Pamaké Twitter tiasa parios naha Kaamanan na Rekening parantos Kompromi, nalika niténan ieu: Anjeun ningali Tweet spontan anu dipasang ku Akun anjeun, anjeun perhatoskeun Pesen Langsung anu teu direncanakeun dikirim tina Akun anjeun.

Pamakéna ngarasa kagiatan didamel sareng Akun anjeun: Kumaha nuturkeun, unfollow, blok, jst; anjeun nampi bewara ti Twitter nyatakeun yén Kaamanan Akun anjeun tiasa Disatujuan, yén inpormasi Akun anjeun parantos robih sareng sanés anjeunna anu ngarobih na.

Pangguna sadar yén milikna sandi henteu jalan deui sareng, platform Twitter, naros anjeun mulangkeunana. Dina pengertian ieu, Pamaké peryogi prosedur Twitter pikeun ngeusian Akun na sareng ngamankeunana.

Léngkah-léngkah pikeun Ngamankeun Kaamanan Akun Twitter abdi

Léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun ku Pamaké Twitter Ngahasilkeun Kaamanan tina Akun Twitter anjeun: Ganti kecap akses anjeun langsung, nyungkeun reset sandi dina platform Twitter.

Pamaké kedah mastikeun yén milikna alamat email Yakin, anjeun tiasa ngarobihna tina aplikasi Twitter iOS atanapi Android atanapi ku lebet twitter.com; nimpa sambungan aplikasi pihak katilu anu anjeun henteu terang.

Salaku tambahan, Pamaké kedah ngamutahirkeun sandi anjeun dina aplikasi pihak katilu anu anjeun percanten; kumargi Akun anjeun kakeunaan samentawis diblokir ku platform Twitter salaku hasil tina usaha login anu teu hasil.

LAPORAN NYiksa KANA TWITTER

Dina jaringan sosial kadang-kadang paripolah anu aya diluar Aturan sareng Kawijakan Twitter, anu janten bangor sareng mangaruhan paguneman virtual antara Twitteros. Sikep ieu henteu kedah janten kasus panyiksa.

Upami Pamaké Twitter nampi Pesen Langsung atanapi Komunikasi kaleuleuwihi tina Akun Kasar, anjeun tiasa ngalakukeun hal-hal ieu: Ngeureunkeun nuturkeun éta sareng ngeureunkeun naon waé jinis komunikasi sareng Akun anu dimaksud; ku cara kieu, saur Akun bakal kaleungitan minat nalika henteu diperhatoskeun pisan.

Upami sikep teh Rekening Kasar teraskeun, Pamaké disarankeun pikeun Blokir éta, sahingga nyegah aranjeunna tina nuturkeun anjeun, atanapi ningali gambar Propil anjeun dina halaman Profil anjeun atanapi dina Kala waktos anjeun; ku cara ieu, balesan atanapi sebutan anjeun moal muncul dina tab béja anjeun.

Kuring nampi ancaman dina Twitter

Dina jaringan sosial Twitter lumangsung sakedik tina sagala hal, kusabab éta konvergen hébat Kuantitas pangguna sadunya kalayan tingkah laku sareng polah anu bénten anu tiasa mangaruhan, sacara positip atanapi négatip, kerentanan jalma anu sacara maya ngalirkeun Twitter.

Pangguna, upami anjeunna parantos nampi ancaman nanaon sareng anjeun nganggap yén integritas fisik anjeun dina bahaya, anjeun kedah ngahubungi Departemen Pulisi; dina hal ieu: Dokuménkeun Seratan anu kasar atanapi telenges anu anjeun alami salami anjeun cicing dina jaringan Twitter.

Penting pikeun Pamaké bebekelan sadaya kontéks anu mungkin aya kaitannana sareng kamungkinan tersangka anu ogé nunjukkeun kabiasaan kaleuleuwihi dina jaringan sosial anu sanés; ogé nyayogikeun inpormasi anu patali sareng ancaman sateuacanna anu ditampi.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun