Kumaha pariksa suhu pigeulang peuting dina Apple Watch Series 8 sareng Ultra


Kumaha pariksa suhu pigeulang peuting dina Apple Watch Series 8 sareng Ultra

Syarat pikeun ngalacak suhu pigeulang anjeun dina wengi:

  • Anjeun kedah nyetél tracking sare dina aplikasi Saré dina Apple Watch anjeun.
  • Pangukuran suhu pigeulang ngan ukur tiasa dianggo nalika Pokus Saré dihurungkeun sahenteuna 4 jam sadinten salami 4-5 dinten.
  • Pikeun hasil anu akurat, pastikeun Apple Watch anjeun ukuranana pas sateuacan anjeun bobo.

Apple Watch Series 8 sareng Ultra gaduh fungsi suhu wengi anu pikaresepeun dina pigeulang. Numutkeun pituduh pangrojong perusahaan, jam tangan bakal netepkeun suhu rujukan dina pigeulang sareng pariksa variasi wengi-wengi saatos lima wengi. Ieu pituduh pikeun nyukcruk data suhu tina pigeulang anjeun nganggo Apple Watch Series 8 sareng Ultra.

Kumaha ningali data suhu pigeulang dina iPhone anjeun

Saatos Anjeun ngaktipkeun tracking sare dina Apple Watch, data suhu pigeulang nu dikumpulkeun ku arloji ngan bisa ditempo dina iPhone meungkeut. Ieu léngkah-léngkah pikeun mariksa data:

  1. Jalankeun aplikasi Kaséhatan dina iPhone anjeun.
  2. Ketok Kotektak.
  3. Pilih ukuran awak.
  4. Gulung ka handap ka "Suhu pigeulang".

Anjeun bisa jadi kabetot:  Kumaha Ngarobih Ngaran Hotspot dina iPhone

Catetan: Program kontrol suhu bakal gaduh Abdi peryogi langkung data lamun alat teu nyieun suhu rujukan na. Di dieu anjeun ogé bakal mendakan inpormasi ngeunaan sabaraha wengi deui anjeun kedah ngagem jam tangan pikeun ngarékam data suhu.

Kumaha suhu pigeulang diukur dina Apple Watch Series 8 sareng Ultra

Sumber: Apple via USPTO.

Dua sénsor dina Apple Watch numbu ka ngalacak suhu anjeun. Hiji aya di handapeun layar sareng anu sanésna dina kaca pungkur. Jam ogé dirancang pikeun ngawatesan gangguan luar.

Arloji boga algoritma anu kuat anu ngamungkinkeun pikeun ngarékam suhu anjeun unggal lima detik pikeun ngolah sareng ngumpulkeun data. Anjeun kedah parios suhu rujukan dina aplikasi Kaséhatan pikeun ningali parobihan relatif.

Apple ogé parantos netelakeun naha peryogi lima dinten kanggo aplikasi pikeun ngarékam suhu pigeulang anjeun. Aranjeunna nyatakeun yén suhu awak jalma condong turun naek unggal wengi kusabab faktor sapertos kagiatan sapopoé, faktor fisiologis, lingkungan bobo, siklus menstruasi, panyakit atanapi anu sanésna.

Suhu pigeulang anjeun ogé tiasa ngahasilkeun perkiraan ovulasi sareng ningkatkeun prediksi période dina tracking siklus.

Pareuman pelacak suhu pigeulang dina aplikasi Watch

  1. Buka aplikasi Jam.
  2. Ketok Privasi.
  3. Pareuman suhu bonéka.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan pangukuran suhu dina Apple Watch

  • Fitur ieu dirancang pikeun pangguna anu umurna langkung ti 14 taun.
  • Entong nyaruakeun fitur Apple Watch sareng alat médis.
  • Anjeun tiasa sacara akurat ngawas suhu awak atanapi ngukur denyut jantung anjeun. Tapi, Apple Watch henteu dirancang pikeun prosedur médis.
  • Beda sareng térmométer tradisional, pungsi pangukuran suhu teu tiasa nyayogikeun data sacara real-time upami diperyogikeun.
Anjeun bisa jadi kabetot:  Simulator Hirup Pangsaéna pikeun iPhone sareng iPad taun 2022

Patarosan sering

В. Naha kuring kedah ngagem Apple Watch sateuacan bobo?

Nalika anjeun bobo sareng jam tangan, Apple Watch tiasa nangtoskeun sabaraha lami anjeun nyéépkeun dina unggal tahap saré, kalebet REM, Core sareng Deep, sareng iraha anjeun tiasa hudang.

Q. Dupi Apple Watch ngaduga ovulation?

Data suhu pigeulang tina Apple Watch Series 8 atanapi Apple Watch Ultra tiasa dianggo pikeun ngira-ngira kamungkinan ovulasi sareng ningkatkeun prediksi periode.

koagulasi

Éta ngeunaan pangukuran suhu pigeulang dina Apple Watch. Ieu mangrupakeun novelty anu lalaunan gaining popularitas. Di handap ieu kuring parantos daptar sababaraha tulisan anu aya hubunganana sareng jam tangan paling premium Apple. Pariksa éta.

Tingali langkung seueur:

Taya item didaptarkeun dina respon.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun
Eureun Eureun
IK4
Panggihan Online
Pangiringan Online
ngolahna gampang
manual mini
a kumaha ngalakukeun
ForumPc
TypeRelax
LavaMagazine
erraticians
perpustakaan trik
ZoneHeroes