Upami anjeun bagian tina komunitas komérsial virtual, anjeun terang naon pentingna ngalaksanakeunana manajemén sareng promosi mérek anjeun Ngaliwatan jaringan sosial, ayeuna mangrupikeun salah sahiji platform jaringan sosial anu masihan langkung seueur kaunggulan pikeun anu didamel pikeun pamasaran dina wéb nyaéta Pinterest.

Aplikasi ieu dina dua vérsi na masihan sauntuyan alternatif anu rada novél nalika gaduh bisnis virtual, ieu runtuyan fungsi Upami anjeun terang kumaha ngagunakeunana leres, aranjeunna bakal ngabantosan anjeun ku cara anu penting pikeun narik pelanggan anyar sareng tangtosna dina kamekaran bisnis anjeun. Salajengna, kami bakal masihan anjeun sababaraha tips anu tiasa ngabantosan anjeun.

Kauntungannana:

Salah sahiji kaunggulan anu paling hébat anu gaduh usaha virtual masihan anjeun nyaéta tiasa ngatur deui kalayan éfisiénSalami anjeun teratur sareng manajemén ieu, henteu ngan kusabab bisnis virtual hartosna anjeun henteu kedah sadar kana éta unggal dinten, sabalikna, anjeun kedah sadar sacara praktis sadidinten.

Pinterest mangrupikeun alat anu saé pisan pikeun ngeunaan manajemén mérek sareng promosi sareng produk anu dipasarkeun.

Léngkahna:

Mimitina gaduh akun bisnis dina platform Pinterest, pas anjeun gaduh profil, komérsial dina jaringan sosial ieu, anjeun bakal tiasa ngakses manpaatna. Kacipta na cukup saderhana sareng sistem Pinterest bakal nyaritakeun anjeun undak-usuk sareng ku cara saderhana naon anu anjeun kedah lakukeun.

Tambihkeun Pinterest kana halaman wéb anjeun:

Ieu mangrupikeun salah sahiji kaunggulan anu kami sebatkeun tadi sareng éta mangrupikeun bantosan anu hébat dina waktos pamasaran sareng anjeun tiasa lakukeun ku dua cara:

Tag meta:

Operasi ieu anjeun kedah ngalaksanakeunna tina PC anjeun, prosedur na langkung saderhana. Hal anu kahiji nyaéta nuliskeun platform Pinterest. Sakumaha anjeun biasana lakukeun, nganggo nami pangguna sareng kecap akses anjeun.

Pilih ikonna anu nembongkeun pilihan ménu, sakali ditampilkeun, lebetkeun setélan akun sareng pilih bagian anu dimaksadkeun pikeun nyambung ka halaman wéb anjeun, teras pencét dina ikon sambung.

Tambihkeun alamatna Tag HTML, salin dina bagian anu saluyu sareng pencét teraskeun.

Dina halaman wéb anjeun buka file sareng nambihan labélna di dieu, mimitina dina bagian "sirah" teras dina "awak".

Balik deui ka halaman anjeunka ti Pinterest, sareng pilih pilihan kirim. Pariksa yén sadayana saé kalayan tag meta, upami kitu, éta bakal otomatis nyambung kana halaman wéb anjeun.

File HTML:

Dina hal ieu prosésna sapertos kieu, lebetkeun platform Pinterest. Sakumaha anjeun biasana lakukeun, nganggo nami pangguna sareng kecap akses anjeun.

Pilih ikonna anu nembongkeun pilihan ménu, sakali ditampilkeun, lebetkeun setélan akun, pilih bagian pikeun nyambung ka halaman wéb, salin alamat HTLM teras pencét teraskeun.

Unggah berkas nu Dina bagian anu didaptarkeun pikeun fungsi ieu, unduh teras pencét teraskeun.

Unggah file deui Waktos ieu dina folder root server, balik deui kana platform Pinterest sareng kirimkeun.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun