Naon kajadian nalika aranjeunna ngablokir anjeun dina Instagram?

Turutan sareng tuturkeun anjeun mangrupikeun atraksi pangbadagna anu gaduh Instagram. Kanyataanna, nalika aya anu mimiti nuturkeun anjeun aplikasi anu sami ngirimkeun anjeun béwara ku kituna anjeun terang sareng mutuskeun pikeun nuturkeun jalmi atanapi henteu. Tapi lamun kenal aya kajadian naon aranjeunna ngablokir anjeun dina Instagram, kasus ieu béda pisan sareng teu aya tipuan anu teuing dipercaya pikeun terang nalika aya batur ngalarang anjeun ka babaturan anjeun.

Nanging, aya seueur indikasi anu tiasa nunjukkeun yén batur hoyong ngabutuhkeun anjeun ti grup babaturan na.

Kumaha terang naon anu bakal terjadi nalika anjeun dihalangan Instagram

Beda sareng aplikasi sareng jaringan sosial anu sanés, anu bakal kajantenan nalika diblokir dina Instagram henteu nunjukkeun nalika aya beta ti babaturan anjeun. Dina rasa ieu, pilihan ieu Éta janten Rahasia di antawisna para pangguna sareng aplikasi upami Anjeun hoyong ngeureunkeun ningali eusi batur tapi anjeun henteu hoyong lirén.

Pikeun jalma anu milari terang saha anu ngahalangan aranjeunna, kedah disarioskeun yén teu aya anu pasti terang. Tapi nuturkeun léngkah ieu, anjeun tiasa gaduh ide beton.

Milarian anu langsung

Lebetkeun nami mesin pencari aplikasi tina pangguna anu anjeun kéngingkeun dipeungpeuk anjeun. Dina rasa ieu, upami jalma éta ngagaduhan akun pribadi di Instagram ku cara ngablokir anjeun, éta moal muncul salaku hasil dina pamilarian. Nanging upami akunna di umum, éta bakal ditingali saolah-olah teu aya gambar profil atanapi publikasi.

Parios dina pesen langsung anjeun

Nalika pesen langsung anjeun dina waktos sawaktos ieu pangguna henteu sayogi, éta mangrupikeun sinyal anu ngahalangan anjeun. Sareng anjeun moal tiasa ngirim langkung pesen kana jalma éta.

Coba nuturkeun jalmi éta

Upami anjeun parantos mendakan profil jalma anu ngahalangan anjeun, kamungkinan pisan yén tombol nuturkeun teu némbongan. Éta ogé tiasa kajantenan yén éta ditingali tapi éta aplikasi henteu ngantep anjeun nuturkeun jalma éta.

Tonton daptar para pengikut anjeun pikeun terang naon anu lumangsung nalika aranjeunna narékahan anjeun di Instagram

Éta lirén ngiringan langsung saatos aya pangguna ngahalangan anu sanés dina Instagram. Pikeun kasus ieu aya aplikasi pihak katilu Aranjeunna ngantep anjeun terang nalika aya batur ngiringan anjeun.

Dina acara anu anjeun korban blokade éta disarankeun yén anjeun mimitian hilap deui jalma sareng ngantepkeun sadayana ngalir. Ku alatan éta ulah nyandak sikep anu goréng tina hoyong disebatkeun atanapi tag pangguna anu teu dipikanyaho di postingan anjeun kumargi ieu rada ngaganggu. Upami éta sabalikna anjeun nyaéta anu ngahalangan, anjeun leres, tapi tetep émut yén jalma tiasa ngalakukeun léngkah-léngkah ieu uninga naon anu kajantenan.

Blok dina carita pikeun terang naon anu lumangsung nalika aranjeunna naékkeun anjeun dina Instagram

Pikeun terang naon anu kajantenan nalika anjeun dipeungpeuk dina Instagram, aya ogé cara anu jalma tiasa lirén ningali carita Instagram tina profil sanésna anu parantos aya dina pengikut-Na, tanpa ieu ngabutuhkeun jadi réréncangan. Tapi, pikeun terang saha anu ngahalangan anjeun tina ningali carita-carita hal anu langkung hese tibatan blok saméméhna.

Kanyataanna, anjeun ngan ukur tiasa ngahirupkeun yén batur henteu meungpeuk atanapi ngeureunkeun nuturkeun anjeun, nalika anjeun pariksa di antara jalma anu ningali carita anjeun sareng ulah mendakan yén pangguna. Sareng upami pola anu sami diulang dina waktos anu beda sareng dinten anu beda, mungkin waé jalma anu ngahalangan anjeun tina cariosan. Tapi anjeun ogé tiasa pariksa naha blokna mangrupikeun hal anu lengkep kalayan léngkah anu disebatkeun di luhur. Aya ogé meureun seueur alesan pangna jalma-jalma mutuskeun pikeun ngahalangan hal anu sanés, sapertos anu disebatkeun di handap.

Alesanna naha ngadadak dina Instagram Milarian ayeuna!

Dina jaringan sosial ieu anjeun milarian hiburan sareng inpormasi ngeunaan naon anu kajadian di dunya. Ogé pendak sareng seueur jalma bahkan ngajantenkeun usaha anjeun tumbuh. Tapi, henteu sadayana warna-warni warna pink, sabab di dunya ieu urang tiasa mendakan jalma-jalma anu ngajantenkeun urang tetep dina aplikasi.

Bagian anu positif nyaéta dina dunya maya kami tiasa ngahalangan pamaké sanés anu ngaganggu urang, khususna upami aranjeunna nuturkeun pola anu sami sareng ieu:

  • Stalker dina komentar, poto sareng pesen langsung.
  • Nalika aranjeunna masangkeun anjeun dina tulisan atanapi anu sanésna, jalma anu anjeun henteu terang.
  • Kasus éta anjeun ningali pariwara anu teu dihoyongkeun.
  • Upami kumaha waé anjeun mendakan publikasi parah ti pamaké sanés.
  • Nalika aranjeunna sadayana scam atanapi henteu unggah eusi kualitas.
  • Kusabab naon waé anjeun moal hoyong terang nanaon tentang jalma éta.
  • Aranjeunna ngarobih kana privasi dina jaringan sosial.

Ieu tiasa janten salah sahiji alesan utama, sanaos aya batur yén anjeun hirup, dina hal anu, upami anjeun pikir perlu meungpeuk jalma anu anjeun ngan bisa ngalakukeun éta. Sareng sanajan urang parantos terang sabaraha alesan urang tiasa ngahalang batur, éta ogé gampang terang anu bakal terjadi sakali anjeun ngalaksanakeun tindakan ieu.

Nalika kuring ngahalangan batur dina Instagram

Upami anjeun parantos mutuskeun pikeun ngahalangan jalmi Instagram kusabab anjeunna henteu lirén repot sareng henteu nerjemahkeun sinyal anu anjeun kirimkeun pikeun ngantunkeun anjeun nyalira, anjeun tiasa panginten bakal aya anu salajengna.

Nalika anjeun meungpeuk pangguna éta, anjeun moal tiasa mendakan profil anjeun, publikasi anjeun atanapi carita anjeun, anjeun bakal ngaleungitkeun tina jangkauanana.

Abdi resep sareng koméntar anjeun

Réaksi anu parantos ngagaduhan yén anjeun parantos diblokir, sapertos "resep" sareng koméntar, moal ngaleungit tina poto sareng video anjeun. Tapi anjeun tiasa ngahapus koméntar.

Masing-masing sareng jalma anu anjeun diblokir tiasa ningali réaksi anjeun dina tulisan anu sanés, tapi tanpa tiasa ngakses profil anjeun.

Pesen langsung

Sakali anjeun meungpeuk batur, paguneman anjeun tiasa gaduh sareng jalma éta bakal tetep ngobrol. Tapi Anjeun moal tiasa ngirim pesen Henteu aya pangguna kana anjeun. Salaku tambahan, upami anjeun aya dina grup obrolan sareng jalma éta, kotak dialog bakal bijil, anu bakal naros upami anjeun badé tinggal atanapi tinggalkeun grup.

Sebutkeun uninga nalika aranjeunna ngahalangan anjeun dina Instagram

Jalur atanapi jalma anu anjeun ngahalang, tiasa nyebatkeun nami pangguna anjeun dina aplikasi. Najan kitu Sebutan ieu moal némbongan dina kagiatan.

Upami anjeun ogé hoyong nyegah ieu kajantenan, robih nami panganggona supados kuring henteu tiasa nyebut anjeun.

Dina cara anu sami sareng kanyataan yén éta kajadian nalika anjeun diblokir dina Instagram ogé tiasa dilakukeun ku jaringan sosial éta sorangan.

Alesanna naha ngahalangan Instagram anjeun sareng naon anu lumangsung nalika aranjeunna ngalangkeun anjeun dina Instagram

Aya sababaraha kaayaan anu aya dina platform Instagram sareng upami salah sahiji anu dilanggar, pangguna bakal diblokir sacara otomatis.

Teuing seueur "resep" sareng pengikut dina waktos anu sami

Ieu mangrupikeun alesan anu paling jelas pikeun diblokir dina Instagram, nyaéta, nalika jumlah "resep" sareng pangikutna ngahontal pisan penting. Dina rasa ieu ieu bisa kajadian. upami anjeun nganggo sababaraha alat promosi pihak katilu atanapi nalika tindakan manual dilakukeun tanpa pamariksaan profil pangguna heula.

Batesan nurutkeun pedoman Instagram resmi:

  • Jumlah maksimal "resep" per jam nyaéta 60.
  • Jumlah maksimum komentar per jam nyaéta 60.
  • Jumlah pangikut maksimal per jam nyaéta 60.
  • Nomer maksimal pesen pribadi per jam nyaéta 60.

Salaku tambahan, Instagram nambihan jumlah pengikut sareng sanés-sanésna, ogé halangan pikeun pangguna anu teu dihoyongkeun. Ku sabab éta teu tiasa ngalaksanakeun langkung ti tindakan 1440 sadinten dina akun anjeun.

Tulisan kaleuleuwihan sareng naon anu terjadi nalika aranjeunna ngahalangan anjeun nyaéta Instagram

Disarankeun teu nyebarkeun sering teuing, ti saprak éta ngan ukur Instagram ngatur jumlah tulisan anu pas Aranjeunna tiasa dilakukeun unggal dintenna. Dina cara anu sami disarankan henteu nyebarkeun poto anu sami dina akun anu sami sareng anu sami, saprak ieu leres-leres ngahirupkeun alarem dina jaringan sosial.

Palanggaran Hak cipta

Poto sareng video anu anjeun gaduh dina profil anjeun kedah leres-leres, upami henteu, anjeun kedah sahenteuna gaduh hak panulis pikeun nyebarkeun éta. Ogé nalika anjeun hoyong bagikeun gambar ka pangguna anu sanés, anjeun kedah moto dina poto upami anjeun gaduh akun Instagram sareng nyarios nami éta dina katerangan.

Palanggaran aturan média sosial

Nalika pangguna unggah poto atanapi pidéo sareng awak taranjang, eusi seksual sareng kekerasan kana profilna, éta dianggap eusina anu teu pantes. Salaku tambahan ieu moal gumantung kana tujuan anu diudag, éta ogé nunjukkeun konci akun.

Keluhan Pamaké

Tombol laporan anu dianggo nalika ningalikeun akun bahaya pikeun sababaraha alesan. Blok ogé aya nalika pangguna séjén ngalaporkeun akun atanapi ngawadul ngeunaan plagiarism, hinaan, eusi anu henteu pantes, Diantarana.

Bedana alamat IP anu béda

Nalika anjeun asup ti sababaraha alat sareng mastikeun aranjeunna ngaluarkeun pesen téks, kamungkinan yén platform Instagram bakal ngalangi anjeun ampir teu séhat. Tapi upami anjeun mimitian ti alat sareng alamat IP anu béda, jaringan sosial sigana mikiran éta Peta ieu mangrupikeun hasil tina rekening anjeun anu hackedNyatana, réaksi aplikasi téh ampir langsung.

Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
WhatsApp Grup
Meuli Pangiringan Instagram
Lirik Instagram

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. inpo leuwih

Setélan cookie situs wéb ieu dikonpigurasi pikeun "ngawenangkeun cookies" sahingga masihan anjeun pangalaman browsing anu pangsaéna. Upami anjeun neraskeun nganggo situs wéb ieu tanpa ngarobih setélan cookie atanapi klik "Tampa" anjeun bakal masihan idin anjeun.

nutup