Pinterest mangrupikeun jaringan sosial anu paling populér pikeun waktos ieu, dina jaringan sosial ieu anu seueur eusi visual, seueur jalma ngabagi bagian ageung tina hobi sareng minatna, didamel taun 2008, éta kaluar ka pasar salaku platform praktis visual. Di mana jalma-jalma tiasa ngabagi seueur hal ngeunaan seueur topik dina cara anu teratur.

Salah sahiji béda anu hébat dina platform ieu ngeunaan jaringan sosial sanés nyaéta pangguna boga kasempetan pikeun ngatur Numutkeun kana cita rasa sareng karesep anjeun, publikasi anjeun, nyaéta nyiptakeun alat pikeun sababaraha topik anu béda dina panerbitanana, dina papan ieu unggal topik katingali nyalira.

Évolusi:

Mangtaun-taun, sapertos kaseueuran jaringan sosial, Pinterest parantos mekar sareng parantos ngagaduhan kaunggulan sanés anu saencanna henteu ditawarkeun, sapertos rekening bisnis, ngirim pesen langsung sareng tiasa ngabagi publikasi pihak katilu sareng réréncangan mangrupikeun hal-hal ieu. Dinten ieu kami bakal ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa ngabagi poto anjeun nyalira dina aplikasi éta.

Bagikeun poto anjeun nyalira:

Dina hal ieu, hal anu munggaran anu anjeun kedah terang nyaéta lamun anjeun henteu ngagaduhan akun Pinterest No. Anjeun bakal tiasa ngabagi eusi sanés milik atanapi pihak katilu, pikeun nyiptakeun akun anjeun kedah milarian alamat situs resmi aplikasi sareng lebetkeunana.

Pilih pilihan pikeun nyieun akun anyar, Lebetkeun nami pangguna anjeun, alamat surélék dianjurkeun pikeun ieu teras janten kode aksés anjeun, pas anjeun ngalebetkeun aplikasi, atur profil pangguna anjeun numutkeun pitunjuk anu bakal dipasihkeun ku sistem.

Upami dina kasus anjeun anjeun parantos gaduh akun Pinterest, teras lebetkeunana, upami anjeun aya dina platform, pencét ikon anu diidentifikasi kalayan simbol +, anu anjeun tiasa mendakan ayana di pojok kanan handap layar utama aplikasi.

Pilarian teras pilih alternatif nyiptakeun pin.

Pilih gambar, dorong kana garis anu platform bakal nunjukkeun pikeun tindakan ieu, atanapi, gagal éta, pilih ikon ditandaan ku panah ka luhur. Mana salah anu ngabéjaan yén anjeun tiasa unggah gambar ti ditu.

Dina waktos ieu sistem bakal naros anjeun pikeun nambihan nami kana gambar, tinjauan ringkes pedaran ngeunaan éta sareng anu pamungkas, upami anjeun ngagaduhan éta, tautan tujuan.

Pencét pilihan pikeun milih, di luhur judulna.

Dina waktos ieu sistem bakal naros anjeun nunjukkeun papan anu anjeun badé diterbitkeun gambarna, pilih éta sareng pencét pilihan teraskeun, upami anjeun hoyong ngadamel papan énggal anjeun tiasa ngalaksanakeunana dina waktos ayeuna.

tungtungna pencét bagian simpen sareng ku cara ieu anjeun bakal ngabagi poto anjeun nyalira.

Émut yén publikasi énggal dina aplikasi ieu bisa nyandak 10-15 menit pikeun némbongan dina akun anjeun, gaduh sakedik kasabaran.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun