Kaseueuran jalma tiasa ngalangkungan prosés anu hoyong ngahapus akun Pinterest atanapi bahkan nganonaktifkeun pikeun kéngingkeun hasil anu langkung saé nalika ngagaduhan hasil anu langkung saé. Sugan seueur jalma bakal heran naha éta janten ide anu saé ngamajukeun deactivation tina akun.

Bisa mupus atanapi mareuman akun mangrupikeun kamungkinan anu saé anu masihan jalma napas tina jaringan sosial atanapi ngaleungit kusabab kasulitan. Ieu pastina mangrupikeun gagasan transendental pikeun jauh tina komunitas digital sareng ngembangkeun ideu anu langkung saé anu masihan kami hasil anu spektakuler.

Mustahil hoyong ngalereskeun sadaya kaayaan anu aya dina internét sareng karaos atos ku wanda goréng anu tiasa disababkeun ku jalma. Nanging, mungkin pisan yén dina Pinterest bakal ngalakukeun anu sabalikna, tapi dina waktos anu sami peryogi waktos anjeun pikeun ningali pin anu pikaresepeun sareng tulisan.

Alesan pikeun nganonaktipkeun Pinterest

Sababaraha urang nyatakeun yén kacintaanna pikeun jaringan sosial ngalangkungan sadaya kamungkinan. Nanging, kadang mangrupakeun ide anu saé nyaéta pikeun mampir ti dinten ka dinten na tetep dibebaskeun tina naon anu kajadian di dunya digital.

Sakali-kali urang hilap yén jaman digital ngan ukur éta, sanaos ngalangkungan 90% kagiatan ayeuna, ogé saé pikeun ningali naon anu aya di dunya nyata. Kaluar ngobrol sareng rerencangan, ngalaksanakeun tugas anu tiasa nyiptakeun gangguan kanggo pangguna, ngamajukeun proyek kreatif, jst.

Kituna, di handap anjeun bakal ningali alesan naha akun Pinterest dinonaktipkeun atanapi dihapus kiwari.

Kurangna waktos

Kadang-kadang urang nyandak Pinterest atanapi halaman sanés salaku muse ideu, sareng kanyataanna dinten sareng kahirupan urang dina platform anu kaliwatan. Gagasan anu saé pisan nyaéta istirahat sareng nampung sagala rupa anu henteu jalan anu hadé salami waktos anu direncanakeun.

Gagasan kirang rarancang

Jalma condong percanten yén kusabab hiji ideu henteu acan sakumaha rencana, langkung saé tetep nyobian. Meureun kadang mangrupikeun ideu anu saé, tapi éta ogé saé bersantai sareng pikir ku sirah anu tiis naon kajadian, pikeun ieu anjeun tiasa samentawis mareuman akun.

Kumaha kuring ngahapus atanapi mareuman akun Pinterest kuring?

Dibikeun alesan anu disebatkeun di luhur, mangrupakeun ide anu saé pikeun nuturkeun léngkah anu bakal diangkat pikeun ngahontal hasil anu langkung saé.

  • Anjeun kedah pencét ikon tilu-titik
  • Perlu milih pilihan tina: "setting"
  • Waktos pikeun nuliskeun setélan akun
  • Pilih tab: "akun dinonaktipkeun"

Dina waktos ngalaksanakeun léngkah ieu, platform bakal nyungkeun penjelasan ngeunaan naha anjeun bakal istirahat. Anjeun tiasa nempatkeun naon anjeun hoyong bagikeun dina halaman.

Di sisi anu sanésna, pikeun mupus akun anu nyarios kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun anjeun ngalaksanakeunana dina léngkah anu sami di luhur. Tapi kaputusan ieu penting pisan dilakukeun sareng ku sabab éta kedah dilaksanakeun sacara tanggung jawab.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun