A e dini se YouTube përfshin një modalitet të fshehtë midis funksioneve të tij? Nëse nuk keni ide se çfarë do të thotë ky mjet dhe për çfarë shërben, ju ftojmë të lexoni artikullin vijues ku do të shpjegojmë se për çfarë bëhet fjalë për mënyrën e fshehtë të YouTube dhe si mund ta aktivizojmë atë brenda pak minutash.

Kjo është një nga mjetet më të mira të ofruara nga aplikacioni celular YouTube dhe që në thelb shërben për të mos lënë gjurmë të përmbajtjes që ne shikojmë përmes platformës popullore të transmetimit të videos. Qëndroni me ne dhe mësoni se si ta përdorni këtë veçori mahnitëse.

Çfarë është modaliteti i fshehtë i YouTube

Youtube kohët e fundit lançoi këtë mundësi të re për aplikacionet e saj celular dhe përdoruesit mund ta ndezin dhe çaktivizojnë kur të duan. Modaliteti i fshehtë shërben kryesisht për të parandaluar që platforma të kursejë historikun e të gjitha videove që po shikojmë përmes platformës.

Kur aktivizojmë mënyrën e fshehtë të Youtube, ne do të bëjmë parandaloni që historia e videos të ruhet në pajisjen tonë të lëvizshme që po riprodhojmë. Gjithashtu, hiqni të gjitha personalizimet.

Çfarë do të thotë kjo? Ne do të parandalojmë fillimin e aplikimit YouTube sugjeroni përmbajtje të ngjashme me atë që kemi parë ditët e fundit në platformë. Tani rekomandimet e bëra nga YouTube do të jenë më të përgjithshme.

Pasi të aktivizohet edhe modaliteti i fshehtë i YouTube ne do të shmangim shikimin e videove të kanaleve në të cilët jemi pajtuar. Kjo ndodh sepse skedat e Abonimeve, Inbox dhe Library janë gjithashtu të çaktivizuara kur aktivizoni këtë veçori.

Hapat për të aktivizuar modalitetin e fshehtë

Shume mire. Tani që e dimë se çfarë do të thotë modaliteti i fshehtë dhe për çfarë shërben, do t'ju mësojmë mënyra më e lehtë dhe e shpejtë për të aktivizuar këtë mjet interesant që ka përfshirë YouTube në aplikacionin e tij celular.

Gjëja e parë për të sqaruar është se kjo veçori është e aktivizuar vetëm për aplikacionin celular, kjo do të thotë që ne nuk do të jemi në gjendje ta aktivizojmë atë nga versioni desktop. Këtu janë hapat që duhet të ndiqni:

  1. Hapur aplikacionin Youtube në celularin tuaj
  2. kliko në lidhje me ikonën e fotos tuaj të profilit
  3. Ju automatikisht do të shkoni në menunë e Llogarisë. Aty do të keni mundësi të përdorni opsione të ndryshme të konfiguracion.
  4. Tani thjesht duhet të klikoni në opsionin "Aktivizo modalitetin e fshehtë"

Si të çaktivizoni mënyrën e fshehtë

E keni parë shumë të lehtë të aktivizoni modalitetin e fshehtë? Kjo është sa e thjeshtë dhe e shpejtë do të jetë çaktivizimi i këtij mjeti nga aplikacioni celular. Këtu shpjegojmë secilin nga hapat që duhet të ndiqni:

  1. hap aplikacionin Youtube nga celulari juaj
  2. Do të vini re se fotografia e profilit tuaj nuk shfaqet më në ekran. Në vend të tij do të jetë simboli i mënyrës së fshehtë.
  3. Klikoni në atë ikonë dhe zgjidhni "Çaktivizo modalitetin e fshehtë"

Kjo është sa shpejt do të keni dalë nga modaliteti i fshehtë Dhe tani aplikacioni do të fillojë të ruajë të gjithë historikun e videove që po shikoni përmes aplikacionit celular.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur