Pamaké Twitter ngagaduhan kasempetan pikeun Ngarekam a Streaming Langsung kalayan Hardware atanapi Software; Kusabab kitu, anjeun kedah nuturkeun prosedur ieu: Kahiji, buka konfigurasi aplikasi anjeun atanapi Hardware.

Sakali dina aplikasi na, Pamaké neraskeun sareng prosedur: Pilih Pangiriman Server dipersonalisasi; pilih Twitter tina pilihan dropdown pikeun verifikasi encoder éta sareng Akun Twitter anjeun.

Asup kana akun Twitter anjeun sareng Ngaran pamaké sareng kecap konci Akun anu anjeun hoyong kirimkeun Transmisi sareng nampi idin. Salajengna, éta mimiti ngalirkeun pidéo dina jaringan sosial Twitter.

Bagikeun Aliran Langsung atanapi Replay di Twitter

Para Bagikeun Aliran Langsung atanapi Replay dina Twitter, Pamaké kedah nuturkeun tungtunan sareng prosedur anu aya dina platform Twitter pikeun ngalaksanakeun tindakan anu ceuk; Dina pengertian ieu, éta kedah:

Pencét dina ikon Bagikeun anu aya dina modeu layar pinuh Pidéo Langsung atanapi Replay; teras pilih salah sahiji pilihan ieu: Pencét dina Bagikeun Langsung (nalika éta Langsung).

O Bagikeun ti mimiti (nalika nganggo mode Repeat); pencét dina Bagikeun tina pikeun Tweet, kirimkeun ku Pesen Langsung atanapi nyalin tautan Pidéo Langsung atanapi Replay ti waktos anu Pamilih pilih liwat bilah pilihan.

Cegah jalma ti ningali sareng koméntar kana video live abdi di TWITTER

Pangguna ngagaduhan kamungkinan Nyegah jalma ti Tingali sareng Koméntar Pidéo anjeun Langsung dina Twitter; salah sahiji cara nyaéta pikeun ngahalangan jalma éta tina ngalakukeun nanaon pisan sareng Live Video anjeun.

Pikeun ngahalangan jalma éta, Pamaké kedah: Pencét Koméntar anjeun, milih Propil anjeun, pencét dina Gear, pilih Blok pangguna. Akun jalma sanés na moal tiasa deui berinteraksi sareng Pidéo Langsung anjeun sareng bakal diblokir dina Twitter.

Pangguna salaku paningal tiasa ngalaporkeun koméntar anu anjeun anggap nyerang sareng nyiksa. Jang ngalampahkeun ieu, pilih koméntarna teras pencét dina Laporan koméntar. Kalayan tindakan ieu, anjeun moal ningali deui pesen batur pikeun sésa Live Stream.

Eusi Henteu Diidinan dina Pidéo Langsung

Aturan sareng kawijakan Twitter netepkeun eusina teu kénging dina Pidéo Langsung, sapertos: Pidéo anu ngandung kekerasan grapik, eusi déwasa atanapi gambar anu bencong anu ngalanggar katengtreman sareng karaharjaan Pamaké sareng masarakat.

Sagala Langsung Pidéo anu diterbitkeun kalayan niat ngamajukeun mumusuhan diantara manusa kusabab alesan ras, agama, cacad, orientasi séks, asal étnis, kabangsaan, jsb.

Twitter ngagaduhan kasabaran nol kalayan Pidéo Langsung atanapi publikasi sanés anu nampilkeun eusi sareng gambar anu ngalibatkeun nyiksa naon waé jinis barudak, nonoman sareng nonoman; sareng sato anu disiksa, dirusak.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun