llogari të Google.

Si të krijoni një llogari të re në Google dhe llogarinë tuaj të re Gmail?

 1. Hyrja në google.com
 2. Fillon në Ekrani i kërkimit Google.
 3. Klikoni butonin hyni në. "
 4. Klikoni në lidhje "Krijoni llogarinë tuaj të Google".
 5. Vendi emrin tuaj dhe Emri i përdoruesit.
 6. Fillon me dritaren "Krijo llogarinë tënde të Google"
 7. Emri i fushes" shkruani emrin e përdoruesit për llogarinë tuaj të re Gmail.
 8. Kur shtypni emrin tuaj Ju mund të përdorni shkronja, numra dhe periudha jo-kapitale.
 9. Shkruani fjalëkalimin dhe ju duhet të zgjidhni një për të krijuar
 10. Fillon me dritaren "Krijo llogarinë tënde të Google"
 11. Shkruaj dhe konfirmo Fjalëkalimi
 12. Vendosni një fjalëkalim për llogarinë tuaj të re Gmail. (Duhet të jetë së paku 8 karaktere të gjatë.)
 13. Ju tashmë keni fjalëkalimin, shkruajeni përsëri dhe konfirmojeni përsëri. (Të dyja duhet të jenë të sakta).
 14. Vendosni tuajin data e lindjes.
 15. Fillon me dritaren "Krijo llogarinë tënde të Google"
 16. Vendi gjinia juaj.
 17. Fillon me dritaren "Krijo llogarinë tënde të Google"
 18. Fut informacione vendndodhja dhe rikuperimi.
 19. Fillon me dritaren "Krijo llogarinë tënde të Google"
 20. Hyrje Numrin e telefonit tuaj celular.
 21. Futni tuajin Adresa e postës elektronike.
 22. zgjidhni vendndodhjen tuaj nga menuja zbritës në fushën Vendndodhja.
 23. Pranoni kushtet e Google.
 24. Ju tashmë keni një llogari të re "Google" dhe një llogari të re "Gmail".

Si të hapni llogarinë tuaj Gmail pasi të jetë krijuar.

 1. Shko në ekran Google kryesore.
 2. Shtypni klikoni në lidhjen Gmail.
 3. Hapni seancën tuaj nga Gmail.
 4. Shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj.
 5. Në inbox do të shihni një mesazh nga "Mirësevini në Google."
 6. Do të shihni disa ikona si mund të shtoni një foto profili, një temë, të importoni kontakt dhe të tjerët.
 7. Pasi të keni bërë detyrat tuaja në Gmail, klikoni në butoni "Mbyll Sesionin".
 8. Dil nga llogaria jote nga Gmail.

Ju mësuat se si të krijoni llogarinë tuaj Gmail, tani mund të menaxhoni dhe përdorni mjetet që ju ofron kjo platformë.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur