Langkung seueur jalmi anu diajar kamungkinan nyiptakeun saluran YouTube nyalira sareng mimitian ngasilkeun artos ngalangkungan platform ieu. Upami éta hal anjeun, hayu urang ngawartosan anjeun yén anjeun peryogi bantosan palanggan. Kusabab kitu dinten ieu urang nunjukkeun sababaraha alternatif pikeun kéngingkeun pengikut énggal dina YouTube.

Palanggan mangrupikeun konci dina YouTube. Platform peryogi jumlah minimum pengikut pikeun tiasa monetisasi saluran kami sahingga mimiti ngasilkeun artos pikeun nyiptakeun eusi audiovisual. Aya sababaraha aplikasi anu tiasa ngabantosan kami kéngingkeun palanggan sareng didieu kami nyaritakeun mana anu pangsaéna.

Tumuh di YouTube henteu gampang

Seueur pangguna platform YouTube ngasilkeun artos ngan ukur unggah eusi kana aplikasi ieu, tapi, hiji hal anu kedah dijentrekeun nyaéta ngembang di YouTube sanés gampang sapertos anu dipercaya.

Pikeun nambihan palanggan énggal kana kanal kami bakal perlu ngéstokeun seueur waktos dina platformTapi henteu sadaya jelema ngagaduhan kamampuan nyéépkeun waktos kanggo nyiptakeun kontén kanggo aplikasi. Dina kasus ieu bantosan tambahan moal goréng.

Éta sababna dinten ieu kami hoyong ngenalkeun anjeun sababaraha aplikasi anu pangsaéna pikeun kéngingkeun palanggan dina Youtube. Aranjeunna moal ngalakukeun sadayana padamelan pikeun kami, tapi aranjeunna bakal ngabantosan kami pikeun ngajantenkeun tugas nambihan pengikut henteu rumit teuing sareng pikaboseneun.

Aplikasi anu pangsaéna

Dina wéb kami mendakan daptar éksténsif ngeunaan aplikasi anu dirancang pikeun ngagaduhan palanggan dina YouTube. Aya sababaraha anu cukup épéktip sareng dipercaya, sedengkeun anu sanés ngan ukur janji palsu.

Kami bawa pikeun anjeun top kalayan aplikasi anu pangsaéna pikeun kéngingkeun pengikut dina Youtube. Catet sareng manfaatkeun seueur alat anu saé ieu.

TubeMine

Salah sahiji aplikasi anu pangsaéna anu tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun palanggan énggal dina YouTube éta persis TubeMine. Ngaliwatan alat ieu anjeun bakal tiasa masihan dorongan anu luar biasa pikeun kanal anjeun, sareng anu pangsaéna, éta bakal dina waktos anu singget pisan.

Éta moal perlu mésér pengikut. Modeu operasi aplikasi ieu utamina diwangun ku bagikeun pidéo kami ka jalma anu janten bagian tina komunitas ieu. Upami urang hoyong ngabagi pidéo kami peryogi "koin" anu tiasa anjeun mésér atanapi kéngingkeun ku ningali pidéo pangguna sanés aplikasi éta.

UChannel - Sub4Sub

Aplikasi anu luar biasa ieu moal leungit tina daptar kami. Hatur nuhun ka éta, urang bakal ngahontal palanggan deui, resep sareng pandangan anu langkung ageung dina platform YouTube.

Gawéna cukup saderhana: Anjeun unggah pidéo, salin tautan dina aplikasi sareng ngadamel promosi kanggo narik perhatian pangguna sanés. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun bakal peryogi "koin" anu anjeun bakal kéngingkeun ku ningali eusi pangguna sanés.

UTViews - Views Booster

Di dieu kami nampilkeun salah sahiji alternatif anu pangsaéna pikeun palanggan dina YouTube kalayan gampang sareng gancang. Aplikasi ieu jalanna mirip pisan sareng anu sanés. Anjeun ngan ukur kedah ngabagi video anjeun dina aplikasi sareng aranjeunna bakal ngabantosan pangguna sanésna pikeun ningali éta.

Anjeun ogé bakal meryogikeun koin pikeun nganggo aplikasi. Anjeun kéngingkeun jinis hadiah sapertos ngan ukur ningali eusi anu diunggah ku pangguna sanés kana platform.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun