Inovasi dina dimungkinkeun Sabaraha lami éta ngagaduhan jasa email Google, nyaéta nempatkeun Gmail. Email Gmail anu paling sering dianggo sareng populer di dunya kalayan jumlah anu saluyu sareng 600 juta pangguna.

Ayeuna Gmail éta beuki ningkat unggal dintenna, sareng ieu ngakibatkeun Google pikeun ngapdet antar muka Gmail ka tingkat anu anyar, sapertos nambihan fitur-fitur anyar sareng sababaraha gadget anu versi énggal.

Sanaos ayana anu sanés Platform anu ngalaksanakeun jasa e-mail sapertos Outlook, Microsoft, Yahoo Mail sareng aranjeunna teras-terasan dugi ka ayeuna, nanging aranjeunna henteu mirip nyayogikeun panyimpenan, pamilarian sareng solusi organisasi sapertos anu dilakukeun ku Gmail.

Pikeun niténan éta manpaatna ngagaduhan gmail sareng kumaha kasuksésanna, Google ngalangkungan panggunaan kedah ngajual iklan, ngalebetkeun berita numutkeun pesen tina emailna, netepkeun promosi, pesen ti ahli waris kanggo korporasi kanggo marios.

Hatur nuhun kana épolusi yén Gmail parantos aya dina waktos-waktos ieu, kami nampilkeun anjeun, anu

Fitur anu ngajantenkeun Gmail unik,

  1. Aksés ku uleman: Naon waé pangguna énggal tiasa ngirim uleman ka kelompok jalma.
  2. Panyimpenan 2.5 GB: Nalika platform email anu sanés kedah ngahapus surélék pikeun ngagaduhan rohangan, Gmail nawiskeun anjeun kapasitas gudang.
  3. neangan: Gancang sareng gampang mendakan kata konci pikeun milarian email anu dipikahoyong.
  4. Setup visual: Pilihan anu dilakukeun ku Gmail salaku pangguna anjeun tiasa nempatkeun gambar latar ka email sareng ngaropea éta.
  5. Rekening anu didelegkeun; Anjeun tiasa gaduh aksés tina baki pribadi, dina kaayaan lingkungan perusahaan, sebutan kanggo jalma sanés anu nyerat atas nami akun perusahaan.
  6. Pakakas drive sareng Docs: Anjeun tiasa ngalaksanakeun padamelan dokumén anu disimpen dina Google Docs.
  7. ios atanapi Android: Anjeun tiasa nganggo Gmail dina héndsét anjeun salaku vérsi desktop.
  8. Labs: Éta mangrupikeun fungsi dimana anjeun tiasa ngeureunkeun kiriman dina 30 detik ti waktos pangirimanna tinggaleun kotak. Labs ngagaduhan daptar pilihan dimana anjeun tiasa ngarobih panganteur surat.
  9. Olahtalatah Hangouts, GTalk: nawiskeun anjeun obrolan dimana pangguna tiasa ngirim pesen ka kontakna sareng nelepon video.
  10. Ngatur email: Gmail ngamungkinkeun pangguna pikeun mengklasifikasikan emailna dina tertib, nganggo kategori karesepna sapertos Main, Promosi sareng Sosial atanapi nambihan langkung seueur numutkeun kahoyong masing-masing.
  11. Ngidinan Anjeun pikeun Ngajempékeun email grup pikeun nyegah gangguan: Ngidinan anjeun pikeun ngapdet pesen salami paguneman anu anjeun moal nampi bewara langsung.
    • Ngajempékeun benang tina email.
    • Buka el pesen.
    • Pencét dina pilihan "Ngajempékeun".
  12. Gmail ngagaduhan panel Pratinjau: Pikeun ngaktifkeun pilihan ieu anjeun kedah ngaktipkeun Labs ku ngaklik konfigurasi Labs sareng parios opsi pikeun ngaktipkeun nyimpen parobihan.


Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun