Shumë njerëz vendosin ndryshoni llogarinë tuaj Pinterest për arsye të ndryshme që e bëjnë atë jashtëzakonisht ideal sot. Sidoqoftë, në sajë të këtyre llojeve të situatave është e mundur që ato të japin një pushim ose një drejtim të ri për idetë e tyre të mundshme në lidhje me projektet që kanë për sot.

Ndërsa mund të duket se duhen shumë hapa për të arritur një arritje të biznesit dhe për të kaluar në një llogari personale, me të vërtetë nuk ka shumë për të bërë për të përmbushur atë mundësi. E vetmja gjë që duhet mbajtur parasysh është se platforma do të bëjë një rishikim ndryshimi

Në rast të arsyeve të ndryshme për ndryshim, është e mundur që drejtimi i ndërmarrjes të ndryshojë ose edhe të mbetet në qetësi për të gjetur mundësi më të mira pune. Pa dyshim, është një ide e përsosur të qëndrosh në pezull dhe të presësh me qetësi për atë që ndodh me platformën.

Si të kaloni nga llogaria në biznes në atë personale në Pinterest?

Siç u përmend më lart, llogaria e biznesit ka në favor të saj që njerëzit mund të gjejnë menjëherë atë që duan kërko brenda platformës. Sidoqoftë, nganjëherë fillimi i elementeve reklamues shumë gjëra nuk funksionojnë dhe është një ide e mirë t'i jepni vetes një pushim të merituar.

Duke pasur parasysh gjithë këtë, është e mundur të filloni të ndryshoni gjërat për të përmirësuar situatën dhe për të gjetur një zgjidhje të mundshme në faqe. Do të jetë një kohë për të sjellë gjërat që të ndryshojnë përmbajtjen dhe të vazhdojnë me triumfin e statistikave.

Hapat për të ndryshuar llogarinë nga biznesi në personal

  • Hyni në llogarinë tuaj Pinterest si një ditë normale
  • Ju duhet të shkoni në të djathtën e sipërme për të zgjedhur opsionet
  • Zgjidhni cilësimet brenda faqes
  • Lëvizni në të majtë sipër dhe hyni në cilësimet e llogarisë
  • Konvertoni llogarinë nga biznesi në personal
  • Pastaj duhet të ndryshoni emrin e llogarisë dhe të filloni të ndani përmbajtjen

Në rast se llogaria është verifikuar, është e mundur të vazhdoni të shijoni këtë përfitim. Po sikur të duhet mbani në mend është se Pinterest do të bëjë një rishikim të vazhdueshëm të përmbajtjes në mënyrë që të mos ketë problem për shkak të plagjiaturës ose bllokimit të faqes.

A mund të ktheheni në një llogari biznesi në Pinterest?

Edhe pse lexohet si një mundësi e palogjikshme, nëse është e mundur të ktheheni në një platformë biznesi pasi të ketë bërë një ndryshim. Thjesht duhet të ndiqni hapat e përmendur më sipër.

Sidoqoftë, një ide e mirë për të shmangur komentet ose pyetjet e përjetshme pa arsye nga përdoruesit, është të ndani një shënim shpjegimi. Brenda tij është e mundur që të shfaqet një sqarim për atë që ka ndodhur.

Falë këtyre llojeve të situatave, është e mundur që nuk ka problem në lidhje me piraterinë ose humbja e krijimtarisë. Duke pasur parasysh këtë, përdoruesit do të fillojnë të besojnë më shumë për atë që po shohin për të përmirësuar dita ditës para gjërave që shohin në rrjetet sociale dhe platformat e komunikimit.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur