Kawijakan Cookies

LSSI-CE meryogikeun urang sadayana anu ngagaduhan blog atanapi halaman wéb pikeun ngingetkeun pangguna ngeunaan ayana cookies, ngawartosan ngeunaan éta sareng meryogikeun idin pikeun ngaunduhkeunana.

Artikel 22.2 UU 34 / 2002. "Panyadia ladénan tiasa nganggo alat panyimpen data sareng dimeunangkeun dina alat-alat terminal panampi, upami disayogikeunana parantos dibéré idin pikeun saatos aranjeunna parantos dibéré inpormasi anu jelas sareng lengkep ngeunaan pamakeanana, khususna, pikeun tujuan ngolah data, luyu sareng sasadiaan UU Organik 15 / 1999, Désémber 13, dina Perlindungan Data Pribadi ”.

Salaku jalma anu ngurus halaman wéb ieu, kuring parantos narékahan pikeun saluyu sareng rongkahna dina pasal 22.2 Hukum 34/2002 ngeunaan Jasa Paguyuban Émbaran sareng Dagang Éléktronik ngeunaan cookies, nanging, ngémutan cara kumaha salah sahiji anu tiasa dianggo dina Internét sareng halaman wéb, henteu mungkin pikeun ngamutahirkeun inpormasi ngeunaan cookies anu tiasa dianggo ku pihak katilu ngalangkungan halaman wéb ieu.

Ieu berlaku khusus pikeun kasus dimana halaman wéb ieu ngandung unsur terpadu: nyaéta, naskah, dokumén, gambar atanapi pilem pondok anu disimpen di tempat sanés, tapi ditembongkeun dina wéb kami.

Ku sabab éta, upami anjeun mendakan jinis cookies ieu dina situs web ieu sareng henteu didaptarkeun dina daptar ieu, punten nginpokeun ka kuring. Anjeun ogé tiasa ngahubungi pihak katilu langsung pikeun nyarios inpormasi ngeunaan cookies anu anjeun tempat, tujuan sareng durasi cookie, sareng kumaha éta ngajamin privasi anjeun.

Cookies anu dianggo ku situs web ieu

Cookies dianggo dina situs wéb ieu pihak katilu Pikeun ngajantenkeun anjeun ngagaduhan pangalaman browsing anu langkung saé, anjeun tiasa ngabagi eusi dina jaringan sosial, pikeun nembongkeun iklan dumasar kana karesep anjeun sareng kéngingkeun statistik pangguna.

Salaku pangguna, anjeun tiasa nampik ngolah data atanapi inpormasi ku cara ngaleungitkeun kuki ieu dina konpigurasi browser anu luyu. Nanging, anjeun kedah terang yén, upami anjeun, situs ieu henteu jalan saé.

Dina istilah anu kalebet dina Pasal 22.2 UU 34 / 2002 of Services of the Information Society and Electronic Commerce, upami anjeun neraskeun browsing, anjeun bakal masihan idin anjeun pikeun panggunaan cookies anu kuring jéntré di handap.

Cookies dina situs wéb ieu ngabantosan pikeun:

  • Ngadamel halaman ieu damel leres
  • Simpen anjeun kedah log unggal-unggal anjeun didatangan dina situs ieu
  • Inget setelan salami sareng antara kunjungan
  • Ngidinan anjeun pikeun nonton pidio
  • Ningkatkeun kacepetan / kaamanan situs
  • Anu anjeun tiasa ngabagi halaman sareng jaringan sosial
  • Terus ningkatkeun situs web ieu
  • Témbongkeun iklan anjeun dumasar kana kabiasaan browsing anjeun

Kuring moal pernah nganggo cookies pikeun:

  • Kumpulkeun inpormasi anu bisa diidentipikasi sacara pribadi (tanpa idin izin anjeun)
  • Kumpulkeun inpormasi sénsitip (tanpa idin éksprés)
  • Bagikeun data idéntitas pribadi ka pihak katilu

Cookie pihak-katilu anu kami anggo dina halaman wéb ieu sareng anu anjeun kedah terang

Website ieu, sapertos kalolobaan situs wéb, gaduh fitur anu disayogikeun ku pihak katilu.

Desain anyar atanapi jasa pihak katilu ogé rutin diuji pikeun saran sareng laporan. Ieu kadang tiasa ngarobih setélan cookie sareng cookies anu teu diwincik dina kawijakan ieu muncul. Penting pikeun anjeun terang yén éta cookies sementara anu henteu mungkin dilaporkeun sareng yén aranjeunna ngan ukur ngagaduhan tujuan diajar sareng evaluasi. Bisi henteu cookies anu ngabahayakeun privasi anjeun tiasa dianggo.

Di antara cookies pihak katilu anu paling stabil nyaéta:

  • Anu dikaluarkeun ku jasa analisis, sacara khusus, Google Analytics pikeun ngabantosan halaman wéb nganalisa panggunaan anu dilakukeun ku pangguna tina situs web sareng ningkatkeun usabilityna, tapi teu aya masalah anu aya hubunganana sareng data anu tiasa ngaidentipikasi pangguna.

Google Analytics mangrupikeun layanan analytics wéb anu disayogikeun ku Google, Inc., perusahaan Delaware anu kantor utamana aya di 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Amérika Serikat ("Google").

Pangguna tiasa konsultasi sareng jinis cookies anu dianggo ku Google, Google+ Cookie sareng Google Maps, numutkeun kaayaanana dina halaman na tentang naon tipeu cookies anu dianggo.

  • Lacak Google Adwords: Kami nganggo pelacakan konversi Google AdWords. Pelacakan konversi mangrupikeun alat gratis anu nunjukkeun naon anu lumangsung saatos naha palanggan ngeklik iklan anjeun, naha aranjeunna parantos mésér produk atanapi ngalanggan buletin anjeun. Cookie ieu kadaluarsana saatos 30 dinten sareng henteu ngandung inpormasi anu tiasa ngaidentipikasi anjeun sacara pribadi.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal nyukcruk Konversi Google sareng kawijakan privasi.

  • Pemasaran Ulang Google AdWords: Kami nganggo pemasaran ulang Google AdWords anu ngagunakeun cookies pikeun ngabantosan kami pikeun nganteurkeun iklan online anu ditargetkeun dumasar kana kunjungan sateuacanna kana halaman wéb kami. Google nganggo inpormasi ieu pikeun nembongkeun iklan dina sagala rupa situs wéb pihak katilu di saluruh Internét. Cookie ieu badé kadaluarsa sareng henteu ngandung inpormasi anu tiasa ngaidentifikasi anjeun sacara pribadi. Punten angkat ka Perhatosan iklan iklan Google pikeun inpormasi anu langkung.

Pariwara anu dijalankeun ku AdWords, dumasar kana kapentingan pangguna, didamel sareng dipidangkeun tina inpormasi anu dikumpulkeun tina kagiatan sareng navigasi anu dijalankeun para pangguna dina situs wéb sanés, panggunaan alat, aplikasi atanapi perangkat lunak anu aya, interaksi sareng alat Google séjén (DoubleClick Cookies).

DoubleClick migunakeun cookies pikeun ningkatkeun iklan. Kuki biasana dianggo pikeun nargétkeun iklan dumasar kana eusi anu aya hubunganana sareng hiji pangguna, ningkatkeun laporan kinerja kampanye sareng ngindari nunjukkeun iklan anu parantos aya anu parantos dilihat ku pangguna.

DoubleClick nganggo KTP cookie pikeun ngalacak iklan mana anu parantos dipidangkeun dina panyungsi tertentu. Dina waktos nyebarkeun iklan dina browser, DoubleClick tiasa nganggo KTP cookie panyungsi ieu pikeun pariksa iklan DoubleClick anu parantos nunjukkeun dina panyungsi tertentu. Ieu kumaha DoubleClick ngahindarkeun nampilkeun iklan anu parantos di tingali ku pangguna. Sarupa oge, KTP cookie ngamungkinkeun DoubleClick ngarékam konversi anu aya hubunganana kana paménta ad, sapertos nalika pangguna ningali iklan DoubleClick sareng, engké nganggo browser anu sami pikeun nganjang ka situs web pangiklan sareng ngadamel mésér .

Cookies DoubleClick henteu ngandung inpormasi anu tiasa dicirikeun sacara pribadi. Sakapeung, cookie ngandung idéntifikasi tambahan sami dina penampilan ka KTP. Identifier ieu dipaké pikeun ngidentipikasi hiji kampanye iklan anu mana pangguna saméméhna geus kakeunaan; kumaha oge, DoubleClick henteu nyimpen jinis data anu sanés dina cookie sareng, salian, inpormasi henteu diidentipikasi sacara pribadi.

Salaku Pamaké Internét, iraha waé anjeun bakal tiasa mupus inpormasi anu aya hubunganana sareng kabiasaan browsing anjeun, sareng profil anu aya anu ngahasilkeun kabiasaan anu disebut, ngaksés langsung sareng gratis: https://www.google.com/settings/ads/preferences?hl=es . Upami pangguna mareuman fungsi ieu, KTP cookie DoubleClick anu unik dina browser pamaké ditulis sareng fase "OPT_OUT". Kusabab ID cookie unik henteu aya, cookie cacad teu tiasa aya hubungan sareng panyungsi khusus.

  • WordPress: es mangrupikeun pangguna tina suplai blog WordPress sareng platform hosting, milik perusahaan Amérika Kalér Automattic, Inc. Pikeun tujuan sapertos kitu, panggunaan cookies sapertos ku sistem henteu pernah aya dina kontrol atanapi pangaturan jalma anu tanggung jawab pikeun wéb, aranjeunna tiasa ngarobah fungsina iraha waé, sareng lebetkeun cookies anyar.

Cookie ieu henteu ngalaporkeun kauntungan naon waé pikeun jalma anu tanggung jawab pikeun halaman wéb ieu. Automattic, Inc., ogé nganggo cookies sanés pikeun ngabantosan ngaidentipikasi sareng ngalacak pengunjung kana situs WordPress, diajar ngeunaan panggunaan halaman wéb Automattic, ogé karesep aksésna ka dinya, sakumaha Éta kalebet kana bagian "Cookies" tina kabijakan privasi na.

  • Platform video sapertos YouTube ogé dianggo
  • Platform Pelayanan Dukun (Aranjeunna masang cookies browser pikeun ngalacak penjualan anu asalna dina situs wéb ieu):
    • Amazon.com sareng .es: Irlandia.
  • Cookies jaringan sosial: Kuki tina jaringan sosial tiasa disimpen dina panyungsi anjeun nalika ngotéktak hurup pikeun instagram.com, upami anjeun nganggo tombol pikeun ngabagikeun eusi lirik pikeun instagram.com dina sababaraha jaringan sosial.

Perusahaan anu ngahasilkeun cookies ieu pakait sareng jaringan sosial anu nganggo situs wéb ieu gaduh kawijakan cookie sorangan:

Implikasi privasi bakal gumantung kana unggal jaringan sosial sareng bakal gumantung kana setélan privasi anu anjeun pilih dina jaringan ieu. Dina henteu masalah, sanés jalmi anu tanggung jawab dina wéb ieu sareng para pangiklan tiasa mendakan inpormasi anu tiasa dicaritakeun ku pribadi ngeunaan cookies ieu.

Dihandap ieu, sareng sakumaha anu diperyogikeun ku pasal 22.2 tina LSSI, cookies anu tiasa dipasang sacara rutin nalika browsing di situs wéb ieu lengkep:

NAME DURATION TUJUAN
Milikna: Sessionmtsnb_referrer mtsnb_seen_2923

bp_ut_session__smToken__wps_cookie_1415814194694 _ga _gat

Aranjeunna tamat dina ahir sési.  Aranjeunna nyimpen informasi pangguna sareng séwang-séwangan pikeun ningkatkeun pangalaman pamaké.
NID __utma, __utmb, __utmc, __utmd, __utmv, __utmz 2 taun ti konfigurasi atanapi update. Aranjeunna ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak situs wéb nganggo alat Google Analytics, anu mangrupikeun layanan anu disayogikeun ku Google pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan aksés ka situs wéb. Sababaraha data anu disimpen pikeun analisa salajengna nyaéta: jumlah kali pangguna parantos kunjungan halaman wéb, tanggal pangunjung heula sareng terakhir pangguna, durasi kunjungan, halaman ti mana pangguna parantos aksés ka situs wéb , mesin pencari anu parantos dianggo kanggo ngahontal halaman wéb atanapi panumbu anu anjeun pilih, tempatna di dunya dimana pangguna aksés, jsb. Konfigurasi cookies ieu diresmikeun ku layanan anu ditawarkeun ku Google, naha éta kami nyarankeun anjeun pariksa ogé Halaman privasi Google pikeun meunangkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan cookies anu anjeun pake sareng kumaha nganonaktipkeun aranjeunna (kalayan pamahaman yén urang henteu tanggung jawab kana eusi atanapi veracity situs web pihak katilu)
.gumroad.com__ga Dina ahir sési Éta mangrupikeun platform pikeun ngajual buku digital.
doeleclick.comDSIS- IDE-ID

 

Dinten 30 Cookie ieu dianggo pikeun udagan ka targeting, optimasi, ngalaporkeun sareng atribusi iklan online. DoubleClick ngirim cookies ka browser kana unggal print, klik atanapi kagiatan anu sanés anu nyauran ka server DoubleClick. Upami panyungsi narima cookie, disimpen di dinya. Informationmbaran leuwih lengkep
GetClicky_jsuid Dinten 30 Statistik Web Clicky Tool dianggo pikeun ngumpulkeun statistik panggunaan halaman wéb anu henteu dikenal. Inpormasi anu dikumpulkeun kalebet Internet Protocol (IP), jinis browser, Internet Service Provider (ISP), cap tanggal / waktos, ngarujuk / lebet / halaman / pikeun nganalisis tren, ngatur situs, sareng gerakan tina pangguna di sekitar situs. Langkung seueur inpormasi tiasa dipendakan dina halaman Clicky istilah privasi .
anjeun pipah 2 taun saatos konfigurasi Éta ngamungkinkeun urang masang video YouTube. Modeu ieu tiasa nyetél cookies dina komputer anjeun saatos anjeun ngencét pamuter pidéo YouTube, tapi YouTube moal nyimpen inpormasi cookie anu tiasa diidentipikasi pribadi tina panémbong video anu dipasang nganggo modeu privasi anu ditingkatkeun. Kanggo langkung seueur inpormasi didatangan   Kaca inpormasi na YouTube
Acumbamail 2 taun saatos konfigurasi Éta mangrupikeun generator langganan inpo leuwih
PayPalTSe9a623
Apache
PYPF
 1 sasih Cookies téknis Nguatkeun kaamanan dina aksés ka platform pamayaran PayPal. Aranjeunna tiasa numbu sareng paypalobjects.com.

Kumaha ngatur sareng nganonaktipkeun cookies ieu

Upami anjeun henteu kéngingkeun situs web nempatkeun cookies dina komputer, anjeun tiasa adaptasi setelan browser supados anjeun dipasihkeun sateuacan cookies didownload. Dina cara anu sami, anjeun tiasa nyocogkeun konpigurasi sahingga panyungsi menolak sadaya cookies, atanapi ngan cookies pihak katilu. Anjeun ogé tiasa mupus cookies anu parantos aya dina komputer. Émut yén anjeun kedah adaptasi dina unggal panyungsi anjeun sareng alat anu anjeun nyalira.

inpormasi (at) followers.online nyayogikeun pikeun pangguna anu hoyong nyegah pamasangan cookies anu parantos disebatkeun, tautan anu disayogikeun pikeun tujuan ieu ku panyungsi anu panggunaanana dianggap langkung nyebar:

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Apple Safari

Kawijakan Cookies panungtungan diropéa dina 18/04/2016



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun