Diajar pikeun ngahususkeun saluran YouTube urang penting pisan upami urang hoyong naék dina platform pidéo populér ieu. Upami anjeun mikirkeun bakti diri nyalira pikeun nyiptakeun kontén maka perlu dimimiti ku saluran anu saé dirancang kalayan tartib.

Dina tulisan kami ngeunaan Dinten ieu kami badé nunjukkeun anjeun sababaraha tips praktis anu bakal ngabantosan anjeun ngadamel spanduk anu sampurna pikeun saluran YouTube anjeun. Ayeuna aya alat anu béda anu tiasa ngabantosan anjeun ngararancang spanduk anu pangsaéna, sareng didieu urang bakal nyebatkeun sababaraha diantarana.

Naon spandukna?

Ieu mangrupikeun hal utama anu kedah urang terang sateuacan diajar ngadamel spanduk pikeun Youtube. Nalika urang nyarioskeun kecap "spanduk" urang nuju kana jinis gambar anu menonjol anu tiasa ngaidentipikasi saluran anu tangtu.

Spanduk dicirikeun, antara séjén, pikeun ukuranana anu luar biasa. Ieu mangrupikeun hiji bédana utami upami dibandingkeun sareng poto profil atanapi logo anu biasana langkung alit sareng langkung pas. Spanduk aya di luhur saluran kami.

Spanduk anu dirancang kalayan saé Éta tiasa janten kait anu sampurna pikeun néwak palanggan énggal pikeun saluran kami. Éta pisan sababna naha penting pikeun diajar kumaha ngadamel anu asli, anu matak sareng pikaresepeun dina panon umum. Ku cara kieu urang bakal ngahontal posisi anu hadé pikeun mérek kami.

Urang sadayana tiasa gaduh spanduk nyalira

Aya anu nganggap yén ngadamel spanduk mangrupikeun tugas kanggo merek bisnisNanging, urang sadayana tiasa ngagaduhan hiji. Jalma ogé tiasa gaduh mérek pribadi sareng urang kedah nanem modal waktos kanggo ngahontal kamekaran dina jangka menengah sareng jangka panjang.

Upami anjeun gaduh saluran pribadi dina YouTube, penting pikeun anjeun ngamimitian ngalebetkeun masing-masing elemen anu ngaidentipikasi mérek anjeun, contona:

  • Poto Propil
  • Pedaran saluran
  • Watermark
  • Sareng tangtosna, spandukna

Kumaha cara ngadamel spanduk anu pangsaéna

Nalika nyiptakeun spanduk pangsaéna pikeun YouTube, perlu diperhatoskeun sababaraha aspék konci, kaasup imajinasi sareng kréativitas urang.. Entong hilap yén ngadamel spanduk mangrupikeun masalah desain, janten kreativitas penting pisan.

Éta ogé penting pikeun milih program desain atanapi aplikasi anu saé. Untungna dina wéb kami mendakan seueur alternatif, sababaraha diantarana gratis. Coba mun milih aplikasi anu nawiskeun anjeun témplat siap-siap, dimana anjeun ngan ukur kedah ngarobih detil alit.

Kadé jaga ukuran spanduk kami pikeun Youtube. Émut yén gumantung kana alat mana anu anjeun tingali nyaéta kumaha spandukna bakal katingali. Éta ogé konci pikeun terang kumaha ngagunakeun jinis warna, font sareng ukuran gambar anu anjeun badé lebetkeun dina spanduk anjeun.

Dupi anjeun nempatkeun sababaraha kecap anu ngajelaskeun kanal anjeun. Janten jalma bakal ngagaduhan gambaran sakedik ngeunaan topik anu anjeun ngembangkeun dina kontén anjeun sareng tiasa ngalanggan upami aranjeunna ngarasa kataji.

Léngkah-léngkah unggah spanduk kana Youtube

  1. Dibuka Youtube
  2. Jieun klik ngeunaan gambar profil anjeun
  3. Pencét dina "Saluran anjeun"
  4. Lokasi bagian desain sareng unggah spanduk anu anjeun parantos rarancang pikeun kanal anjeun.


Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun