1 Ketik téks anu anjeun hoyong dina kotak.
2. Pilih fon atanapi hurup anu anjeun paling resep.
3 Salin aranjeunna sareng nempelkeun kana Instagram anjeun

Ayeuna Instagram mangrupikeun salah sahiji jaringan sosial anu langkung seueur interaksi unggal dinten, beuki seueur jalma anu nganggo Aplikasi ieu pikeun ngahontal seueur jalma di saluruh dunya.

Éta naha éta parantos janten lumayan hoyong terang langkung ti 800 jutaan pangguna sareng peryogi kauninga yén saderhana poto Ieu henteu cekap. Perlu dimungkinkeun bungkusan anu lengkep: foto + katerangan.

Kusabab pedaranana penting pisan, desain na kedah leres-leres istiméwa, kabeneran salah sahiji cara pikeun ngarobih desain ku ngagunakeun hurup asli anu bakal masihan sentuhan unik kana profil anjeun. Janten terang anu pangsaéna Lirik Instagram pikeun disalin sareng témpél.

Naon tujuanna ngarobah sumberna?

Sumberna tina Instagram Aranjeunna tiasa ngantep anjeun ngagaduhan jinis anu langkung ageung sareng ngantepkeun standar anu ngalebetkeun Instagram dina unggal unsur. Parantos aya dina carita-carita Instagram ngagaduhan fungsina pikeun ngarobah hurup kumaha ogé pikeun tulisan normal éta henteu ngagaduhan fungsionalitas ieu.

Naha penting pisan pikeun ngarobih jinis font ieu? 

Éta yén hal anu diperyogikeun sanés, sanés anjeun kedah tumut ngartos yén ieu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun pandangan sareng réaksi anu anjeun gaduh dina unggal postingan anjeun. Kiwari aya sajumlah ageung jalma anu ngagunakeun jinis-jinis alat ieu pikeun nyorot unggal-unggal publikasina.

Naon jenis hurup anu aya?

Akun Instagram sababaraha konvérter tiasa ngabantosan ngarobih surat lamaran, anu anjeun peryogikeun nyaéta ngaunduh salah sahiji konvérter ieu, nempatkeun nami surat anu anjeun paling resep, nyerat frasa dugi ka réngsé ku nyalin sareng nempelkeun dina téks publikasi.

Ieu mangrupikeun typefaces anu tiasa anjeun anggo:

  • Kurung hideung 【A】 【E】 【I】 【O】 【U】
  • Cinta L ♥ O ♥ V ♥ E ♥
  • Kurung bodas 『A』 『E』 『Kuring』 『O』 『U』
  • Antrophobia αв ¢ ∂єfgнι נ кℓмиσρqяѕтυνωχуz
  • Gelembung hideung 🅐🅑🅒🅓🅔🅕🅖🅗🅘🅙🅚🅛🅜🅝🅞🅟🅠🅡🅢🅣🅤🅥🅦🅧🅨🅩
  • Pasagi hideung 🅲🅳🅴🅵🅶🅷🅸🅹🅺🅻🅼🅽🆀🆁🆂🆃🆄🆅🆆🆇🆈🆉
  • Kabur ͏ a͏b͏c͏d͏e͏f͏g͏h͏i͏j͏k͏l͏m͏n͏o͏p͏q͏r͏s͏t͏u͏v͏w͏x͏y͏z
  • Fraktur 𝕬𝕭𝕮𝕯𝕰𝕱𝕲𝕳𝕴𝕵𝕶𝕷𝕸𝕹𝕺𝕻𝕼𝕽𝕾𝕿𝖀𝖁𝖂𝖃𝖄𝖅
  • Italic Kandel 𝘼𝘽𝘾𝘿𝙀𝙁𝙂𝙃𝙄𝙅𝙆𝙇𝙈𝙉𝙊𝙋𝙌𝙍𝙎𝙏𝙐𝙑𝙒𝙓𝙔𝙕
  • BScript 𝓐𝓑𝓒𝓓𝓔𝓕𝓖𝓗𝓘𝓙𝓚𝓛𝓜𝓝𝓞𝓟𝓠𝓡𝓢𝓣𝓤𝓥𝓦𝓧𝓨𝓩
  • Kandel 𝐀𝐁𝐂𝐃𝐄𝐅𝐆𝐇𝐈𝐉𝐊𝐋𝐌𝐍𝐎𝐏𝐐𝐑𝐒𝐓𝐔𝐕𝐖𝐗𝐘𝐙
  • Gelembung ⒶⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍⓎⓏ
  • Mata Artos ₳ ฿ ₵ ĐɆ ₣ ₲ ⱧłJ ₭ Ⱡ ₥ ₦ Ø ₱ QⱤ ₴ ₮ ɄV ₩ ӾɎⱫ
  • Serangan dobel 𝔸𝔹ℂ𝔻𝔼𝔽𝔾ℍ𝕀𝕁𝕂𝕃𝕄ℕ𝕆ℙℚℝ𝕊𝕋𝕌𝕍𝕎𝕏𝕐ℤ
  • Gaya fancy 1 αвc∂εғgнι נ кנмησρqяsтυvωxүz
  • Fraktur 𝔄𝔅ℭ𝔇𝔈𝔉𝔊ℌℑ𝔍𝔎𝔏𝔐𝔑𝔒𝔓𝔔ℜ𝔖𝔗𝔘𝔙𝔚𝔛𝔜ℨ
  • H4k3r                          48(D3F9H!JK1MN0PQR57UVWXY2
  • Tulisan Tangan 1 𝒜𝐵𝒞𝒟𝐸𝐹𝒢𝐻𝐼𝒥𝒦𝐿𝑀𝒩𝒪𝒫𝒬𝑅𝒮𝒯𝒰𝒱𝒲𝒳𝒴𝒵
  • Miring al
  • Monospace
  • Paranormal αвcdєfghíjklmnσpqrstuvwхчz
  • Rusify АБCДЄFGHЇJКГѪЙѲPФЯ $ TЦѴШЖЧЗ
  • Tutup leutik ᴀʙᴄᴅᴇғɢʜɪᴊᴋʟᴍɴᴏᴘǫʀsᴛᴜᴠᴡxʏᴢ
  • Tukang sihir ǟɮƈɖɛʄɢɦɨʝӄʟʍ ռօքզʀֆ ȶʊʋ ա Ӽʏʐ
  • Husus ᗩᗷᑕᗪ EᖴGᕼI ᒍ K ᒪᗰᑎ O ᑭᑫᖇᔕ T ᑌᐯᗯ᙭ ​​Yᘔ
  • Simbol ꍏ ♭ ☾◗ € Ϝ❡♄♗ ♪ ϰ↳♔ ♫ ⊙ρ☭☈ⓢ☋⊙ρ☭☈ⓢ☋ω⌘☿☡
  • Ipis ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
  • Saeutik ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
  • Garis handap A̲B̲C̲D̲E̲F̲G̲H̲I̲J̲K̲L̲M̲N̲O̲P̲Q̲R̲S̲T̲U̲V̲W̲X̲Y̲Z̲
  • Terbalik ɐqɔpǝɟƃɥıɾʞlɯuodbɹsʇnʌʍxʎz

Naon anu ngarobih hurup kanggo Instagram?

  • Coolsymbol: gaduh 100 sumber anu béda pikeun frasa anu anjeun pikahoyong.
  • Sprezzkeyboard: Éta gaduh aplikasi sareng pangropéa wéb, éta ngagaduhan langkung seueur ti sumber 50.
  • Lingojam: Anjeunna mangrupikeun pangropéa paling gampang sareng ngagaduhan seueur sumber pikeun Instagram.

Hal pangsaéna nyaéta tilu konversi ieu sagemblengna bébas.

Surat pikeun struktur ganda instagram

ℤ ℕ ℍ ℙ ℂ ℚ ℝ

Hurup kursip pikeun instagram

ℳ ℬ ℋ ℎ ℐ ℴ ℱ ℰ ℯ ℒ ℓ ℊ ℘ ℛ

Hurup dibungkus dina bunderan

ⒶⒷⒸⒹⒺⒻⒼⒽⒾⒿⓀⓁⓃⓄⓅⓆⓇⓈⓉⓊⓋⓌⓍⓎⓏ

Surat kalayan pisah

𝙻𝚎𝚝𝚛𝚊𝚜 𝚜𝚎𝚙𝚊𝚛𝚊𝚍𝚊𝚜

Surat kandel

𝐇𝐨𝐥𝐚!

𝑯𝒐𝒍𝒂!

𝙃𝙤𝙡𝙖!

Hurup gelembung

Ⓔⓢⓣⓘⓛⓞ ⓑⓤⓡⓑⓤⓙⓐⓢ

Hurup anu digaris keur Instagram

L͟e͟t͟r͟a͟s͟ ͟s͟u͟b͟r͟a͟y͟a͟d͟a͟s͟

L̳e̳t̳r̳a̳s̳ ̳s̳u̳b̳r̳a̳y̳a̳d̳a̳s̳

L͙e͙t͙r͙a͙s͙ ͙s͙u͙b͙r͙a͙y͙a͙d͙a͙s͙

Nomer dibungkus dina bunderan

➉ ➈ ➇ ➆ ➅ ➄ ➃ ➂ ➁ ➀

Bundung gelap dibungkus nomer

➓ ➒ ➑ ➐ ➏ ➎ ➍ ➊➋➌

Nomer alit

₉ ₈ ₇ ₆ ₅ ₄ ₃ ₂ ₁ ₀

Aplikasi anu anjeun tiasa dianggo

Upami kusabab sababaraha alesan aplikasi anu sanésna henteu ngawula ka anjeun, kami bakal ninggalkeun anjeun sareng conto-conto aplikasi anu tiasa anjeun teruskeun pikeun nyiptakeun sagala jinis sumber anu anjeun tiasa nerapkeun dina unggal publikasi, dina biografi atanapi komentar anjeun.

Sababaraha aplikasi ieu ngagaduhan fungsi gratis anu tangtu sareng anu sanésna mayar, janten sateuacan mayar sapinuhna, langkung saé pikeun nyobaan versi gratisna sareng verifikasi upami aplikasi éta paling cocog pikeun publikasi anjeun sareng réaksi anu tiasa dilakukeun. pengikut sareng aranjeunna:

Keyboard Fonst

Ieu mangrupikeun aplikasi anu tiasa ngadamel sababaraha modifikasi dina biografi na Instagram, Éta ngagaduhan langkung ti 100 font pikeun ngarobih téks sareng bahkan kalayan gambar alit gambar anu didamel nganggo simbol sareng anjeun tiasa ngarobih sareng nambihan ka karesep anjeun dina terbitan anjeun.

Éstét fon

Ieu mangrupikeun aplikasi anu saé, éta ngagaduhan salah sahiji rating anu saé dina Toko App sareng gaduh langkung ti 30 font lengkep. Éta ogé ngagaduhan angka ageung serat anu mayar sareng sah pikeun jaringan sosial naon waé.

Anjeun ogé resep kabetot pigura pikeun Instagram.

fon

Aplikasi ieu mirip pisan sareng anu dua tadi. Nanging, ieu ngagaduhan kaunggulan anu saé sareng éta aplikasi ieu ngagaduhan sajumlah lirik anu lengkep gratis. Fon mangrupikeun salah sahiji anu paling sering dianggo kusabab éta mangrupikeun salah sahiji fon anu paling sering dianggo dina Instagram anu hurup tibalik.

Kami arepkeun yén sadaya hurup ieu pikeun Instagram pikeun nyalin sareng nempelkeun bakal mantuan anjeun ningkatkeun desain unggal déskripsi dina akun Intagram anjeun. Émut yén parobih ieu ukur dianggo upami anjeun hoyong ngarobih frasa atanapi téks, henteu ngalakukeun padamelan tina aplikasi tapi anjeun kedah nyalin sareng témpelkeun téks anu dirobih.

Éta pisan sababna pangsaéna pikeun nyobian salah sahiji alat anu kami parantos nyayogikeun sareng nyaritakeun kumaha éta parantos ngajantenkeun masing-masing sareng anu mana anu nyambut damel anu saé pikeun anjeun.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun