Saha anu ningal profil abdi di Instagram?

Kaseueuran urang Instagram anu tiasa ngagem kami, langkung ti kitu urang bagikeun seueur kahirupan urang dina platform sosial ieu sareng kunaon, Ngarasa panasaran timbul ku saha anu ningali profil Instagram kuring. Naha pikeun terang saha anu bakal milarian ka kami, atanapi upami anjeun ngagaduhan akun bisnis, sabaraha urang ningal produk urang.

Tapi teu sapertos koméntar "resep" yén jalma sanés ngantunkeun anjeun sareng anu katingali dina tulisan anjeun, ningali saha anu ngadatangan profil anjeun rada sesah. Nyatana, seueur aplikasi atanapi trik tina internét tiasa disarankeun ka anjeun, tapi, euweuh urusan naon anu anjeun milari, anjeun moal mendakan solusina. Kusabab seueur saran anu anjeun parantos ngadangukeun henteu langkung ti ukur trik pikeun kéngingkeun tiket wéb.

Dina seueur kaayaan aplikasi ieu atanapi trik aranjeunna mangrupikeun penjahat cyber pilari pikeun ngeusian alat anjeun malware sahingga tiasa maok inpormasi sareng poto ti mobile anjeun. Alesan ieu kami niatna masihan anjeun naséhat anu pangsaéna ngeunaan saha waé profil kuring anu ningali dina Instagram sareng nyegah anjeun janten salah sahiji deui dina daptar.

Ulah make aplikasi ieu pikeun terang saha anu ningali profil kuring di Instagram

Urang terang yén urang sadayana resep gaduh aksés ka aplikasi anu nyarioskeun ka urang anu ningali profil kami, tapi ieu sanés mungkin, malah teu aya anu tiasa ngagambarkeun anu visualisasi éta.

Sadaya halaman ieu sareng aplikasi anu ngajantenkeun bakal saha waé saha anu ningali profil kuring di Instagram, mangrupikeun kuciwaana, teu aya waé anu cocog sareng fungsi anu dituduhkeun sareng nunjukkeun tombol.

Qmiran.com

Kaca ieu nawiskeun anjeun inpormasi ngeunaan jalma anu ngahalangan anjeun sareng jalma anu parantos ngeureunkeun anjeun haratis sareng tanpa naros inpormasi pribadi. Ogé dina fungsina aya analisis publikasi anjeun dina format peringkat dumasar kana paling "resep" aranjeunna nampi, kitu ogé komentar.

Anjeun ogé tiasa ningali poto pribadi pengikut anjeun sareng terang nalika pangguna sanés online. Nanging, sanaos nawiskeun pilihan pikeun terang saha waé anu ningali profil anjeun, fungsi ieu parantos kabuktosan henteu jalan.

Kuring bakal pasang

Éta mangrupikeun aplikasi bubu pikeun jalma anu nganggo sistem operasi ios. Éta janten populer pisan nalika mimiti kaluar salaku solusi pikeun terang saha anu ningali profil Instagram kuring, tapi pas naék, éta diadegkeun nalika mendakan yén éta leres-leres curang sareng gancang dipiceun tina "App Store". .

Nanging, pamekar Turker Bayram teras nyiptakeun aplikasi salajengna anu dipendakan dina search engine Google.

Kumaha pandangan kuring di Instagram

Fungsina sami pisan sareng anu sateuacanna parantos disebatkeun, kalayan bédana éta Éta dituju pikeun alat Android dina Google Play.

Aplikasi ieu jalan dina cara anu nyiptakeun platform sami sareng Instagram sareng pangguna sareng ngajantenkeun pamaké percaya yén aranjeunna log in, nalika aranjeunna leres-leres ngarahkeun data ka server anu dirancang pikeun maok inpormasi.

Instaagent

Aplikasi ieu diciptakeun kanggo duanana ios sareng Android, sareng pangguna na dipilarian milarian solusi anu tiasa ningali profil anjeun, oge aya korban tina platform curang. Kanyataanna, éta parantos kabuktian yén server ieu nyolong kecap konci sareng alihanana kana anu henteu dipikanyaho sanés.

Saatos seueur keluhan ku anu parantos diunduh éta, éta mendakan yén éta ogé biasa nyebarkeun poto anu henteu pantes sareng aranjeunna henteu otoritas bahkan dikirim spam.

Bagian anu positip sadayana nyaéta yén aplikasi ieu Aranjeunna parantos dikaluarkeun tina toko mobile sareng search engine Google. Nanging, pamekar ngeunaan malware Aranjeunna terus-terusan nyiptakeun langkung perangkap pikeun maok inpormasi masarakat sareng nyocogkeun data na.

Sareng sanaos aplikasi ieu hirupna pondok di toko, ku nalika éta parantos kauninga palsu, seueur jalma anu janten korban penipuan na. Kusabab kitu kami bakal nunjukkeun anjeun dihandap naon anu anjeun kedah lakukeun upami anjeun ngaunduh salah sahiji.

Naséhat upami anjeun parantos unduh aplikasi ieu

Dina hal anjeun parantos parantos pasang aplikasi anu pernah ku kuring rujuk, anjeun moal aya perhatosan masalah di handap ieu:

  • Nalika nganggo Google telepon anjeun mimiti ngalambatkeun.
  • Handphone anjeun dipareuman sakapeung teu aya penjelasan.
  • Anjeun ngalaman kasusah nalika log in ka Instagram.
  • Éta henteu ngakuan sababaraha tulisan anu anjeun lakukeun tina profil anjeun.

Upami aya masalah ieu aya ka anjeun, kami nyarankeun yén anjeun asupkeun Instagram kalayan kecap akses terakhir anu anjeun anggo, Upami anjeun teu tiasa ngalakukeun éta, tanyakeun aranjeunna ngirim ka email pamulihan kecap akses sareng ngarobih.

Nyahpasangkeun aplikasina

Upami anjeun curiga aplikasi, hal anu paling wijaksana nyaéta uninstall éta salaku pancegahan. Salajengna, robih sadaya kecap konci halaman sareng server anu anjeun bakal dianggo dina ponsel anjeun dina waktu anjeun ngagaduhan panipuan anu dipasang.

Nalika ngarobih sandi di Instagram anjeun ngan kedah angkat kana bagian anu nyarios "Édit profil" tur pilih pilihan anu "Robah kecap konci", Anjeun kedah nyerat anu ayeuna anjeun teras teras ngarobih kana anu anyar. Ku cara ieu, anjeun ngarobih kaamanan akun anjeun.

Naon alternatif internet anu kuring tiasa dianggo pikeun milarian saha anu ningali profil Instagram kuring?

Aya seueur pilihan na aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nganalisa akun anjeun sareng anu langkung aman ti anu ngaku aya saha anu ningali profil anjeun. Ogé diantara fungsi-fungsi anu aya dina platform ieu nginpokeun ka anjeun saling turutan, anu ngamimitian atanapi lirén nuturkeun anjeun, anu parantos dipikanyaho, dikomentaran sareng ditingali publikasi sareng ku cara ieu anjeun terang naon dampak anu diasilkeun pikeun pamiarsa anjeun. Diantara nyaéta:

  • Dua kali
  • Statusbrew
  • Crowdfire
  • Instagress

Kumaha terang saha anu ningali profil kuring di Instagram?

Persis henteu mungkin pikeun terang saha waé anu nunjukkeun profil anjeun dina jaringan sosial ieu, kumaha waé, Instagram nawiskeun anjeun sababaraha trik pikeun milari sababaraha pangguna anu parantos ngalangkunganana.

pengikut

Ieu mangrupikeun pilihan anu paling jelas, saprak dina bagian ieu anjeun bakal terang saha anu ngamimitian miluan anjeun sareng tangtosna jalma éta ningali profil anjeun sateuacan mutuskeun.

Siga sareng koméntar

Pilihan ieu ogé paling dasar, nya éta ngeunaan ngajarkeun pangguna anu terakhir anu masihan "sapertos" atanapi tinggalkeun komentar kana sababaraha eusi anu ku anjeun diunggah. Nyatana, aya jalma anu teu kapikiran "siga" bahkan tulisan lami, Ku cara kieu anjeun tiasa ningali saha anu pariksa profil anjeun.

Visualizasi Carita

Trik ieu rada jelas, tapi anjeun kudu tetep émut yén nyaéta data anu bakal dihapus saatos 24 jam, janten anjeun kedah gancang. Dina rasa ieu, éta mangrupikeun cara anu paling henteu dikenal ku saha waé anu ningali profil anjeun tanpa ninggalkeun renik atanapi renik, nyaéta henteu nuturkeun anjeun atanapi berinteraksi sareng anjeun.

Trik anu ngagaduhan fungsina ieu pikeun unggah sahenteuna hiji post per dinten supados upami anjeun hoyong terang saha anu liren dina profil anjeun, anjeun tiasa nyauran statistik éta. Sareng ngahontal ieu, anjeun ngan ukur kedah angkat kana carita anu anjeun unggah, geser bar up sarta éta bakal nunjukkeun anjeun daptar panongton. Salaku tambahan anu henteu nuturkeun, pilihan pikeun nuturkeun bakal muncul gigireun aranjeunna.

Statistik

Aplikasi ieu masihan anjeun inpormasi berharga sapertos jumlahna pengikut. Sanaos fungsina ieu henteu masihan nami pangguna anu leres, upami nawiskeun kota atanapi nagara dimana aranjeunna nyambung, jamanna, seks pangantenan sareng dinten dimana aranjeunna paling aktip, sadaya inpormasi ieu dikirangan ti pamiarsa.

Sakumaha anu Kami nyarios ka anjeun di awal, Teu aya jalan anu sampurna pikeun terang saha anu tiasa ningali profil anjeun sareng teu berinteraksi sareng anjeun. Disarankeun pisan anjeun nuturkeun sababaraha saran anu kami parantos ngawartosan anjeun.

Kusabab inpormasi pribadi anjeun dina Instagram anjeun tiasa dianggo pikeun hal-hal goréng anu tiasa mangaruhan anjeun, upami ieu anjeun parantos diunduh sareng dipasang salah sahiji aplikasi curang anu kami jelaskeun di luhur.

Aya seueur kasus nyiksa cyber anu parantos telat pisan. dimimitian ku ngarusak reputasi jalma, bahkan ngalakukeun kejahatan pikeun meunangkeun data pribadi. Dina naon waé, éta henteu kirang nganggo kamungkinan yén anjeun salah sahiji korban.

Cara anu pangsaéna pikeun terang saha anu ningali profil kuring sareng jelas yén ngarasa panasaran pisan nuturkeun pilihan anu nyayogikeun jaringan sosial Instagram anjeun, sabab ku cara ieu sadaya inpormasi bakal kajagaan. Nyatana, henteu peryogi nempatkeun data tambahan anu tiasa curiga. Platform ieu tanggung jawab pikeun tetep aya hubunganana sareng anu hoyong terangkeun mamang, tapi giliranna ogé ngajagi sadayana jalma anu kumaha waé resep tetep anonim atanapi ngan ukur ngalangkungan profil anjeun ku kasempetan naon waé. Dina naon waé kasus ieu Instagram boga tujuan pikeun nyayogikeun unggal kabutuhan pamakéna.

 

 

 

 

 

 

 

 



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun

CreativeStop*
Panggihan Online*
IK4*
MyBBMeMima*
Proseskeun *
manual mini*
A Kumaha Ka Sadaya Ngeunaan Téhnologi
Tarabou*
Conto NXt*
GamingZeta*
Majalah Lava*
TypeRelax*
perpustakaan trik*
ZoneHeroes*
TypeRelax*