Gmail është një nga shërbimet më i përdorur në botë dhe është një shërbim pa kosto shtesë që jep lehtësinë e hyrjes nga çdo pajisje.

Kur përdorni emailin tuaj elektronike, a keni

Si ta personalizoni Gmail-in tuaj?

 1. Ndryshoni sfondin, fontin dhe temën në Gmail: Për të bërë një sfond dhe për ta bërë atë të personalizuar në Gmail, klikoni në "Fotografitë e mia", zgjidhni shërbimin e ngarkimit të Google dhe tema e Gmail do të shfaqet automatikisht. Një mënyrë tjetër për imazhin e sfondit zgjedh sfondin e tekstit për ta errësuar atë në qoshe ose për të shënuar një efekt të turbullt.

Të ketë temën   ne kemi avantazhin është se ne mund të bëjmë ndryshime dhe të rregullojmë dhe të hyjmë në seksionin Temë, pastaj vendosim temën. Të cilën do të shohim një dritare ku zgjedhim midis temave që janë nga shërbimi Google.

Në rastin e ndryshimit  madhësinë e shkronjës, Gmail nuk e ka këtë funksion, megjithatë ekziston mundësia që ajo të jetë e ngjashme përmes "Dendësia e përmbajtjes". Nga ana tjetër, Gmail ju lejon të personalizoni llojin e shkrimit, ngjyrën, madhësinë, fontin që përdoret kur shkruani ose jepni një përgjigje.

 1. Modifikoni burimin në iPod ose iPhone.
  • Shkoni te Gmail në një iPod ose iPhone.
  • Shtyp "Kompozo" fund djathtas
  • Shkruaj një mesazh.
  • Trokit dy herë përmbajtjen që do të formatoni.
  • Zgjidhni opsionet format që dëshironi: pjerrët, të theksuar, të nënvizuar dhe të tjerët.
 2. Modifikoni madhësinë e shkronjave.
  • Shko Cilësimet.
  • Ekran dhe shkëlqim.
  • Madhësi të tekstit.
 1. Modifikoni fontin në Android.
  • Ir aplikacioni Gmail në një Tablet Android ose në një telefon.
  • Shtypni "Kompozoni"Fundi djathtas.
  • Shkruaj një mesazh.
  • Trokit dy herë përmbajtjen që do të formatoni.
  • Zgjidhni opsionet format që dëshironi: pjerrët, të theksuar, të nënvizuar dhe të tjerët.
 2. Krijoni një temë të personalizuar në Gmail.
  • Shkoni te Gmail.
  • Klikoni ingranazhin, sipër djathtas në ekran.
  • Markë opsioni "Temat".
  • Zgjidhni "Fotografitë e mia".
  • Zgjidhni atë që ju nevojitet: Fotografitë. E veçuar, një foto e zgjedhur së fundmi, ngarkoni një foto ose një URL të fotos që dëshironi të personalizoni.
  • kliko në "Zgjidh"
  • Zgjidhni tuajin
  • Zgjidhni sfondin le të jetë dritë ose errësirë.
 3. Modaliteti i errët i Gmail.
  • Vizitë Konfigurimi.
  • Shko te Temat "Cilësimet e shpejta"
  • Shko tek temat "Shihni të gjitha cilësimet."
  • zgjedh tema.

Temat janë mjaft të gjalla, prandaj, do të na duhet të shkojmë në errësirë ​​dhe kështu mund të kemi një pamje paraprake për të ditur nëse e ruajmë, nëse nuk është ajo që duam, ne vetëm do të shtypim anulimin dhe përsëri do të kthehemi te tema që ishte konfiguruar .

 1. Shtoni një buton për të bashkangjitur skedarë nga Facebook, Instagram, Dropbox, etj.

Cloudy për Gmail është një shtesë për Google Chrome, funksioni i së cilës është të shtojë një buton që të gjitha skedarët të ruhen në re që përfshijnë ato nga rrjetet sociale dhe nëse mund t'i bashkëngjitni ato për të kursyer hapësirë, kohë dhe punë.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur