Platform YouTube ngagabungkeun a pilihan anu ngamungkinkeun urang pikeun ningali daptar lengkep sadaya pidéo anu kami "resep". Pikeun ngaksés daptar ieu, urang ngan saukur kedah mencét tombol "Pidio anu kuring resep" dina ménu utami.

Tapi upami anjeun henteu terang kumaha aksés kana pilihan ieu Kami ngajak anjeun maca tulisan ieu dimana kami bakal nunjukkeun salangkah demi léngkah anu kedah anjeun nuturkeun pikeun ningali daptar pidéo anu anjeun resep dina akun YouTube anjeun.

Léngkah pikeun ngaksés pilihan "Pidéo anu kuring resep"

Pangguna platform YouTube bakal tiasa ngalebetkeun daptar pidéo anu kuring resep pisan tina versi desktop ogé tina aplikasi pikeun alat sélulér. Dina kadua kasus prosedur na cukup saderhana sareng gancang.

Metode 1: Tina versi desktop

Naha anjeun hoyong terang pidéo naon anu anjeun "resep" dina YouTube? Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku cara anu gampang pisan tina versi desktop tina platform video streaming populér ieu.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta aksés kana platform YouTube tina komputer urang. Anjeun kedah muka panyungsi sareng nyerat alamat wéb ieu www.youtube.com

Sakali jero platform urang kedah lebet nganggo email sareng kecap akses kami. Ayeuna urang pencét kana tilu garis horisontal anu nembongan di belah kénca luhur layar teras pencét dina pilihan "Perpustakaan"

Dina akhir halaman anjeun bakal mendakan bagian anu judulna "Video kuring resep”. Di dinya, daptar lengkep bakal muncul sareng sadaya pidéo anu anjeun "resep" dina jero platform. Pikeun ngaksés daptar lengkep anjeun kedah klik "Tingali Sadayana".

Pencét kana "Pidéo anu kuring resep"

Aya cara anu langkung gampang sareng langsung pikeun ngaksés daptar pidéo anu kuring resep dina Youtube. Di dieu urang ngajelaskeun ka anjeun:

  1. Dibuka Youtube
  2. klik di luhur tilu garis horizontal (pojok kénca luhur)
  3. Pencét kana pilihan "Video kuring resep"
  4. Siap. Anjeun bakal parantos aksés kana daptar sadaya pidéo anu anjeun resep dina platform.

Cara 2: Tina aplikasi mobile

Pangguna anu biasana ngalebetkeun YouTube tina aplikasi sélulér ogé tiasa ngaksés daptar pidéo anu diaku dina platform. Ieu mangrupikeun léngkah pikeun nuturkeun:

Mimiti anjeun kedah buka aplikasi Youtube dina alat sélulér anjeun. Upami henteu sési kabuka, kantun nunjukkeun email sareng kecap akses anjeun.

Di pojok kanan handap layar anjeun bakal mendakan pilihan nganggo nami "Biblioteca”. Anjeun kedah pencét di dinya pikeun ngaksés daptar pidéo sareng daptar puter pang anyarna.

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan pilihan "Video kuring resep”. Ngetok éta bakal muka kaca sareng sadaya pidéo YouTube anu anjeun pikaresep.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun