Në platformën Twitter, nëse përdoruesi shikon fotografi dhe video Në Cicërimat që konsideroni se duhet të trajtohen si Përmbajtje Konfidenciale, sipas Politikës së Përmbajtjes Multimedia në Twitter, ju keni detyrën dhe të drejtën të raportoni në Twitter.

Përdoruesi, për të denoncojë Fotografitë dhe videot në Tweets, duhet të: Gjeni Tweet-in që dëshironi të raportoni në twitter.com ose në aplikacionin Twitter për iOS ose Android, klikoni; zgjidhni Report Tweet, klikoni; zgjidhni Ky Tweet përmban një imazh konfidencial, klikoni.

Në rrjetin social Twitter raportet e Përmbajtja multimediale shënuar nga Përdoruesit për të specifikuar nëse atyre u duhet një mesazh paralajmërues që të përputhet me Politikat e Përmbajtjes Multimedia të Twitter.

Kontrolloni Shikimin e Fotove dhe Videove Konfidenciale në Tweets

Nëse Përdoruesi i Twitter synon të rregullojë cilësimet e tij / saj Fotografitë dhe Videot në Tweets; Së pari, duhet të hyni në twitter.com, të lundroni te udhëzimet duke zgjedhur ikonën e PC tuaj dhe duke i ndjekur ato.

Sipas udhëzimeve, Përdoruesi i Twitter: Gjeni menuja e navigimit ose ikonën e profilit tuaj, zgjidhni Cilësimet dhe privatësinë, klikoni; Në Privatësi dhe siguri, klikoni; zgjidhni Sigurinë, klikoni; dhe zgjidhni Shfaqni fotot dhe videot që mund të përmbajnë informacion konfidencial, ruajeni.

Përfunduar me procedurën, dhe Përdoruesin informoi platformën Twitter lidhur me përmbajtjen e tillë. Twitter do ta shënojë atë, por ju nuk do të merrni një mesazh paralajmërues ose automatikisht të hiqni veten nga faqja e internetit. Ai pritet të tërhiqet nga autori i tij.

EKSPERIENCA JUAJ N ON TWITTER

Twitter i ofron Përdoruesit mjedis perfekt virtual për të shkëmbyer ide dhe informacion global; Për këtë arsye, kjo platformë premton mjete për të kontrolluar atë që përdoruesi i Twitter-it sheh dhe atë që njerëzit e tjerë vëzhgojnë të Përdoruesit.

Kështu që Përdoruesi mund të shpreh me besim Në Twitter, duhet të adresoni masat në lidhje me një Tweet, të tilla si: Klikimi në krye të Tweet që dëshironi, duke hyrë në opsionet e ndryshme të ofruara nga Twitter direkt nga afati kohor i fillimit.

Këto referohen opsionet a: Ndaloni ndjekjen, filtroni njoftimet, tregoni më rrallë, heshtni, bllokoni, raportoni, zgjidhni se çfarë lloji të përmbajtjes multimediale dëshironi të shihni në Tweets në platformë.

Si të kontrolloj atë që përdoruesit e tjerë më shohin në Twitter?

Përdoruesit e Twitter kanë mjete dhe mundësi të ndryshme që premton Twitter; me të cilën, përdoruesi i Twitter mund të kontrollojë çfarë shohin Përdoruesit e tjerë të tij në biseda, në bashkëveprime, etj.

Për të kontrolluar, Përdoruesi sugjerohet mbroni cicërimat tuaja, vetëm ndjekësit tuaj do ta shohin atë; etiketoni fotot, vendosni nëse lejoni dikë të etiketojë fotot tuaja, vetëm miqtë tuaj ose asnjë përdorues i Twitter; shikimi, ndryshoni cilësimet e Llogarisë në mënyrë që të mos jetë e dukshme.

Përdoruesi mund të vendosë nëse ndaj vendndodhjen tënde në Tweets; Twitter ju jep mundësinë të zgjidhni në çdo Tweet nëse dëshironi të përfshini vendndodhjen tuaj; Këtu duhet të keni parasysh mundësinë e mosnjohjes së të gjithë ndjekësve tuaj, duhet të jeni të kujdesshëm.

 Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur