Naha anjeun hoyong nguntungkeun tina YouTube? Maka anjeun kedah diajar kumaha ngagunakeun alat "Perpustakaan" anu ngahijikeun platform video streaming populér ieu. Upami anjeun resep terang naon fungsi ieu sareng naon tujuanana, cicing sareng kami.

 

Perpustakaan Youtube mangrupikeun salah sahiji alat pangsaéna anu tiasa ditawarkeun ku aplikasi pikeun kami. Ngalangkungan éta kami ngagaduhan pilihan pikeun ngakses sababaraha jinis eusi, kalebet riwayat playback kami, video anu disimpen sareng daptar baranahan aktip.

Naon Perpustakaan Youtube?

Seueur anu disebatkeun perkawis alat ieu tapi sakedik anu terang ruang lingkupna upami dianggo dina jalan anu leres. Dasarna éta mangrupikeun fungsi anu urang tiasa langkung saé ngatur masing-masing kontén dina platform.

Perpustakaan Youtube ngamungkinkeun urang aksés rékaman lengkep sadaya pidéo anu parantos kami titingal ngalangkungan platform. Éta ogé masihan kami pilihan pikeun ningali pidéo kami anu diunggah kana aplikasi sareng daptar puter anu parantos kami aktip.

Kumaha aksés ka perpustakaan YouTube

Ngakses perpustakaan YouTube urang cukup saderhana sareng gancang. Urang tiasa ngalakukeun éta tina versi desktop atanapi bahkan tina aplikasi anu dipasang dina alat sélulér urang.

Upami anjeun hoyong lebet perpustakaan anjeun tina PC anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah praktis ieu:

  1. Dibuka Youtube
  2. Aksés kana rekening anjeun
  3. klik di luhur tilu garis horizontal (pojok kénca luhur layar)
  4. Pilih “Biblioteca"

Kami ogé tiasa ngakses perpustakaan langsung tina aplikasi mobile ti YouTube. Ngalakukeun hal éta malah gampang:

  1. Buka aplikasi YouTube dina handphone anjeun
  2. Di handapeun layar anjeun bakal mendakan sababaraha Pilihan
  3. Pencét dina "Biblioteca"sareng siap

Perpustakaan Youtube Bagéan

Saatos lebet Perpustakaan Youtube kami urang bade mendakan sababaraha alat anu cukup pikaresepeun. Ieu sababaraha bagian utama anu dilebetkeun ku pilihan ieu:

  • catetan: Di dieu anjeun tiasa ngakses sajarah lengkep baranahan. Sadaya pidéo anu énggal anjeun tonton bakal muncul dina urutan kronologis.
  • Tingali engké: Dina bagian ieu pidéo anu parantos anjeun putuskeun pikeun ditonton engké bakal muncul.
  • Daptar puter: Anjeun tiasa mendakan sadaya daptar puter anu parantos anjeun damel dina platform.
  • balanja: Upami anjeun ngagaleuh eusi, anjeun tiasa ngaksésna ngalangkungan folder ieu.
  • Video kuring resep: Upami anjeun "resep" pidéo YouTube maka éta bakal muncul dina daptar ieu.

Kaunggulan tina ngagunakeun perpustakaan YouTube

Anggo perpustakaan Youtube tiasa bantosan kami kénging seueur manpaat, khususna pikeun ngajaga kontén kami dina platform.

Alat ieu ngamungkinkeun urang mesen sadaya eusi anu parantos kami tingali dina YouTube, bahkan simpen pidéo éta anu kami hoyong tingali engké. Urang ogé tiasa langkung gampang ngakses riwayat putereun sareng pidéo kami anu dipasang dina saluran.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun