Platform YouTube henteu pernah bosan ngabaru sareng nawiskeun hal-hal anyar pikeun masing-masing pengikut na. Waktos Ieu éta parantos ngalebetkeun pilihan tina laksanakeun pamilarian sora ku cara anu super gampang sareng gancang. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis, tong nyimpang tina tulisan ieu.

Ngalakukeun pamilarian sora dina YouTube mangrupikeun salah sahiji fungsi anu paling anyar yén YouTube parantos ngempelkeun duanana dina aplikasi mobilena sareng dina versi desktop. Ayeuna ngalaksanakeun pamilarian dina platform ieu langkung gancang sareng langkung raoseun. Moal peryogi deui nyerat kanggo mendakan sababaraha kontén.

Laksanakeun pamilarian sora dina wéb YouTube

Nembe, platform YouTube ngahijikeun kamungkinan ngalakukeun pamilarian sora ngalangkungan versi desktop na. Pangguna nampi pembaruan énggal ieu sacara positip, sareng anu paling saé, nganggo fitur ieu mangrupikeun hal paling saderhana anu tiasa urang laksanakeun dina jero halaman.

Laksanakeun pamilarian sora dina YouTube ngajantenkeun langkung gampang nalika nyobian milari eusi naon waé dina platform ieu. Upami anjeun nyetir sareng hoyong milarian pidéo, anjeun moal kedah nyerat deui, ayeuna ngan ukur ku nyarioskeun anjeun tiasa mendakan pidéo anu dipilari.

léngkah

Dupi didieu sababaraha léngkah pikeun nuturkeun Pikeun ngalaksanakeun pamilarian sora tina versi desktop YouTube:

Léngkah 1: Pariksa upami anjeun gaduh pilihan

Hal kahiji anu anjeun kedah parios naha pilihan ieu parantos diaktipkeun dina akun anjeun. Kanggo ngalakukeun éta, anjeun kedah log in nganggo email sareng kecap akses anjeun.

Sakali dina jero platform anjeun kedah ngalereskeun pandangan anjeun dina palang palang anu aya di luhur layar. Upami ningali kana ikon mikropon Éta hartosna anjeun ngagaduhan pilihan anu diaktipkeun sareng anjeun tiasa ngalaksanakeun pamilarian sora dina platform.

Léngkah 2: Laksanakeun pamilarian sora

Saatos mastikeun yén alatna diaktipkeun dina akun kami urang tiasa teraskeun ngalaksanakeun pamilarian sora dina Youtube. Ngalakukeun éta super gampang sareng gancang.

Urang ngan ukur ngahutang pencét dina ikon mikropon anu nembongan di gigireun bar teang. Upami ieu pertama kalina anjeun nganggo alat ieu, layar ijin klasik bakal némbongan. Di dinya anjeun kedah nampi istilahna pikeun maju.

Ayeuna anjeun tiasa ngamimitian anggo alat milarian sora henteu raoseun. Pencét kana mikropon sareng nunjukkeun naon anu anjeun badé milarian dina platform.

Kadé nyarios nyaring sareng jelas sahingga Youtube tiasa ngalaksanakeun pamilarian kalayan hasil. Anjeun tiasa milarian eusi naon waé anu anjeun pikahoyong, bahkan langganan anjeun, video karesep atanapi pidéo khusus.

Anggo alat tina App

Pamaké ogé tiasa ngalaksanakeun pamilarian sora tina aplikasi hapé ti YouTube. Ieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta:

  1. Dibuka aplikasi dina handphone anjeun
  2. klik di luhur ikon mikropon (gigireun bar teang)
  3. Aplikasi na nyaéta ngupingkeun, janten wartoskeun ka anjeunna naon anu anjeun milari dina platform.
  4. Rupa-rupa hasil bakal muncul. Milih pilihan anu leres sareng éta


Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun