Perhatosan Hukum sareng kaayaan pamakean

Dokumén diulas dina 25 / 03 / 2018

Upami anjeun parantos sumping di dieu, nya éta ngeunaan miara kamar tukang halaman wéb ieu sareng istilah anu kuring milih pikeun berinteraksi sareng anjeun sareng éta warta hébat pikeun kuring, salaku tanggung jawab pikeun situs wéb ieu.

Alesan pikeun téks ieu nyaéta pikeun ngajelaskeun sacara terperinci fungsionalitas wéb ieu sareng nyayogikeun anjeun seueur inpormasi anu aya hubunganana sareng jalmi anu gaduh artos sareng tujuan anu kalebet dina éta.

Data sareng privasi anjeun paling penting dina halaman wéb ieu sareng éta sababna kuring nyarankeun anjeun ogé maca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

Jawab Identifier

Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta terang saha anu nanggung jawab kana halaman wéb ieu. Sasuai ka UU 34/2002, 11 Juli, ngeunaan jasa komunitas inpormasi sareng commerce éléktronik, éta nginpokeun ka anjeun:

• Nami perusahaan nyaéta: Online SL
• Aktivitas sosial nyaéta: Wéb khusus dina sababaraha disiplin pamasaran online.

Tujuan tina situs web ieu

• Méré kontén anu aya hubunganana sareng kagiatan Pemasaran Online.
• Ngatur daptar palanggan blog sareng koméntar sedeng.
• Ngatur eusi sareng komentar jasa anu ditawarkeun.
• Ngatur jaringan tina hubungan patali.
• Pasar jasa jasa pihak katilu sareng pihak katilu.

Anggo wéb

Dina pamakean web followers.online Panganggo henteu migawe ngalaksanakeun perilaku anu tiasa ngarusak gambar, kapentingan sareng hak followers.online atanapi pihak katilu atanapi anu tiasa ngarusak, nganonaktipkeun atanapi ngabebaskeun pengikut wéb. online atanapi anu bakal nyegah, dina sagala cara, panggunaan wéb normal.

followers.online ngadopsi ukuran kaamanan anu cukup pikeun ngadeteksi ayana virus. Nanging, Pamaké kedah sadar yén ukuran kaamanan sistem komputer dina Internét henteu dipercaya pisan sareng ku kituna, followers.online teu tiasa ngajamin henteuna virus atanapi unsur anu sanés nyababkeun panovangan dina sistem komputer (software sareng hardware) Pamaké atanapi dina dokumén éléktronik sareng file anu aya di dinya.

Dina hal naon waé, éta dilarang yén USERS (tiasa ngahapus eusi sareng koméntar anu dianggap pantes) ngalaksanakeun paripolah anu ngalibetkeun:

• Simpen, nyebarkeun sareng / atanapi ngirimkeun data, naskah, gambar, file, tautan, perangkat lunak atanapi kontén anu pikaresepeun teuing dumasar kana peruntukan hukum anu leres, atanapi anu dumasar kana perkiraan foll.online kusabab teu sah, telenges, ngancam, kasar, fitnah. vulgor, jorang, rasis, xenophobic atanapi henteu pikaresepeun atanapi henteu janten haram atanapi anu tiasa nyababkeun karuksakan nanaon, khususna pornografi.

Kawajiban Panganggo

Salaku pangguna, anjeun dibéjaan yén aksés kana halaman wéb ieu henteu hartosna, ku cara naon waé, mimiti hubungan bisnis sareng Online SL ku cara kieu, pangguna satuju nganggo halaman wéb, jasa sareng konténna tanpa ngalanggar undang-undang. ayeuna, iman anu saé sareng katertiban umum. Pamakéan halaman wéb pikeun tujuan haram atanapi ngabahayakeun, atanapi éta, ku cara naon waé, tiasa nyababkeun karusakan atanapi nyegah pungsi normal halaman wéb dilarang.

Ngeunaan eusi wéb ieu, dilarang:

• Baranahan, distribusi atanapi modifikasi, sadayana atanapi sabagian, kacuali ku hak pamilik hakna;
• Naon waé palanggaran hak panyadia atanapi anu sah anu sah;
• Dipakéna pikeun tujuan komérsial atanapi pariwara.

Kawijakan Perlindungan Data sareng Konpormasi

Online SL ngajamin kerahasiaan data pribadi anu disayogikeun ku USERS sareng perlakuanana saluyu sareng panerapan ayeuna ngeunaan panangtayungan data pribadi, parantos nganggo tingkat kaamanan anu diperyogikeun sacara hukum panyalindungan data pribadi.

SL online migawe panggunaan data anu kalebetkeun kana file "WEB Users AND SUBSCRIBERS", pikeun hormat kana kerahasiaanna sareng ngagunakeunana saluyu sareng tujuanana, ogé pikeun nurut kana kawajibanna pikeun nyalametkeunana sareng adaptasi sadaya ukuran pikeun nyingkahan robahan, rugi, dirawat atanapi aksés anu teu sah, saluyu sareng ketentuan Keputusan Diraja 1720/2007 21 Désémber, anu nyatujuan Peraturan Pengembangan Hukum Organis 15/1999 13 Désémber Perlindungan Data Pribadi.

Halaman wéb ieu nganggo sistem anu sanés pikeun néwak inpormasi pribadi anu ditetepkeun dina Kawijakan Privasi sareng dimana panggunaan sareng tujuanana dilaporkeun sacara rinci. Halaman wéb ieu salawasna meryogikeun idin ti pangguna pikeun ngolah data pribadi na pikeun tujuan anu dituduhkeun.

Pangguna ngagaduhan hak pikeun mupus idin anu sateuacanna iraha waé.

Hak hak latihan ARCO

Pamaké tiasa ngalaksanakeun, ngeunaan data anu dikumpulkeun, hak anu diaku dina Hukum Organik 15/1999, aksés, menerkeun atanapi ngabatalkeun data sareng oposisi. Pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu, pangguna kedah nyungkeun tulisan sareng panandatanganan anu tiasa dikirim, babarengan sareng fotokopi KTPna atanapi dokumén idéntifikasi anu sami, ka alamat pos Online SL atanapi ku email, napelkeun fotokopi KTP ka: info (at) pengikut.online. Sateuacan 10 dinten, pamundut bakal dibales pikeun mastikeun palaksanaan hak anu anjeun parantos pénta pikeun laksanakeun.

Klaim

SL online ngawartosan yén aya bentuk keluhan anu sayogi pikeun pangguna sareng konsumén.

Pangguna tiasa ngadamel klaim ku nyungkeun lambaran klaimna atanapi ku ngirim email ka info (at) followers.online nunjukkeun nami sareng nami kulawarga anjeun, palayanan atanapi produk anu dibeuli sareng nyarios alesan klaim anjeun.

Anjeun ogé tiasa langsung klaim ku kiriman pos ka: Online SL, nganggo, upami anjeun kersa, formulir klaim ieu:

Perhatosan: Online SL

E-mail: info (at) followers.online

• Ngaran pamaké:
• Alamat pangguna:
• Tanda pangguna (ngan upami dibere dina kertas):
• Tanggal:
• Alesan pikeun klaim:

Hak harta intelektual sareng industri

Ku kaayaan Kaayaan Umum ieu, henteu aya hak cipta intéléktual atanapi industri dibérékeun pikeun pengikut wéb. Garis anu milik inteléktualna milik Online SL, réproduksi, transformasi, distribusi, komunikasi masarakat, sayogi pikeun umum, ékstraksi tegesna dilarang pikeun Pamaké. , dianggo deui, diteraskeun atanapi panggunaan alam naon waé, ku cara naon waé atanapi prosedur, salah sahiji waé, kecuali dina kasus dimana sacara hukum diijinkeun atanapi diidinan ku anu ngagaduhan hak anu saluyu.

Pangguna terang sareng nampi yén sadaya halaman wéb, ngandung tanpa watesan teks, software, eusi (kaasup struktur, seleksi, susunan sareng presentasi anu sami) foto, bahan audiovisual sareng resep, dijagi ku mérek, hak cipta. sareng hak sah anu sanés didaptarkeun, saluyu sareng perjanjian internasional anu Spanyol mangrupikeun pesta sareng hak milik anu sanés sareng hukum Spanyol.

Upami pangguna atanapi pihak katilu nganggap yén aya pelanggaran hak cipta intelektualna anu sah kusabab aya eusi anu tangtu dina Wéb, aranjeunna kedah ngabéjaan Online SL tina kaayaan anu nyatakeun nunjukkeun:

Data pribadi tina anu ngagaduhan pihak anu ngahudang hak anu disangka ngalanggar, atanapi nunjukkeun perwakilan dimana anjeunna ngalakukeun bisi klaim kasebut dibere pihak katilu sanés ti pihak anu kataji.

Nunjukkeun konten anu dilindungi ku hak harta intelektual sareng lokasina di Wéb, akreditasi hak harta intelektual anu dituduhkeun sareng pernyataan ekspres dimana pihak anu kabetot tanggung jawab kana veracity inpormasi anu disayogikeun dina bewara.

Tumbu kaluar

Online SL nolak tanggung jawab ngeunaan inpormasi anu dipendakan di luar halaman wéb ieu, kusabab fungsi tautan anu nembongan ngan ukur pikeun nginpokeun pangguna ngeunaan ayana sumber inpormasi sanés dina topik anu khusus. SL Online dibebaskeun tina sadaya tanggel waler pikeun leres-leres fungsi tina tautan sapertos kitu, hasilna anu dicandak ngalangkungan tautan, kabeneran sareng sah tina kontén atanapi inpormasi anu tiasa diaksés, ogé karusakan anu pangguna tiasa sangsara ku inpormasi anu dipendakan dina halaman wéb anu numbu.

Kaluaran jaminan sareng tanggel waler

SL Online henteu masihan jaminan naon waé ogé henteu tanggung jawab, dina sagala hal, pikeun karusakan naon waé anu tiasa disababkeun ku:

• Kurangna kasadiaan, pangropéa sareng operasi efektif tina situs web atanapi jasa sareng kontén na;
• Ayana virus, program jahat atawa ngabahayakeun dina eusi;
• Teuing, lalai, curang atawa sabalikna dina Perhatosan Hukum ieu;
• Kurangna legalitas, kualitas, réliabilitas, gunana sareng kasadiaan jasa anu disayogikeun ku pihak katilu sareng sayogi pikeun pangguna dina situs wéb.

Panyadia éta teu nanggung jawab dina kaayaan naon waé anu matak karusakan anu timbul tina panggunaan anu ilegal atanapi teu pantes dina situs wéb ieu.

UU sareng Bidang Hukum

Sacara umum, hubungan antara pengikut. Saluyu sareng Pangguna jasa telematika na, aya dina situs web ieu, tunduk kana panerapan sareng yurisdiksi Spanyol sareng Pengadilan Granada.

Contacto

Dina acara anu mana waé Pamaké ngagaduhan patarosan ngeunaan bewara hukum ieu atanapi naon waé koméntar di web followers.online anjeun tiasa ngahubungi info (at) followers.online

followers.online ngagaduhan hak ngarobih, iraha waé sareng tanpa béwara heula, presentasi sareng konfigurasi wéb followers.online salaku bewara légal ieu.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun