Naha anjeun terang yén YouTube ngahijikeun modeu samaran diantara fungsina? Upami anjeun henteu terang naon hartosna alat ieu sareng naon artina, kami ngajak anjeun maca tulisan di handap ieu dimana kami bakal ngajelaskeun ngeunaan mode panyamaran YouTube sareng kumaha urang tiasa ngaktipkeunana dina sababaraha menit.

Ieu salah sahiji alat pangsaéna ditawarkeun ku aplikasi mobile YouTube sareng anu dasarna fungsina henteu kéngingkeun kontén eusi anu urang tingali liwat platform streaming video populér. Cicing sareng kami sareng diajar kumaha ngagunakeun fitur anu saé ieu.

Naon modeu samaran Youtube

Youtube nembé ngaluncurkeun pilihan énggal ieu pikeun aplikasi mobile na sareng pangguna tiasa ngahurungkeun sareng mareuman iraha aranjeunna hoyong. Modeu samaran biasana dianggo pikeun nyegah platform tina nyimpen sajarah sadaya pidéo anu ku urang ditingali ngalangkungan platform.

Nalika ngaktipkeun modeu samaran tina Youtube urang bakal cegah riwayat pidéo disimpen dina alat sélulér kami yén urang téh baranahan. Ogé, hapus sadayana kustomisasi.

Naon ieu hartosna? Kami bade nyegah aplikasi YouTube ti mimiti nyarankeun eusi anu sami sareng anu urang tingali dina sababaraha dinten ka pengker dina platform. Ayeuna saran anu dilakukeun ku YouTube bakal langkung umum.

Sakali modeu samaran YouTube diaktipkeun ogé urang bakal nyingkahan nonton pidéo tina saluran anu ngalanggan. Ieu kajantenan kusabab tab Langganan, Koropak sareng Perpustakaan ogé ditumpurkeun nalika ngaktipkeun fitur ieu.

Léngkah-léngkah pikeun ngaktipkeun modeu samaran

Saé pisan. Ayeuna kami terang naon hartosna modeu panyamaran sareng naon tujuanana, kami bakal ngajarkeun anjeun cara anu paling gampang sareng gancang pikeun ngaktipkeun alat anu pikaresepeun ieu anu ngalebetkeun YouTube kana aplikasi hapé.

Hal anu pangpayunna netelakeun nyaéta éta fitur ieu ngan ukur diaktipkeun pikeun aplikasi hapé, nyaéta anu nyebatkeun yén urang moal tiasa ngaktipkeunana tina versi desktop. Ieu léngkah pikeun nuturkeun:

  1. Dibuka aplikasi Youtube dina handphone anjeun
  2. klik ngeunaan ikon gambar profil anjeun
  3. Anjeun sacara otomatis bakal buka menu Akun. Di dinya anjeun bakal ngagaduhan aksés kana sababaraha pilihan setelan.
  4. Ayeuna anjeun kedah pencét kana pilihan "Aktipkeun modeu samaran"

Kumaha nganonaktipkeun modeu samaran

Naha anjeun gampang pisan pikeun ngaktipkeun modeu samaran? Ieu sakumaha saderhana sareng gancangna pikeun mareuman alat ieu tina aplikasi hapé. Di dieu kami ngajelaskeun masing-masing léngkah pikeun nuturkeun:

  1. Dibuka aplikasi Youtube tina handphone anjeun
  2. Anjeun bakal perhatoskeun yén poto profil anjeun henteu némbongan deui dina layar. Dina tempatna bakal simbol modeu samaran.
  3. Pencét kana ikon éta sareng pilih "Pareuman modeu samaran"

Éta sakumaha gancang anjeun bakal kaluar tina modeu samaran Sareng ayeuna aplikasi bakal mimiti ngaheéat sadaya riwayat pidéo anu anjeun tingali liwat aplikasi mobile.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun