Ka shumë mënyra për të përdorur mediat sociale, ato ndonjëherë konsumojnë shumë kohë dhe mund të bëhen paksa mbingarkuese. Sidomos kur Këto lejojnë që njerëzit e tjerë të shohin pa ndonjë problem gjithçka që të tjerët kanë shtuar në profilet e tyre.

Sidoqoftë, ka disa mënyra për të shmangur ngopjen nga rrjetet sociale, të tilla si shfaqen jashtë linje në Facebook, një veprim që ju lejon madje të injoroni mesazhet nga njerëzit, gjatë përdorimit të platformës ose parandalimit të kontakteve që të shohin se rrjeti po përdoret, ndër të tjera, të cilat do të shihen në artikullin vijues.

Shfaqen jashtë linje në Facebook Si ta bëjmë?

Para së gjithash, duhet thënë se kjo është një konfigurim më shumë, një nga ata që janë përshtatur në rrjetin social, kështu që nuk është e komplikuar për të bërë dhe Mund të kryhet nga kompjuteri ose nga një pajisje e lëvizshme sipas rastit.. Procedura bëhet nga opsioni Messenger, qoftë në çdo pajisje dhe për këtë është e nevojshme të mbash një lidhje të qëndrueshme në internet dhe padyshim të kesh qasje në Facebook.

Duke qenë kështu, është e nevojshme të thuhet se pasi Facebook është një nga rrjetet sociale më të përdorura në të gjithë botën, ai ka një nga shërbimet më efektive të mesazheve në botë, i cili është praktikisht automatik lejon që ajo të përdoret për çdo qëllim nga çdokush.

Shumë janë ata që e përdorin atë për të mbajtur lidhje me njëri-tjetrin, për të ditur se kur të tjerët po e përdorin aplikacionin, ndër të tjera. Por nëse ajo që ju dëshironi është për të parandaluar që njerëzit e tjerë të dinë kur përdoret aplikacioni, gjithçka që duhet bërë do të lihet në seksionin tjetër.

Hapat që duhet të ndiqni për të mos dalë e lidhur në Facebook

  1. Në radhë të parë se duhet të hyni në platformë nga pajisja mobile ose nga kompjuteri siç preferohet.
  2. Atëherë ju duhet të shkoni në Messenger ose edhe biseda.
  3. En ikona e ingranazhit që shfaqet, domethënë cilësimet bisedoj Duhet të shtypet.
  4. Do të shfaqen një sërë opsionesh, ndër të cilat duhet të shtypni butonin "Çaktivizo modalitetin aktiv".

Me atë, personi nuk do të shfaqet më aktiv për të tjerët kur përdor Facebook. Po kështu, nëse kjo dëshiron të modifikohet, e njëjta procedurë duhet të bëhet me ndryshimin se opsioni për të shtypur do të jetë "paraqitja aktive në Facebook".

Konsiderata funksionale

Duhet të theksohet se midis funksioneve të shumta që ka Facebook, ju gjithashtu mund të bëni zgjidhni të çaktivizoni bisedën për një ose më shumë njerëz të veçantë. Procedura është në thelb e njëjtë, përveç se kur biseda çaktivizohet, duhet të kërkoni midis opsioneve për "të personalizuar".

Kur hapet dhe kryen funksionin e saj, duhet të futni vetëm emrin e personave që dëshironi të çaktivizoni bisedën, në mënyrë që ata të mos dinë kur personi lidhet ose shkëputet. Që kjo të jetë efektive, rekomandohet të përdorni cilësimet e privatësisë, në mënyrë që ata njerëz të mos mund ta shohin as përmbajtjen që është botuar në profilin tuaj.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur