Përdoruesi, një herë verifikoi që ka llogarinë e tij në Twitter siguria juaj e kompromentuar, ju sugjerohet të merrni masat e mëparshme paraprake për të Mbrojtur Llogarinë tuaj: Hidhni Tweet-et e padëshiruara që ishin postuar ndërkohë që siguria ishte në rrezik.

Gjithashtu, ekzaminoni PC tuaj për të vizualizuar viruse dhe malware, vendosni arna sigurie në sistemin tuaj operativ dhe aplikacionet, përdorni rregullisht një fjalëkalim të ri të fortë, merrni parasysh mundësinë e përdorimit të verifikimit të hyrjes.

En verifikimi i hyrjes, Përdoruesi ka mundësinë e futjes së një kontrolli të dytë për të siguruar që vetëm ai mund të hyjë në llogarinë e tij në Twitter dhe jo palët e treta, me qëllimin e sëmurë për të dëmtuar.

Abuzimi në internet në platformën Twitter

Shumë situata virtuale mund të ndodhin në rrjetin social Twitter; si, për shembull: Abuzimi Online. Ka Twitteros që i janë nënshtruar Abuzimi në internet; Nëse Përdoruesi njeh një person të prekshëm, ai mund ta ndihmojë atë duke adresuar Këshillat e mëposhtme të ofruara nga Twitter:

Përdoruesi duhet të përpiqet të kuptoj situatën, duke ju dëgjuar me kujdes dhe duke e marrë seriozisht situatën tuaj; Bëni personin të kërkojë ndihmë profesionale: Terapist, avokat, oficer policie ose person tjetër i besuar, të cilët kanë strategjitë për t'i drejtuar ata dhe për t'u përmirësuar emocionalisht.

Si spektator, Përdoruesi ka mundësinë të mos jetë indiferent ndaj Abuzimit në Internet dhe të kërkojë të mbrojë personin e prekur, duke e mbështetur atë në emocionet e tij; në fund, raportoni përmbajtjen në Twitter duke ndjekur udhëzimet në platformën Twitter.

Bllokoni dhe injoroni abuzimin në internet twitter

Të jesh i lidhur me një numër të konsiderueshëm njerëzish mund të jetë një përvojë pasuruese; por gjithashtu i jep hua vetes që të jetë një burim i zhgënjimi dhe keqkuptimet nëse koncepti i bisedës nuk perceptohet.

Kur Përdoruesi shikon a Cicërimë fyese, sugjerohet që të reflektoni në bisedë, të shikoni mirë kontekstin e Tweet-it, i cili është i shkurtër dhe qëllimi i autorit mund të keqinterpretohet; Gjithashtu, përgjigjuni Tweetit për t'u bashkuar me bisedën dhe për të komunikuar shqetësimin tuaj.

Përdoruesi ka opsionet në platformën Twitter për të bllokuar dhe injoruar një llogari për cicërimat e saj fyese. Kur bllokoni një përdorues, nuk merrni asnjë informacion prej tij; Ju gjithashtu nuk do ta shihni në ndërveprimet tuaja me kronologjinë. Unë sugjeroj vetëm të injorojë.

Kontaktoni Twitter

Përdoruesi rrallë ka nevojë Kontaktoni Twitter për zgjidhjen e çdo problemi, pasi platforma Twitter ju premton të gjitha mjetet, udhëzimet, opsionet dhe udhëzimet për të lundruar në paqe në rrjetin e saj dhe për ta shijuar atë në maksimum.

Sidoqoftë, ka raste kur vetëm Përdoruesi nuk mundet Zgjidh probleme që ju mundojnë në rrjetin social dhe ju duhet të kontaktoni Twitter për të marrë ndihmën e nevojshme nga ekspertët tuaj profesionistë

Twitter i ofron përdoruesit të vetat Qendra e ndihmes e vendosur në një pjesë të faqes suaj të internetit; Këtu shpjegon hap pas hapi çdo veprim që Përdoruesi duhet të bëjë për të zgjidhur probleme të ndryshme që e mbingarkojnë atë në përdorimin e Twitter.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur