Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun ukuran aplikasi dina iPad abdi?


Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun ukuran aplikasi dina iPad abdi?

Layar iPad rada gedé tibatan layar iPhone, sahingga leuwih hade pikeun nonton video, maca buku, atawa ngan ngotektak web.

Tapi upami anjeun sesah milarian aplikasi anu anjeun pikahoyong kusabab anjeun henteu tiasa ningali ikonna, anjeun panginten peryogi cara pikeun ngajantenkeunana langkung ageung.

Untungna, aya setélan dina iPad anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun ukuran ikon aplikasi anjeun, sapertos anu urang tingali di handap.

Naha anjeun hoyong aplikasi iPad anjeun langkung ageung?

Seueur jalma gaduh masalah ningali eusi dina alat sélulér. Sanaos anjeun gaduh paningalan normal, anjeun tiasa juling nalika ningali objék.

Kusabab anjeun tiasa nyéépkeun seueur waktos unggal dinten ningali alat ieu, anjeun panginten henteu hoyong ngarusak panon anjeun atanapi ngalaman ngarareunah nalika nganggo iPhone atanapi iPad anjeun.

Cara anu saé pikeun ngabéréskeun masalah ieu nyaéta ngan ukur ngagedékeun obyék dina layar supados anjeun tiasa ningaliana langkung gampang.

Ieu henteu ngan ukur ngajantenkeun iPad langkung nyaman, tapi ogé bakal ngajantenkeun langkung pikaresepeun.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha ningali langkung seueur jalma dina loop nalika anjeun parantos ningali sadayana

Kumaha Ngaronjatkeun Ukuran Ikon Aplikasi iPad

  1. Buka setélan.
  2. Pilih "Layar utama sareng docking".
  3. Hurungkeun pilihan "Paké ikon aplikasi ageung".

Pituduh kami diteruskeun di handap kalayan inpormasi langkung seueur ngeunaan cara ningkatkeun ukuran aplikasi iPad anjeun, kalebet gambar léngkah-léngkah ieu.

IPad, sapertos seueur alat Apple anu sanés, hadir sareng seueur setélan sareng pilihan anu béda anu tiasa disaluyukeun pikeun ngaropea alat.

Salian hal-hal sapertos ngarobah latar tukang layar utama atanapi nyaluyukeun bewara, anjeun ogé tiasa nyaluyukeun tampilan seueur elemen dina layar pikeun nyocogkeun karesep pribadi anjeun.

Anjeun panginten parantos ngaksés ménu tina layar sarta Caang pikeun nyieun sababaraha pangaluyuan, tapi anjeun meureun noticed nu euweuh pilihan pikeun ngarobah ukuran ikon dinya.

Pituduh kami bakal nunjukkeun anjeun dimana mendakan pilihan ieu dina ménu sanés supados anjeun tiasa nyaluyukeun ukuran ikon iPad.

Kumaha Jieun Aplikasi iPad Langkung ageung (Panduan Gambar)

Tindakan anu dijelaskeun dina artikel ieu dilakukeun dina iPad generasi ka-6 anu ngajalankeun versi iPadOS 15.6.1.

Léngkah ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagedékeun ikon aplikasi dina iPad anjeun.

Ayeuna anjeun terang kumaha carana ningkatkeun ukuran aplikasi dina iPad anjeun, anjeun tiasa ningkatkeun pangalaman sareng alat sareng ngagampangkeun ningali ikon aplikasi dina iPad anjeun.

Di handap anjeun tiasa ningali gambar ngabandingkeun tina ukuran normal tina ikon aplikasi dina hubungan jeung ukuran enlarged tina ikon aplikasi.

Anjeun bisa jadi kabetot:  Naha Apple Watch lambat teuing? 15 tips pikeun nyepetkeun Apple Watch

Tutorial kami diteruskeun di handap sareng sababaraha réspon kana patarosan umum anu tiasa timbul nalika ngarobih setelan ieu.

Patarosan sering

Kumaha carana abdi tiasa ngaktipkeun mode wengi dina iPad abdi?

iPad anjeun gaduh fitur anu disebut "Mode Peuting," anu tiasa mangpaat pikeun ngagampangkeun tampilan layar.

Pilihan ieu nganggo palette warna anu langkung poék pikeun ngirangan galur panon anu disababkeun ku ningalikeun piksel anu terang dina layar.

Hal ieu dirarancang pikeun dipaké peuting, lamun aya kirang lampu ambient, sarta anjeun teu kedah layar pisan caang mun ningali eta.

Tapi anjeun tiasa ngaktipkeun mode wengi iraha waé dina iPad anjeun ku milih "Setélan"> "Tampilan & Caang"> teras ngetok pilihan "Gelap" dina bagian "Panémbong" dina ménu.

Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun ukuran téks dina iPad abdi?

Setélan sanés anu tiasa ngajantenkeun iPad anjeun langkung gampang dibaca nyaéta ningkatkeun ukuran téks.

Ieu bakal mangaruhan aplikasi anu nganggo setélan teks iPad, sapertos Messages, Mail, Safari, sareng anu sanésna.

Anjeun oge bisa manggihan pilihan ieu dina menu "Tampilan jeung kacaangan".

Léngkah pikeun ningkatkeun ukuran téks iPad:

1. Buka Setélan.
2. Pilih "Tampilan & Caang".
3. Pilih ukuran téks.
4. Sered geseran ka katuhu pikeun ngagedean teks.

Naha aya fitur zum dina iPad?

iPad anjeun ogé gaduh fitur zum anu tiasa anjeun aktipkeun sareng dianggo iraha waé anjeun peryogina.

Anjeun tiasa ngaktipkeun zum dina iPad anjeun ku milih "Setélan"> "Akses Universal"> "Zoom"> sareng mencét tombol "Zoom".

Anjeun bisa jadi kabetot:  Henteu aya sora dina iPhone anjeun? 12 Perbaikan Gancang Anjeun Kudu Coba Ayeuna!

Sakali dihurungkeun, anjeun tiasa ngagedekeun layar ku ngetok dua kali ku tilu ramo sareng nyered layar nganggo tilu ramo.

Sawaktos Anjeun geus rengse, Anjeun bisa ngetok dua kali ku tilu ramo deui pikeun zum.

Taya item didaptarkeun dina respon.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes