Janten jalma populér dina jaringan sosial mangrupikeun hal anu penting pikeun seueur jalma penting, sabab salaku jalma manusa kumargi urang lahir aya kabutuhan anu teu tiasa dielakkan pikeun ditampi ku masarakat tempat urang beroperasi. Perlu dilakukeun studi anu cukup rumit pikeun ngarti kana hal ieu, tapi dinten ieu urang moal nyarioskeun perkawis ieu, tapi ngeunaan kumaha kéngingkeun persetujuan, resep atanapi suka dina Facebook.

Hal anu pangsaéna ngeunaan jaringan sosial nyaéta saha waé anu tiasa janten jalma anu dipikaresep sareng dipikaresep ku seueur jalma. Pikeun ngalakukeun éta anjeun henteu butuh élmu anu hébat Sareng aya seueur cara pikeun ngalakukeun éta tanpa seueur komplikasi, pikeun ieu kami bakal ngantunkeun sababaraha tips anu tiasa dianggo pikeun kéngingkeun seueur Facebook dina jaringan sosial sanés.

Kéngingkeun resep dina Facebook Kumaha carana ngalakukeunana?

Aya sababaraha hal anu disarankeun pikeun ngalakukeun langkung interaksi dina jaringan sosial, ogé jangkauan anu langkung ageung. Seueur téhnik sareng strategi ieu anu dianggo ku seueur jalma, perusahaan sareng ahli di daérah pikeun ngagaduhan jangkauan anu langkung ageung dina platform sosial.

Anu paling umum nyaéta ngadorong pamirsa pikeun ngaréaksikeun postingan ku cara anu halus, kalayan postingan anu aranjeunna pikaresep. Tapi pikeun sanggup ngalakukeun ieu, sakedik waktos diperyogikeun, sabab disarankeun pikeun ngalakukeun "kajian pasar" leutik, ieu diwangun ku nyieun rupa-rupa publikasi, dina sababaraha dinten, sababaraha minggu sareng netepkeun anu mana anu paling "resep".

Ieu henteu sesah pisan, Anjeun ngan ukur kedah netepkeun rencana anu saluyu sareng naon anu ditetepkeun sareng naon anu anjeun pilari. Kalayan ieu, bakal tiasa ditetepkeun publikasi-publikasi anu paling sering dilakukeun ku pemirsa, dina waktos sabaraha langkung seueur panyebaran, anu langkung merenah pikeun diterbitkeun, jst.

Facebook sareng "resep"

Cara séjén pikeun kéngingkeun seueur resep, utamina nalika nganggo halaman Facebook, nyaéta nyiptakeun kontén anu tiasa ilubiung ku pemirsa, pikeun ieu disarankeun pikeun ngalakukeun survey; Ieu bakal nyayogikeun pangguna pikeun ngajelaskeun naon jinis eusi anu aranjeunna paling resep sareng dina waktos anu sami ngajantenkeun aranjeunna bagian tina kaputusan halaman.

Tapi ieu henteu ngan ukur dianggo pikeun "fanspage", pangguna umum ogé tiasa naros ka dulur-dulurna naon anu aranjeunna resep ningali sahingga ngajantenkeun aranjeunna bagian tina publikasi profil. Strategi sanés anu sering dianggo sering nyaéta profil publik, ieu langkung saé dianggo pikeun jangkauan anu langkung ageung dina jaringan sosial, sabab Ieu ngamungkinkeun yén publikasi dibagi sareng langkung seueur resep atanapi resep dihasilkeun.

Métode fungsional

Métode sanés anu biasana dianggo nyaéta ngawangun target audién, nyobian masangkeun hal ka sakumpulan jalma, sareng parios naha éta réaksina. Salaku tambahan, salah sahiji hal anu resep sadayana dina Facebook sareng dina jaringan sosial éta anu katelah "kaaslian".

Upami, sapertos anu sigana sigana, sadaya grup anu mangrupikeun bagian tina jaringan sosial biasana ngagaduhan titik anu sami sareng éta nyaéta aranjeunna katarik kaaslian atanapi nalika aranjeunna yakin yén aya kaaslian dina profil, aranjeunna condong ngahasilkeun daya tarik anu langkung sareng janten langkung kuring resep. Janten strategi anu paling tepat nyaéta "kaaslian."

Eusina



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun