Përdoruesi i Twitter mund të kontrollojë nëse Siguria e tij është Llogaria është kompromentuar, kur vëzhgoni sa vijon: Shihni Tweets spontane të postuara nga Llogaria juaj, vëreni Mesazhe Direkte të paplanifikuara të dërguara nga Llogaria juaj.

Perdoruesi percepton aktivitete bërë me llogarinë tuaj: Si të ndiqni, të ndiqni, të bllokoni, etj; ju merrni njoftime nga Twitter duke deklaruar se Siguria e Llogarisë suaj mund të Kompromentohet, se informacioni i Llogarisë suaj ka ndryshuar dhe nuk ishte ai që i ndryshoi ato.

Përdoruesi e kupton se e tij fjalëkalimi nuk funksionon më dhe, platforma Twitter, ju kërkon ta riktheni atë. Në këtë kuptim, Përdoruesit i duhen procedurat e Twitter për të rimbushur Llogarinë e tij dhe për ta siguruar atë.

Hapat për të rimarrë sigurinë e llogarisë time Twitter

Hapat që duhet të ndjekë përdoruesi i Twitter Rigjeni sigurinë të llogarisë suaj në Twitter: Ndryshoni fjalëkalimin tuaj menjëherë, kërkoni një rivendosje të fjalëkalimit në platformën Twitter.

Përdoruesi duhet të sigurojë që e tij adresa e postës elektronike Të jeni të sigurt, mund ta ndryshoni nga aplikacioni Twitter iOS ose Android ose duke u regjistruar në twitter.com; anashkaloni lidhjet e aplikacioneve të palëve të treta për të cilat nuk dini.

Për më tepër, Përdoruesi duhet azhurnoni fjalëkalimin tuaj në aplikacione të palëve të treta që u besoni; pasi llogaria juaj është e ekspozuar ndaj bllokimit të përkohshëm nga platforma Twitter si rezultat i përpjekjeve të pasuksesshme të hyrjes.

RAPORTOJN ABUZIMIN N ON TWITTER

Në rrjetin social ka ndonjëherë sjellje që janë jashtë Rregullave dhe Politikave të Twitter, të cilat bëhen të bezdisshme dhe ndikojnë në bisedat virtuale midis Twitteros. Këto qëndrime nuk përbëjnë domosdoshmërisht raste të abuzimit.

Nëse Përdoruesi i Twitter merr Mesazhe Direkte ose Komunikimet e tepërta e Llogarive Abuzive, ju mund të bëni sa vijon: Ndaloni së ndjekuri atë dhe përfundoni çdo lloj komunikimi me Llogarinë e referuar; në këtë mënyrë, Llogaria e thënë do të humbasë interesin kur nuk merret fare parasysh.

Nëse qëndrimi i Llogari abuzive vazhdon, Përdoruesit sugjerohet ta Bllokojnë atë, duke i parandaluar kështu që të mos ju ndjekin, ose të shohin imazhin tuaj të Profilit në faqen tuaj të Profilit ose në kronologjinë tuaj; në këtë mënyrë, përgjigjet ose përmendjet tuaja nuk do të shfaqen në skedën tuaj të njoftimeve.

Unë marr kërcënime në Twitter

Në rrjetin social Twitter ndodh pak nga gjithçka, sepse ato bashkohen shumë mirë Sasia e përdoruesve në të gjithë botën me sjellje dhe veprime të ndryshme që mund të ndikojnë, pozitivisht ose negativisht, në cenueshmërinë e njerëzve që virtualisht kalojnë përmes Twitter.

Përdoruesi, nëse ka marrë kërcënimet të çdo lloji dhe konsideroni se integriteti juaj fizik është në rrezik, duhet të kontaktoni Departamentin e Policisë; në këtë rast: Dokumentoni Mesazhet Abuzive ose të Dhunshme që keni përjetuar gjatë qëndrimit tuaj në rrjetin Twitter.

Shtë e rëndësishme që Përdoruesi furnizimi të gjithë kontekstin e mundshëm në lidhje me të dyshuarit e mundshëm të cilët gjithashtu kanë treguar sjellje të tepruar në një rrjet tjetër social; gjithashtu siguroni informacion në lidhje me kërcënimet e mëparshme të marra.Ju gjithashtu mund të jenë të interesuar:
Bleni ndjekës
Letra për Instagram për të prerë dhe ngjitur