Salain ti janten halaman anu ngahasilkeun proyék-proyék anyar anu hébat, Pinterest ogé tiasa didaptarkeun salaku perusahaan jaringan pribadi sareng bisnis. Ieu ngandung harti yén jalma tiasa mendakan produk anu manpaat sareng dianggo dina sadidinten, ogé tanpa ninggalkeun bumi.

Dagang digital henteu diragukeun ngabeledug dina sababaraha taun terakhir, langkung-langkung ku datangna pandemi dimana jalma-jalma aranjeunna henteu tiasa ninggalkeun bumina kanggo ngical atanapi ngagaleuh hal-hal tangtu. Kusabab ieu, platform ogé parantos adaptasi kana jasa jauh sareng punten sadayana pangguna anu hoyong nampi saratna.

Ayeuna, Pinterest mangrupikeun salah sahiji halaman anu paling dipercaya sareng di luhur sadayana idéal pikeun ngahontal hasil anu langkung saé nalika mésér barang. Sadayana kusabab parameter anu platform diluyukeun pikeun sadaya pangguna, anu ngajantenkeun bentuk aplikasi tujuan.

Mésér dina Pinterest

Anjeun parantos terang yén aranjeunna tiasa mésér sagala rupa hal dina Pinterest sareng jalma-jalma nganggo jinis halaman ieu salaku promotor produk. Nanging, anjeun panginten panasaran kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeun mésér bahan, unsur, hal, sareng sajabana anu narik perhatian unggal dinten.

Léngkah mésér dina Pinterest

  • Anjeun kedah milarian jasa atanapi produk anu dipikahoyong dina Pinterest
  • Tanpa lebet kana halaman moal mungkin pikeun anjeun mésér atanapi mendakan produk
  • Barang bakal némbongan dina halaman utama Pinterest
  • Pilih anu cocog sareng kabutuhan anjeun
  • Hubungi penjual sareng mimitian ngalakukeun usaha anjeun

Kumaha waé ogé, platform éta sorangan masihan anjeun kamungkinan pikeun ningali-tingali deui reputasi anu ngajualna. Ieu éta cara réliabilitas anu masihan pangguna nalika mésér produk.

Kumaha kuring tiasa ngajual dina Pinterest?

Di sisi anu sanésna, jalma panginten hoyong ngasilkeun artos tina barang-barang anu parantos didamel ku sababaraha waktos. Pikeun ieu, teu kedah anjeun ngarobih akun anjeun kana bisnis, sabab anjeun tiasa ngalakukeun éta nyalira.

Bisi hoyong ngajual produk dina Pinterest, éta bakal saé pisan upami anjeun nyumponan sarat utama halaman: Hadirkeun produk, kirimkeun daptar data pribadi, kalebet metode pamayaran, sareng éta waé!

Léngkah pikeun ngajual dina Pinterest

  • Lebetkeun platform Pinterest
  • Unggah Pin ku produk anu anjeun badé jual
  • Tingalikeun sikep hormat nalika ngajawab patarosan
  • Kirimkeun produk anu dipénta saatos pamayaran parantos dilakukeun

Pinterest jelas pisan sareng undang-undangna dimana éta mastikeun yén éta henteu tanggel waler pikeun transaksi dilakukeun ngaliwatan platform. Tapi anjeunna mastikeun yén éta bakal janten sarana penting pikeun mulangkeun karusakan anu disababkeun.

Sadaya léngkah anu kedah dituturkeun ku jalma bakal penting pisan pikeun dicandak hasilna hadé jeung reliabilitas dina jalma anu coba produk. Nanging, hal anu utami nyaéta anjeun katingali numutkeun kriteria jual beuli.

Eusina



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun