Si të lëvizni fotot në Instagram

Në kohërat bashkëkohore ka shumë përdorues që investojnë kohë për të pasur një profil tërheqës. Padyshim që një profil i mrekullueshëm, i rregullt dhe krijues tërheq një numër më të madh të ndjekësve. Përveç kësaj, mund të thuhet se faqja e profilit është imazhi dhe fytyra që u paraqitet përdoruesve të tjerë. Kjo është arsyeja pse ekziston një shqetësim në rritje se si të lëvizet Fotografitë në Instagram. Duke ditur që rrjeti social, megjithë azhurnimet e tij ende nuk e ka lejuar ky mjet.

Instagram

Platforma në Instagram është rrjeti social i momentit, ka një shumë më të madhe se 600 milion përdorues aktivë në muaj. Përveç kësaj, origjina e saj vjen nga të qenit një rrjet ekskluziv për adhuruesit e fotografisë. Sidoqoftë, ajo ka evoluar në atë mënyrë që arriti pothuajse të gjithë rininë dhe madje edhe tregun e të rriturve. Ndërfaqja e saj e thjeshtë, së bashku me azhurnimet e saj të vazhdueshme kanë shkaktuar tërheqja e përdoruesit Përqendrohuni në këtë platformë.

Megjithatë, platforma e famshme e Instagramende Ka disa kufizime në mjetet tuaja. Një prej tyre do të ishte fakti që nuk e ka lejuar mjetin për të lëvizur fotot në Instagram. Kjo është arsyeja pse përdoruesit kanë udhëtuar për në aplikimet e jashtme në ndërfaqen për të arritur detyrën. Dhe kështu, bëni profilet tuaja më kreative duke lëvizur fotot në Instagram.

Pse të zhvendosni fotot në Instagram?

Arsyet për lëvizjen e fotove në Instagram janë të ndryshme. Userdo përdorues duhet të ketë prejardhje të ndryshme të kërkojë modifikimin e rendit të fotove në Instagram. Sidoqoftë, është shumë e zakonshme që varietete të ndryshme të përdoruesve e kërkojnë këtë opsion. Kështu që përdorimi i aplikacionit E jashtme për platformën është bërë mjaft e zakonshme. Kjo në mënyrë që të mund të lëvizni fotot në Instagram.

Fotografitë më të njohura

Shumë nga fotografitë e përdoruesit janë në trend. Sidoqoftë, në disa raste, fotografitë më të mira të profilit janë pothuajse në fund të profilit. Kjo për shkak të azhurnimi i materialit. Kjo është arsyeja pse disa përdorues kthehen për të lëvizur fotot në Instagram. Për të vendosur fotografitë tuaja më të njohura në fillim të profilit.

Bëni kolazhe

Duke qenë në gjendje të modifikoni profilin tuaj në Instagram dhe të zhvendosni fotografitë në të, ju mund të nxirrni varietete të pafund krijuese. Midis saj është fuqia për të bërë kolazhe përrallore Me imazhe Ose madje bëni një mister të një makro në afatin kohor të profilit.

Përmirësoni profilin

Përmes lëvizjes së fotove në Instagram, përdoruesit mund të krijojnë një unike dhe inovative profilin. Individi do të ketë fuqinë për të porositur imazhet në profilin e tij sipas dëshirës dhe vendimit të tij. Lejuar këtë, të kryejë një afat kohor Shumë më tërheqës dhe me shumë kreativitet. Prandaj, para origjinaliteti i llogarisë të individit, shumë përdorues të tjerë mund të fillojnë të duan të dinë më shumë rreth tij.

Rritja e ndjekësve

Një profil i mirë duhet të jetë i organizuar mirë dhe të jetë krijues. Në këtë mënyrë, të jetë në gjendje përdoruesit e ndikimit Le ta ndjekë. Kjo është arsyeja pse disa përdorues i drejtohen fotografive në lëvizje në Instagram. Meqenëse në këtë mënyrë ata duhet të konsolidojnë një profil origjinal dhe të mrekullueshëm. Dhe rrjedhimisht, kjo do të përkthehet në a rritja e ndjekësve dhe pëlqimet në llogarinë tuaj në Instagram.

Si të lëvizni fotot në Instagram?

Ka shumë përdorues që vijnë të pyesin se si të lëvizin fotot në Instagram. Si rezultat i shqetësimit a programe alternative në gjendje të zgjidhë nevojën. Prandaj, përdoruesi do të ketë mundësinë të lëvizë fotot në Instagram nga kompjuteri. Dhe kështu, paraprakisht si do të duket profili juaj duke shtuar disa numri i fotografive.

Instaplan, është softueri i momentit. Kjo do t'i lejojë përdoruesit të lëvizë fotot në Instagram nga kompjuteri. Për më tepër, lehtëson shikimin dhe planifikimin e profilit. Në këtë mënyrë, kujdeset për strukturën e mëparshme kur ngarkoni një sasi të caktuar fotografish. Gjithashtu, përdorimi midis përdoruesve ka qenë në mënyrë eksponenciale të lartë për koston e tij. Aplikimi është totalisht Falas dhe efektive. Farë e ka bërë atë një “bum” mes përdoruesve të Instagramit.

Sign në

Hapi i parë për të lëvizur fotot në Instagram do të jetë hyrja. Përdoruesi duhet hyni në faqen e internetit të Instaplan. Pasi të jeni në faqe, duhet të jeni në gjendje të identifikoni veten me përdoruesin tuaj dhe Fjalëkalimi i platformës në Instagram. Duke bërë këtë, programi do të nxjerrë informacionin e nevojshëm për t'ju lejuar të keni akses në profilin tuaj. Si pasojë, përdoruesi mund të shikojë renditjen e tyre publikime në ekran Duhet të theksohet se Instaplan punon vetëm me të profile publike Për momentin.

rindërtoj

Nga kjo pikë, përdoruesit mund zgjidhni sekuencën në të cilën publikime. Për ta bërë këtë, ata duhet të klikojnë dhe zvarritin postimin në vendin e tij të dëshiruar. Kjo mund të bëhet me të gjitha postimet. Përveç kësaj, aplikacioni lejon përdoruesin të shtojë foto nga kompjuteri juaj dhe kështu vëzhgoni rezultatin.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur

CreativeStop*
Zbulo në internet*
IK4*
MyBBMeMima*
Përpunoje *
mini manual*
Një Si të Gjithçka Rreth Teknologjisë
Tarabou*
Shembuj NXt*
GamingZeta*
Lava Magazine*
LlojiRelax*
biblioteka e mashtrimeve*
ZoneHeroes*
Nosbi* Lajme
LlojiRelax*