Gmail mangrupikeun salah sahiji platform paling populér, gampang diatur sareng dianggo. Di Gmail anu pangsaéna pikeun ngadaptar akun anyar anjeun henteu aya biaya tambahan.

Ngadamel akun Gmail Éta nguntungkeun sareng nguntungkeun pikeun panggunaan anjeun, sabab éta ngamungkinkeun anjeun janten kagungan bisnis anjeun sorangan, babaturan sekutu pangalusna anjeun, ngirim sareng nampi email ka panarima anu anjeun pikahoyong, komunikasi di sakumna dunya ngalangkungan obrolan, pidéo video dugi ka 100 jalma nganggo jepretan gambar tarjamahan sareng layar babarengan, atur sadayana inpormasi anu anjeun pikahoyong dina koropak anjeun sareng anu sanésna.

Gmail mangrupikeun platform saderhana  sareng gampang dikonfigurasi dina alat naon waé sabab éta sayogi dina sadaya alat ios sareng Android sareng komputer.

Pikeun nyiptakeun akun Gmail anjeun kedah gaduh akun Google énggal sareng ngan ukur hiji akun Gmail kanggo unggal akun Google.

Kumaha Cara Nyiptakeun Akun Google Anyar sareng akun Gmail anyar anjeun?

  1. Aksés di google.com
  2. Dimimitian di Layar pamilarian Google.
  3. Pencét tombol na lebet."
  4. Pencét kana tautan "Nyiptakeun akun Google anjeun."
  5. tempat ngaran anjeun jeung Ngaran pangguna.
  6. Dimimitian ku jandéla "Jantenkeun akun Google anjeun"
  7. dina lapangan "Nami" lebetkeun nami pangguna kanggo akun Gmail énggal anjeun.
  8. Nalika ngetik nami anjeun Anjeun tiasa nganggo hurup, nomer sareng periode sanés modal.
  9. Lebetkeun kecap akses sareng anjeun kedah milih anu didamel
  10. Dimimitian ku jandéla "Jantenkeun akun Google anjeun"
  11. Tulis sareng mastikeun Kecap akses.
  12. Lebetkeun kecap akses kanggo akun Gmail énggal anjeun. (Éta kedah sahenteuna 8 karakter.)
  13. Anjeun parantos ngagaduhan kecap akses, tulis deui sareng pastikeun deui. (Duanana kedah pas).
  14. Tempat anjeun tanggal kalahiran.
  15. Dimimitian ku jandéla "Jantenkeun akun Google anjeun"
  16. tempat gender anjeun.
  17. Dimimitian ku jandéla "Jantenkeun akun Google anjeun"
  18. Lebetkeun inpormasi lokasi sareng pamulihan.
  19. Dimimitian ku jandéla "Jantenkeun akun Google anjeun"
  20. asup Dina Nomer hapé anjeun.
  21. Lebetkeun anjeun Alamat email.
  22. pilih lokasi anjeun tina ménu turun-turun dina kolom Lokasi.
  23. Narima Sarat Google.
  24. Anjeun parantos gaduh akun énggal "Google" sareng akun "Gmail" énggal.

Kumaha carana muka akun Gmail anjeun saatos didamel.

  1. Buka layar Utama Google.
  2. Pencét pencét dina tautan Gmail.
  3. Buka sési anjeun tina Gmail.
  4. Tulis email sareng kecap akses anjeun.
  5. Dina koropak anjeun bakal ningali pesen tina "Wilujeng sumping di Google."
  6. Anjeun bakal ningali sababaraha ikon kumaha anjeun tiasa nambihan poto profil, topik, kontak impor sareng anu sanés.
  7. Saatos anjeun parantos ngalaksanakeun tugas di Gmail, pencét tombol "Tutup Sesi."
  8. Kaluar tina akun anjeun tina Gmail.

Anjeun diajar kumaha ngadamel akun Gmail anjeun, ayeuna anjeun tiasa ngatur sareng ngagunakeun pakakas anu ditawarkeun ku platform ieu.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun