Pesen langsung mangrupikeun salah sahiji manpaat anu hébat anu ditawarkeun ku jaringan sosial, sareng éta salaku anu nunjukkeun namina Éta dirancang pikeun tujuan éta pikeun bersosialisasi, Pinterest henteu tiasa ditingalkeun ku ieu anu parantos kalebet diantara manpaatna nalika ngirim sareng nampi pesen langsung.

Sanaos aplikasi ieu lahir ngan ukur hiji hal anu ngan ukur visual, kalayan paningkatan pangguna na sareng tujuan nyugemakeun kabutuhanna, éta parantos mutuskeun tambahkeun fungsi ngirim pesen langsung.

Ngamimitian paguneman sareng jalma sanés dina Pinterest:

  • Lebetkeun aplikasi éta ku cara biasa.
  • Sakali lebet milih jalma éta kalayan anu anjeun hoyong komunikasi.
  • Milarian teras pencét ikon gelembung amplop.
  • Dina bagian ieu anjeun kedah milih ikon tulisan, anu nganggo patlot.
  • Dina waktos ieu anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun milih jalma anu ngirim pesen, ngetik nami pangguna, sareng sistem bakal masihan anjeun sababaraha alternatif, pilih anu leres.
  • Ketik naon anu anjeun hoyong komunikasi ka jalma dina bagian anu dituduhkeun ku aplikasi pikeun tujuan ieu, teras pencét tombol kirim.
  • Upami anjeun hoyong ngirim pin nganggo pesen anu ditulis anjeun kedah milih ieu, nganggo + simbol, dina waktos anu sami.
  • Milih pin pikeun ngirim, janten anjeun bakal ngalampirkeun kana pesen.
  • Tur pencét alternatif tina

 

Upami anjeun hoyong ngirim pesen langsung tina pin:

  • Dina ieu bisi khusus anjeun bakal gaduh tibatan mencét kana pin anu anjeun badé bagikeun, éta bakal ditingalikeun.
  • Sakali dikaluarkeun anjeun kedah milarian sareng milih ikon panah, pencét kana éta.
  • Pilarian teras pilih ngaran jalma éta anu anjeun hoyong kirimkeun pesen atanapi, gagal éta, pin.
  • Pinterest ogé te nawarkeun alternatif pikeun milarian ka pangguna ti alamat email, anjeun ngan ukur kedah nyeratna dina bagian pamilarian sakumaha anu anjeun lakukeun ku nami pangguna.
  • Anjeun tiasa milih langkung ti hiji jalma, aplikasi ngamungkinkeun anjeun milih dugi ka 10 pangguna anu béda.

Pesen langsung tina aplikasi telepon sélulér:

  • Sakali dina jero aplikasi anjeun kedah milih ikon gelembung pikeun ngirim pesen.
  • dina bagian koropak, pilih alternatif pikeun nulis pesen anyar.
  • Lebetkeun nami pangguna, émut yén sistem bakal nunjukkeun sababaraha nami, pilih anu leres. Pencét teraskeun.
  • Ketik pesen anjeun dina bagian anu aplikasi bakal nunjukkeun pikeun ieu.
  • Dina hal ieu pikeun kirimkeun pin ku pesen ditulis anjeun kedah milih ieu.
  • Sakali anjeun milih pin pikeun ngirim, klik dina item tina pin pikeun ngirim, janten anjeun bakal ngalampirkeun kana pesen.
  • Terus pencét éta alternatif pikeun ngirim.

Kirimkeun pin tanpa sms:

  • Dina hal ieu khusus anjeun bakal kedah pencét on pin anu anjeun hoyong bagikeun, éta bakal kabuka.
  • Sakali ditampilkeun anjeun kedah milarian sareng pilih ikon panah, pencét kana éta.
  • Pilarian teras pilih nami jalma rék ngirim pin ka. Pencét kirim.


Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun