Si të rikuperoni një llogari në Instagram pa email

Rrjetet sociale kanë rritur popullaritetin e tyre vitet e fundit. Në një mënyrë të tillë, që numri i përdoruesve për të është në rritje e vazhdueshme Një nga rrjetet më të përdorura sociale është Instagram. Platforma ka mahnitur popullsinë me mundësinë e publikimit të videove dhe imazheve dhe shtimin e një përshkrimi. Edhe pse, funksionimi i ndërfaqes duket i tepërt duket i thjeshtë. Realiteti qëndron në faktin se ky rrjet i famshëm ka konsoliduar qëndrimin e tij me një numër të madh të përdoruesve. Sidoqoftë, a sasi e madhe e individëve priren të harrojnë fjalëkalimin e tyre në platformë. Prandaj, është e nevojshme të dini se si të rikuperoni një llogari në Instagram pa email.

Personi i paharruar

Sasia e njerëzve që çdo ditë harro disa të dhëna ose angazhimi i rëndësishëm është i panumërt. Aq më tepër, ata që vijnë për të harruar fjalëkalimin e tyre nga një rrjet social. Platforma në Instagram, përballë problemit të vazhdueshëm të vërejtur, ka krijuar mekanizma të përshtatshëm për të rikuperuar një llogari në Instagram pa email. Në këtë mënyrë, përdoruesit mund ri-hyrjes te aplikacioni, edhe nëse ato nuk i mbajnë mend të dhënat e kërkuara.

Posta e humbur

Për të rifituar hyrjen në ndërfaqe, mekanizmi tradicional kërkon përdorimin e llogarisë së lidhur me email për të rikuperuar fjalëkalimin. Sidoqoftë, ka shumë raste në të cilat përdoruesi ka humbur qasjen në emailin e tij. Nëse kjo duke shpërdoruar, shkëmbimi i postës apo edhe për ta harruar atë gjithashtu. Kjo është arsyeja pse Instagram ka sjellë me vete opsionin novator të rikuperimit të një llogarie në Instagram pa email.

Para tij humbja e të dhënave Qasja në Instagram dhe përdoruesit e postës elektronike duhet të jenë në gjendje të rihapin në llogarinë e tyre në platformë. Kjo është arsyeja pse para procesit të humbja e informacionit Ndërfaqja ka vendosur disa opsione shtesë. Në këtë mënyrë, të njohim identitetin e individit dhe lejoni hyrjen.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar blini pëlqime të vërteta për Instagram.

Shëroni një llogari në Instagram me SMS

Një nga opsionet më të sigurta për të rikuperuar një llogari në Instagram pa email është përmes një mesazh teksti Për këtë, pajisja që do të përdoret duhet t'i përkasë sistemit operativ Android. Që nga, në pajisjet iOS ky opsion nuk është i disponueshëm. Për më tepër, duhet të theksohet se, për të shfrytëzuar këtë mundësi, nuk do të jetë e mundur të përdoret platformë interneti për të rikuperuar një llogari në Instagram pa email, kështu që duhet të jetë direkt nga aplikacioni.

kërkesë

Gjëja e parë që përdoruesi duhet të sigurohet është se në të tij Pajisja Android gjeni versionin më të azhurnuar të aplikacionit. Kjo për shkak se opsioni për të rikuperuar një llogari në Instagram pa email, duke dërguar një mesazh është në dispozicion vetëm në Versionet më të fundit. Pra, nëse nuk mund ta shihni opsionin, duhet të azhurnoni platformën përmes PlayStore, dyqanit tuaj virtual.

A keni harruar informacionin tuaj të hyrjes?

Kur individi ka konfirmuar të ketë versionin më të fundit të Instagram Ju duhet të futni aplikacionin. Në faqen kryesore të së njëjtës, duhet të klikoni në skedë A keni harruar informacionin tuaj të hyrjes? Që kjo mënyrë të ridrejtohet.

Dërgoj

Më pas, përdoruesi duhet të fusë Mbyll ose emrin në kërkesë. Pastaj, do të duhet të shtypni në butonin "tjetër" për të vazhduar përpara. Pas kësaj, zgjidhni ose klikoni në opsionin "Dërgoni një SMS".

mesazh

Një mesazh do të dërgohet në numrin e telefon i lidhur në llogari të individit. Prandaj, përdoruesi duhet të ndjekë udhëzimet që duhet të paraqiten në mesazhin e thënë për të arritur objektivin. Në këtë mënyrë ju mund të rikuperoni një llogari në Instagram pa email me sukses të plotë.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar blini ndjekës aktivë në Instagram.

Shëroni një llogari në Instagram përmes Facebook

Platforma në Instagram është fituar nga rrjeti më i madh dhe më i pëlqyeri social, Facebook. Ky fakt u njoftua në vitin 2012; kështu që nga atëherë sasia e Përditësimet në Instagram Hasshtë maksimalizuar. Sidoqoftë, për të rivendosur fjalëkalimin e rrjetit përmes përdorimit të Facebook do të jetë jashtëzakonisht e nevojshme që përdoruesi të ketë të dyja llogaritë. Përndryshe, kjo mundësi nuk mund të përdoret për të rikuperuar një llogari nga Instagram Pa email Ky opsion është i disponueshëm për sistemet operative. Android dhe iOS.

Sign në

Përdoruesi duhet të fillojë në hapni aplikacionin të shkarkuar më parë të instaluar në pajisjen tënde celulare. Duke qenë në faqen e parë të identifikimit, përdoruesit duhet t'i kërkohet emri ose nofka e tij; si dhe përkatëse të tyre Fjalëkalimi.

contraseña ¿Olvidaste tu?

Meqenëse individi nuk ka qasje në llogarinë e tij për humbjen e të dhënave të hyrjes, duhet të merret një masë tjetër. Për ta bërë këtë, përdoruesi duhet të klikojë në skedë contraseña ¿Olvidaste tu?

Identifikohu me Facebook

Pasi të ketë pranuar të ketë harruar të dhënat e hyrjes, përdoruesi duhet të shikojë në fund të ekranit për opsionin “Hyni me Facebook”. Për këtë mënyrë për të filluar procesin e hyrjes. Platforma duhet të kërkojë konfirmimin tuaj të hyrjes përmes ndërfaqes Facebook. Prandaj, individi duhet të konfirmojë fakti Në këtë mënyrë, përdoruesi ka arritur sukses në rikuperimin e një llogarie nga Instagram Pa emailJu gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur

CreativeStop*
Zbulo në internet*
IK4*
MyBBMeMima*
Përpunoje *
mini manual*
Një Si të Gjithçka Rreth Teknologjisë
Tarabou*
Shembuj NXt*
GamingZeta*
Lava Magazine*
LlojiRelax*
biblioteka e mashtrimeve*
ZoneHeroes*
LlojiRelax*