Aya seueur cara pikeun ngagunakeun média sosial, aranjeunna kadang nyéépkeun waktos sareng tiasa rada ngareuwaskeun. Utamana iraha Ieu ngamungkinkeun jalma sanésna ningali tanpa masalah naon waé anu parantos ditambihan ku batur dina profilna.

Nanging, aya sababaraha cara pikeun nyingkahan jenuh ku jaringan sosial, sapertos nembongan offline dina Facebook, tindakan anu bahkan ngamungkinkeun anjeun teu malire pesen ti jalma, nalika nganggo platform atanapi nyegah kontak tina ningali yén jaringanna dianggo, diantarana, anu bakal ditingali dina tulisan ieu.

Muncul offline dina Facebook Kumaha carana ngalakukeunana?

Mimiti, kudu disebatkeun yén ieu mangrupikeun salah sahiji konfigurasi deui, salah sahiji anu diadaptasi kana jaringan sosial, janten henteu rumit pikeun dilakukeun sareng Éta tiasa dilaksanakeun tina komputer atanapi tina alat sélulér sakumaha biasa.. Prosedurna dilakukeun tina pilihan Messenger, boh dina alat naon waé sareng pikeun ieu diperyogikeun pikeun ngajaga koneksi internét anu stabil sareng écés ngagaduhan aksés ka Facebook.

Kusabab kitu, perlu ditetepkeun yén salaku Facebook mangrupikeun jaringan sosial anu paling sering dianggo di dunya, éta ngagaduhan salah sahiji layanan olahtalatah anu paling épéktip di dunya, anu sacara praktis otomatis ngamungkinkeun éta pikeun dipaké pikeun tujuan naon waé ku saha waé.

Seueur jalma anu ngagunakeun éta pikeun silih kontak, terang nalika anu sanés nganggo aplikasi éta, diantara anu sanésna. Tapi upami naon anu anjeun pikahoyong nyaéta pikeun nyegah jalma sanés terang iraha aplikasiana dianggo, sagala hal anu kedah dilakukeun bakal ditingalkeun dina bagian salajengna.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun henteu némbongan nyambung dina Facebook

  1. Anu mimiti se anjeun kedah lebet platform tina alat sélulér atanapi tina komputer sakumaha anu dipikahoyong.
  2. Maka anjeun kedah angkat ka Utusan atanapi bahkan ngobrol.
  3. En ikon gear anu ditampilkeun, nyaéta setélan ngobrol. Éta kedah diteken.
  4. Bakal muncul sababaraha pilihan, diantarana waé anjeun kedah mencét "Pareuman mode aktif".

Kalayan éta, jalma éta moal katingali aktip pikeun batur nalika nganggo Facebook. Kitu ogé, upami ieu badé dirobah, prosedur anu sami kedah dilakukeun kalayan bédana yén pilihan pikeun mencét nyaéta "muncul aktip dina Facebook".

Tinimbangan fungsional

Perhatoskeun yén diantara sababaraha fungsi anu ngagaduhan Facebook, anjeun ogé tiasa pilih pikeun nganonaktifkeun obrolan pikeun hiji jalma atanapi langkung. Prosedur na dasarna sami, kecuali yén nalika paguneman dinonaktipkeun, anjeun kedah milarian sababaraha pilihan pikeun "dipersonalisasi".

Nalika éta muka sareng ngalaksanakeun fungsina, anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun nami jalma anu anjeun hoyong mareuman obrolan, supados aranjeunna henteu terang iraha jalma éta nyambung atanapi pegatkeun sambungan. Kanggo ieu janten épéktip, disarankeun nganggo setélan privasi, supados jalma-jalma éta henteu tiasa ningali eusi anu diterbitkeun dina profil anjeun ogé.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun