Ngunduh pidéo panjang tina platform YouTube cukup saderhana. Pikeun ngahontal tujuan ieu, pangguna gaduh sababaraha alternatif, anu kalolobaanana gratis. Upami anjeun ngagaduhan pidéo anu anjeun hoyong unduh tina aplikasi éta sareng anjeun henteu terang kumaha cara ngalakukeunana, urang ngajak anjeun henteu nyimpang tina tulisan ieu.

Dina internét urang tiasa mendakan seueur halaman sareng aplikasi anu tiasa ngalayanan kami nalika ngaunduh pidéo panjang tina Youtube. Hal anu paling disarankan pikeun kasus ieu nyaéta ngagaduhan sambungan internét anu saé pikeun mastikeun yén unduhan dilakukeun dina waktos anu kirang.

Métode Ngunduh Pidéo Youtube Panjang

Naha anjeun nyobian ngaunduh pidéo YouTube anu panjang sareng anjeun henteu tiasa? Dinten ieu kami hoyong nunjukkeun sababaraha alat anu pangsaéna pikeun ngaunduh kontén jangka panjang anu disimpen dina platform video streaming populér ieu.

Pangguna Youtube gaduh cara anu béda pikeun ngaunduh pidéo panjang tina Youtube. Salah sahiji cara paling gampang pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngaliwatan halaman unduhan anu aya dina wéb. Di dinya urang ngan ukur kedah nempelkeun tautan pidéo anu urang hoyong unduh sareng éta waé.

kumaha oge aya ogé sababaraha aplikasi sélulér éta tiasa ngabantosan pisan dina kasus ieu. Kiwari kami nyandak salah sahiji anu pangsaéna sareng panginten salah sahiji anu pang dianggo ku pangguna wéb. Ieu aplikasi Snappea pikeun Android.

Naha anjeun henteu terang kumaha jalanna? Entong hariwang. Di dieu kami ngajelaskeun léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngaunduh pidéo YouTube panjang dina aplikasi mobile ieu.

Léngkah pikeun ngaunduh pidéo tina aplikasi Snappea

Aplikasi Snappea Android mangrupikeun salah sahiji anu paling populér di wébHenteu ngan kusabab gampang pisan ngaunduh pidéo tapi kusabab mangtaun-taun di pasar. Ngunduh pidéo naon waé liwat aplikasi ieu super gampang sareng gancang.

  1. Unduh aplikasi Snappea tina wéb

Upami anjeun hoyong unduh aplikasi Snappea dina alat sélulér anjeun Anjeun kedah ngalakukeun langsung tina halaman wéb Snappea.com sabab aplikasi na henteu sayogi di Play Store.

Anjeun kedah lebetkeun halaman aplikasi na unduh file APK. Teras anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngamimitian prosés instalasi dina alat anjeun.

Émut pikeun ngaktipkeun idin sahingga hapé tiasa masang aplikasi anu diunduh tina panyungsi. Anjeun kedah buka bagian setélan teras pencét kana kaamanan. Di dinya ngaktipkeun pilihan "pamasangan aplikasi tina sumber anu teu dikenal".

  1. Unduh video tina Snappea

Ngunduh pidéo tina aplikasi ieu gampang pisan sareng gancang. Aya dua cara pikeun ngalaksanakeunana; Anu kahiji nganggo mesin pencari aplikasi sareng ngaunduh pidéo na. Pilihan anu sanésna nyaéta nyalin tautan pidéo YouTube sareng témpél langsung kana mesin pencari aplikasi.

Unduh video tina PC

Anjeun ogé tiasa ngaunduh pidéo panjang langsung tina PC ngamangpaatkeun platform Snappea. Ieu léngkah pikeun nuturkeun:

  1. Aksés kana halaman wéb Snappea (snappea.com)
  2. Anggo seeker tina halaman pikeun milarian pidéo anu anjeun hoyong unduh
  3. Anjeun oge tiasa nyalin Langsung ngaitkeun pidéo tina Youtube sareng témpél na dina halaman Snappea.


Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun