Seueur jalma yakin yén Pinterest mangrupikeun platform anu sesah dianggo dimana teu aya kamungkinan janten salah sahiji jalma anu paling ditingali dina platform. Nanging, dina kategori Internét, sababaraha cara tiasa dilakukeun tanpa kedah kompromi dina panyimpenan alat-alatna.

Nanging, ayeuna aya seueur pilihan pikeun nangtoskeun kumaha aplikasi anu tangtu tiasa dianggo tanpa kedah muka aplikasi khusus dina situs éta. Ieu tanpa ragu, mangrupikeun istirahat pikeun anu resep kana dunya éléktronik sareng ogé pikeun anu hoyong kéngingkeun unsur anu langkung saé anu ngajauhkeun sadaya alat anu ngabahayakeun.

Janten di handap anjeun tiasa ningali kumaha gaduh Pinterest tanpa ngaunduh aplikasi, ogé ngararasakeun platform tanpa aya masalah. Sadaya ieu berkat usaha tetep di pagawé di dunya éléktronik.

Naha mungkin ngagaduhan Pinterest tanpa diunduh?

Pikeun ngajawab patarosan ieu, anjeun henteu kedah teuing ngémutan perkawis sabab mungkin pikeun teras-terasan nganggo Pinterest dina platform tanpa kedah ngaunduh aplikasi. Hatur nuhun kana rupa-rupa kaayaan sapertos kieu pangguna henteu kedah nyéépkeun seueur waktos nyoplokkeun sababaraha elemen pikeun rohangan.

Salaku tambahan, aya ogé unggal kasempetan yén platform tiasa dianggo sampurna tanpa watesan nanaon. Dibikeun sadayana ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun di handap kumaha kéngingkeun aksés kana platform Pinterest tanpa kedah ngaunduh aplikasi dina alat éléktronik.

Naha Pinterest nyandak seueur rohangan?

Halaman Pinterest henteu nyéépkeun seueur rohangan, saleresna anu tiasa nyababkeun sakedik panggunaan panyimpenan nyaéta pin anu disimpen dina platform. Kusabab ieu, mangrupakeun ide anu saé pikeun nyimpen file dina kartu SD pikeun nyingkahan masalah.

Léngkah-léngkah kéngingkeun Pinterest tanpa diunduh

Ayeuna, henteu kedah seueur padamelan pikeun kauntungan tina ngagunakeun Pinterest dina katetepan anu henteu kéngingkeun lengkepna ing-aplikasi panyimpenan. Dibikeun ieu, kami bakal nunjukkeun léngkah-léngkah ieu di handap ku kituna anjeun diajar langkung saé sareng mendakan kamungkinan énergi diri ku platform.

Lebetkeun platform Pinterest

Naha anjeun henteu gaduh pendaptaran, salah sahiji léngkah pikeun dituturkeun nyaéta nyiptakeun email babarengan sareng kecap konci pikeun tiasa ngalebetkeun alatna. Éta ogé tiasa kaitkeun data kana akun Google atanapi Facebook.

Sakali anjeun ngalebetkeun data anu leres, anjeun bakal mendakan pangalihan halaman pikeun neraskeun sareng kagiatan di jerona.

Pilih afinitas anjeun

Teu aya anu langkung lezat dina Pinterest tibatan tiasa milih sadayana anu anjeun hoyong tingali, sareng di awal halaman na ngamajukeun jinis-jinis kagiatan ieu. Janten anjeun ngan ukur kedah milari naon anu anjeun minat sareng ngagunakeunana pikeun kauntungan anjeun.

Pin Pinterest dina telepon anjeun

Léngkah pamungkas, saatos ngamutahirkeun sadaya alat, nyaéta ngagaduhan kamungkinan pikeun milarian pilihan setélan: "Pin kana halaman utama." Saatos di ditu, anjeun tiasa gaduh aksés lengkep kana halaman iraha waé dina sadidinten.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun