Me Twitter Qendra e Ndihmës, Përdoruesi mund të zgjidhë probleme në lidhje me Llogarinë e tij të Përdoruesit: Identifikimi, Llogaria e Pezulluar, Profili i Hacked dhe të përmirësojë sigurinë e Llogarisë së tij në platformë.

Përdoruesi mund të zgjidhë problemet e çështjeve të përgjithshme të përdorimit: Njoftimet, fotot dhe videot, pyetjet në lidhje me Profilin e tij, Mashtrimi i identitetit, abuzim ose ngacmim, phishing ose spam dhe përmbajtje e ndjeshme.

Përdoruesi informohet në Qendrën e Ndihmës Twitter për të Rregulloret dhe politikat e Përdorimit të rrjetit social; Kjo do t'ju udhëzojë kur bëni botime, merrni pjesë në biseda, në Mesazhe, në mënyrë që të mos kryeni asnjë lloj abuzimi dhe të thoni rregulla.

Karakteristikë e re Twitter Këshilla e Kavanozit

Twitter ka raportuar për një të ri funksion i quajtur Tip Jar, në spanjisht do të thotë vazo; gjë që do ta lehtësojë Përdoruesin të paguajë të tjerët për Tweet-in tërheqës, stimulues, depërtues dhe frymëzues.

Sipas Twitter, Përdoruesi është i vetëdijshëm se a Llogaria është aktivizuar për Tip Jar kur vëreni një ikonë Tip Jar pranë butonit Ndiqni në faqen tuaj të Profilit. Për të paguar, thjesht duhet të klikoni në ikonën dhe do të shfaqet një menu pagese që Përdoruesi ka mundësuar.

Tjetra, zgjidhni cilin shërbim pagese preferoni dhe do të jetë transferuar nga Twitter në faqen ku mund të tregoni mbështetjen tuaj në shumën që zgjidhni. Tip Jar përfshin shërbime të tilla si: PayPal, Venmo, Patreon, Cash App dhe Bandcamp.

PSE T PL VENDOSNI Tags BURIMI N ON TWEET?

Roli i Etiketat e shkronjave del Tweet është për të ndihmuar Përdoruesin të perceptojë më mirë se si është botuar një Tweet. Etiketime të tilla, shtojnë më shumë kontekst në Tweet dhe autorin e tij, duke lehtësuar një interpretim dhe kuptim më të mirë të qëllimit të tij.

Nëse Përdoruesi nuk e di burimin, kjo kërkon gjeni më shumë informacion dhe vendos nëse përmbajtja është e besueshme; Për ta bërë këtë, duhet të: Klikoni në një Tweet për të shkuar në faqen e detajeve; Në fund të Tweet-it është Tag Source, për shembull: Twitter për Android.

Etiketimi Twitter për Reklamuesit në Tweets tregon se Tweets u krijuan duke përdorur Krijuesi i Reklamave në Twitter. Në raste të caktuara, Përdoruesi mund të vërejë se disa Tweets vijnë nga një aplikacion tjetër përveç Twitter.

Tregoni historinë tuaj në Twitter

Nëse Përdoruesi dëshiron tregoni historine tuaj, Twitter ofron këto funksione: Krijoni një temë në Twitter me synimin për të arritur ndikimin më të madh, gjeni komunitetin tuaj përmes temave dhe listave, organizohuni dhe ndihmoni në përhapjen e fjalës nga hashtag.

Për më tepër, Përdoruesi duhet vazhdimisht ndajnë me komunitetin tuaj duke përdorur Retweets të komentuara ose jo, postoni foto dhe video me ndjekësit tuaj dhe komunitetin tuaj për të dhënë një prekje më personale.

Përdoruesi kërkon të ndajë atë që po ndodh në rrymë momente të gjalla; dhe personalizoni profilin tuaj, këtu biografia duhet të azhurnohet gjithmonë dhe mesazhi juaj më i fundit të postohet në krye.

 Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur