Dm di Instagram

Instagram mangrupikeun jaringan sosial anu fungsina nyaéta pikeun ngabagikeun poto sareng pidéo sareng pengikut. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun nerapkeun épék fotografik sapertos saringan, bingkai, kamiripan termal, warna retro. Di dieu, aplikasi diluncurkeun dina Oktober 2010 ku Kevin Systrom y Mike Krieger parantos seueur parobihan ti saprak éta, salah sahijina nyaéta DM on Instagram.

Aplikasi ieu ngagaduhan awal pikeun sistem operasi ios, anu dipasarkan ku ranté Apple inc. Tapi dua taun saatos peluncuran na, 3 April 2012 kaluar versi pikeun alat-alat nganggo sistem Android. Sakali diterbitkeun sareng kirang tina jam 24 kuring parantos ngahontal langkung ti sajuta undeuran.

Tina ngagaleuh, di taun di handap anjeun bakal kalebet fungsi olahtalatah kana platform mirip sareng hiji anu ngagaduhan muka Facebook. 12 Désémber taun 2013 aplikasi éta kalebet fungsi-fungsi olahpesen langsung, Pesen langsung (DM).

Naon dm di Instagram?

Jaringan sosial Instagran, salian pikeun nyebarkeun poto, kalebet fungsi olahtalatah langsung atanapi pesen pribadi. Dina ieu rasa, dm aya pesen anu dikirim ka profil pangguna, anu ngagampangkeun aliran paguneman, boh antara hiji atanapi sababaraha jalma.

Pesen téks, sora, foto, video tiasa dikirim ngaliwatan fungsi olahtalatah langsung. Kitu ogé lokasi real-time, propil pangguna sanésna, hashtags sareng kiriman bagian warta ogé.

Anjeun ogé tiasa ngabagikeun carita sareng publikasi ti pihak katilu, tanpa aya pangguna anu nyebarkeun mendakan. Maksudna, ieu dilakukeun salami pangguna anu nyebarkeun poto anu dikirim ku pesen langsung, ngagaduhan profil umumna atanapi jalmi anu dipilampah anu dibagikeun mangrupikeun bagian tina pengikut na.

Dina kagiatan yén jalma éta ngagaduhan profil pribadi, aranjeunna bakal dipidangkeun pesen anu nyarios "kiriman @XXXX parantos dikirim tapi profilna pribadi, ku sabab éta henteu tiasa ningalkeun jabatan".

Kumaha cara ngirim Dm di Instagram?

Mimiti kabeh nya kedah aplikasi dina ponsel anjeun, teras tiasa asup profilna, nganggo nami pangguna sareng kecap konci anu tos anjeun atur. Ogé dina bagian anu aya di pojok katuhu luhur, anjeun tiasa ningali ikon olahtalatah langsung, anu ditandaan ku pesawat kertas.

Ku mencet ka ikon ieu, sadaya pesen anu ditukeurkeun ka tanggal bakal ditingalikeun. Teras Anjeun tiasa milarian pilihan "Pesen anyar", anu aya di handapeun layar. Salajengna, éta bakal ngamungkinkeun anjeun milih nami atanapi pangguna jalmi anu anjeun hoyong ngadamel paguneman. Leuwih ti éta, éta gaduh kauntungan pikeun ngalakukeun sababaraha obrolan. Nyaéta, anjeun tiasa ngirim pesen anu sami langsung ka pangguna Instagram anu béda, sareng sababaraha pangguna anu dipilih tiasa berinteraksi sareng hiji deui. Dina rasa ieu, sakali panarima dipilih, di handapeun layar nyaéta widang nulis pesen, dina tungtung tulisan pesen pencét pilihan "kirim".

Audios

Salaku tambahan pikeun ngirim pesen téks anjeun tiasa ngirimkeun audio, anjeun kedah pencét simbol mikropon anu aya di belah katuhu handap layar. Ogé anjeun tiasa ngabagikeun gambar atanapi poto ku milih pilihan gambar anu sami dipanggihan di katuhu handap layar, katuhu di gigireun pilihan pesen sora. Di sisi anu sanés, gambar anu bakal dikirim tiasa diédit kalayan saringan anu bénten ti anu aya.

Kirim pesen langsung tina profil target pangguna

Utamina, buka aplikasi Instagram dina komputer pinter anjeun, nganggo nami sandi sareng kecap konci, pikeun ngetik halaman bumi. Teras pilih mesin pencari anu aya di handapeun layar. anu dicirikeun sareng sagelas pembesar. Saatos ieu anjeun bakal ningali bar teang, dimana anjeun kedah ngetik nami atanapi pangguna jalmi anu anjeun hoyong komunikasi.

Janten, nalika ngalebetkeun nami jalmi, aplikasi bakal kéngingkeun hasil pamilarian, sareng anjeun kedah milih profil pangguna. Sakali dipilih, aplikasi bakal nganteurkeun anjeun ka profil individu, dimana anjeun bakal ningali foto, pidio, carita anu parantos dikaluarkeun ku anjeun. Dina artos ieu, pikeun ngirim pesen langsung anjeun kedah milih tilu titik (...) anu aya di pojok kanan luhur sahingga platformna nunjukkeun anjeun pilihan anu di handap ieu:

  • Salin URL profil
  • Bagikeun profil
  • Kirim pesen
  • Aktipkeun bewara publikasi

Pilih pilihan "Kirim pesen", mencét éta bakal muka obrolan langsung anjeun sareng jalma éta, dimana anjeun tiasa ningal pesen langsung anu aranjeunna parantos disilihtukeurkeun. Sareng di handapeun éta miboga widang "nyerat pesen" anu dipirig ku pilihan sora atanapi gambar gambar.

Saha anu abdi tiasa tukeur dm sareng dina Instagram?

Jalma-jalma anu milu silih parantos silih tukeur pesen langsung tanpa kasulitan. Salaku tambahan, pengikut anjeun dina jaringan sosial tiasa ngirim anjeun pesen langsung sareng aplikasi na bakal ngabéjaan yén titik beureum Ngeunaan ikon olahtalatah.

Ogé pengikut anjeun sareng jalma sanés anu henteu nuturkeun anjeun, tiasa ngirimkeun anjeun pesen, ngan dina hal ieu moal langsung muncul salaku pesen di inbox tapi, pesen pamundut pesen bakal ditingalikeun, pilihan anu aya dina dm. Ku nyatujuan pamundut pesen, anjeun tiasa ningali pesen anu dikirim sareng ngarésponana.

Grup Langsung Instagram

Ti DM Instagram anjeun tiasa nyetél ngobrol sareng sababaraha jalma sacara real waktos, di mana sadaya jalma kaasup kana paguneman tiasa nampi sareng ngirim pesen. Dina artos ieu, pikeun netepkeun sababaraha paguneman, pilihan pesen langsung kedah dibuka ku mencét pesawat kertas anu aya di pojok kanan luhur.

Teras, pilih pilihanna "Pesen anyar", anu aya di handapeun layar. Sareng sakali anjeun parantos milih éta bakal ngawenangkeun milih nami atanapi pangguna pamilon. Teras pamaké anu anjeun hoyong lebetkeun dina paguneman bakal dicirikeun. Teras supados jalmi tiasa dipilih, anjeun kedah ngetik atanapi pencét jinis pesen anu bakal dikirim, gambar, audio, video, teras pencét pilihan kirimkeun. Salaku tambahan pikeun paguneman ieu anjeun tiasa ngédit sareng nempatkeun ngaran karakteristik, dimana aranjeunna bakal aya salajengna pikeun ngirim pesen.

Kamajuan obrolan grup ngamungkinkeun anjeun ngobrol sareng berinteraksi sareng réréncangan tanpa peryogi pikeun kaluar ti aplikasi Instagram. Atanapi terus-terusan ngarobah aplikasi anu nyababkeun sareng ngajantenkeun sistem komunikasi sareng réspon anu henteu teratur sareng discontinuous.

Kauntungan sareng Kekurangan dm on Instagram

Dina ngamimitian fungsi olahtalatah dina aplikasi Instagram dikritik ku pamaké, sabab aranjeunna ngaku yén éta janten vérsi jaringan sosial sadulur Facebook ayeuna. Ti saprak éta, aslina gaduh sistem utusan "Rosululloh".

Tapi, dumasar kana waktosna fungsi parantos nampi katampi anu saé, ti saprak tiasa ngabédakeun pendapat pribadi tina publikasi khusus. Ogé ngirim poto sareng pidéo sacara pribadi sareng langsung ka hiji atanapi langkung jalma anu sanés kedah diterbitkeun sareng ditingali ku sésa pengikut.

Ku ngagunakeun olahtalatah langsung anjeun tiasa ngirim pesen anu salah. Tapi aplikasi na ngagaduhan Kauntungan ngahapus pesen, ngabolaykeun atanapi ngabolaykeun kamungkinan pesen na dikirim kana panarima.

Kauntungan anu sanésna kanggo olahtalatah langsung nyaéta moméntum perusahaan virtual, sabab ngamungkinkeun pertukaran, interaksi sareng komunikasi antara pangusaha, pangguna sareng konsumén poténsial. Éta ogé ngamungkinkeun nyiptakeun lingkungan amanah anu langkung hadé pikeun para nasabah sareng ku cara ieu aranjeunna tiasa terang, terang sareng netelakeun karakteristik sareng rincian produk atanapi jasa anu anjeun hoyong laksanakeun.

kalemahan

Diantara kalemahan sistem olahtalatah langsung dina jaringan sosial, urang tiasa nunjukkeun ciri khas sapertos sistem olahtalatah sanés, anu dianggo pikeun ngirim pesen spam atanapi pesen sampah. Dina cara anu sami, nyayogikeun pesen ka produk anu henteu produktif sareng tanpa jinis fungsi anu henteu tiasa disaring.

Kerugian utama fitur olahtalatah langsung tina Instagram nyaéta ngan sayogi dina aplikasi mobile, janten versi wéb anu dilongok tina komputer henteu ngagaduhan fungsi ngirim pesen langsung, kusabab éta henteu ngintip inbox ulasan. Salaku tambahan, ieu ngan mungkin sakumaha nu kasebut di luhur. ku ngundeur aplikasi pihak katilu atanapi emulators anu bakal nyonto hiji sistem operasi sareng ngantep anjeun muka aplikasi.

Contona: Ig: dm Desktop anu salah sahiji aplikasi anu dimekarkeun ku tujuan ngirim pesen langsung tina komputer. Dina cara ieu, tiasa nyarios yén éta parangkat lunak open source, anu anjeun kedah unduh sareng pasang dina komputer. Teras nalika asupkeun sistem olahtalatah anjeun tiasa nganggo éta sakumaha anjeun sering nganggo aplikasi ponsel.

Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
WhatsApp Grup
Meuli Pangiringan Instagram
Lirik Instagram

Upami anjeun teraskeun nganggo situs ieu anjeun nampi pamaké cookies. inpo leuwih

Setélan cookie situs wéb ieu dikonpigurasi pikeun "ngawenangkeun cookies" sahingga masihan anjeun pangalaman browsing anu pangsaéna. Upami anjeun neraskeun nganggo situs wéb ieu tanpa ngarobih setélan cookie atanapi klik "Tampa" anjeun bakal masihan idin anjeun.

nutup