Pinterest mangrupikeun platform dinten anu masihan jalma izin pikeun nunjukkeun anu pangsaéna sareng impian pikeun proyék-proyék kahareup anu aranjeunna hoyong ngahontal. Pikeun sadayana ieu, demonstrasi katekunan diperyogikeun, tapi anu paling penting, gawe babarengan anu bakal jalan salaku sarana penting pikeun suksés.

Sanaos platform anu sanés nyungkeun anjeun nembongan dina pidéo sahanteuna 10 detik dina salah sahiji halaman, dina Pinterest sabalikna kajadian. Salah sahiji hal anu dilakukeun ku jalma anu resep pikeun ngalakukeun jaringan nyaéta nyiptakeun kasempetan sareng ideu pikeun komunitas.

Jalma anu ningali pilihan dina Pinterest ningali anu hadé pikeun dirina pikeun ngarobih imahna, tempat damel sareng bahkan ngamimitian proyek pribadi. Hatur nuhun kana sadaya ieu, sadayana anu katingali dina platform bakal ditegakeun.

Sukses dina Pinterest

Seueur pangguna anu nunjukkeun éta Pinterest mangrupikeun salah sahiji platform anu pangsaéna anu parantos minuhan impian sareng ideu pangguna ayeuna. Ti saprak didamelna, éta henteu tiasa ngémutan perjoangan anu dijaga pikeun henteu sami sareng jaringan anu sanés sareng dina nyanghareupan ieu, hindarkeun masalah di masa hareup.

Dina waktos ayeuna, anjeun bakal diajar sakedik ngeunaan kumaha ningkatkeun kualitas naon anu dilakukeun dina Pinterest sareng di luhur sadayana, kumaha anjeun tiasa maju sareng sadaya matéri kréatip anu anjeun pikaresep.

Janten interaktif sareng jaringan sanés

Gumantung kana kagiatan naon anu bakal diluncurkeun dina Pinterest sareng di luhur sadayana, gambar anu aranjeunna kedah ngembangkeun, éta saé pikeun nempatkeun operasi tombol konéktipitas.

Kasempetan ieu bakal ngabagéakeun pangguna sanés pikeun ningali sadaya kontén anyar anu aranjeunna pasihkeun dina waktos anu pas. Salaku tambahan, iklan bakal sumping sepanjang waktos sareng tempat pikeun ngahontal hasil anu langkung saé.

Ngaropea URL anjeun

Upami anjeun hoyong jalma sanés mendakan anjeun dina mesin pencari, anjeun panginten kedah ngarobih URL kanggo kéngingkeun hasil anu langkung saé. Ti dinya, jalma-jalma bakal ngagaduhan lengkep lebetkeun ti mana waé ka platform Pinterest anjeun.

Jelaskeun gambar anjeun

Nalika ngadamel papan, atanapi ngan saukur ngadamel pin énggal, perlu pisan anjeun nempatkeun pedaran. Ieu bakal ngabantosan pangguna pikeun terang dimana anjeun ti mana waé sareng dimana anjeun badé tanpa ngagali sareng henteu kéngingkeun naon anu dipikahoyong atanapi henteu dipimilik.

Éta ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun nerapkeun sadayana kanyaho SEO anjeun tiasa kéngingkeun atanapi hoyong kéngingkeun. Teu diragukeun, berkat ieu, langkung seueur jalma tiasa mendakan anjeun dina platform.

Naon anu henteu kedah dilakukeun dina Pinterest?

Ayeuna, penting pikeun anjeun terang naon hal anu henteu pantes pikeun ilubiung dina Pinterest.

  • Anjeun kedah ulah pasang gambar anu saru atanapi sénsitip dina Pinterest
  • Anjeun moal tiasa nyigeung pangguna dina platform
  • Perlu anjeun bales sadaya pesen dina Pinterest
  • Pin pikeun dibagi kedah aya dina papan pikeun organisasi anu langkung saé
  • Rekening anjeun bakal teras ditinjau pikeun terang kagiatanana


Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun