Facebook tanpa ragu éta mangrupikeun platform internét anu paling terkenal sepanjang waktos, jelas éta ngagaduhan pilihan anu teu aya tungtungna anu ngamungkinkeun para pangguna ngaraosan sagala jinis tindakan séwang-séwangan. Diantara ieu, dinten ayeuna "pengikut" anu kawéntar bakal disorot, pilihan anu mana waé pangguna umum tiasa milih, tanpa gaduh halaman.

Pikeun ieu, prosés pikeun nuturkeun henteu rumit pisan, sabab dina intina naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta maluruh setélan, édit sareng aktipkeun pilihan. Sarua anu bakal dijelaskeun sacara rinci dina bagian salajengna.

Aktipkeun fungsi pengikut dina Facebook Kumaha carana ngalakukeunana?

Mimiti, perlu ditekenkeun yén pentingna fungsi ieu dumasarkeun kana fungsiana, sahingga jalma anu resep kana kontén anu dibagikeun ku batur, tiasa tetep nuturkeun pembaruan profil anyar. Ieu tanpa kedah janten babaturan. Tapi supados eusina tiasa ditingali ku jalma luar anu henteu ditambihan kana profil, setélan privasi kedah dirobih.

Jalan anu mana waé, jalanna Pikeun ngaktipkeun fungsi pengikut Facebook nyaéta sapertos kieu:

  1. sakuduna lebet kana akun Facebook sakumaha biasana diaksés.
  2. Jalma éta kedah angkat ka menu bar, dimana aranjeunna kedah ayana "Setélan sareng privasi".
  3. Nalika éta dibuka, anjeun kedah milarian khusus pikeun bagian "konfigurasi" teras pilihan "publikasi publik".
  4. Di dinya, anjeun bakal ngagaduhan pandangan pilihan, di antawisna anjeun kedah mencét anu ditampilkeun salaku "anu tiasa nuturkeun kuring."
  5. Pikeun eusina pikeun ditingali, dibagi sareng diréaksikeun ku jalma anu béda, éta kedah dipasihkeun dina pilihan "publik".

Tina aplikasi sélulér Facebook

Prosedur na dasarna sami sareng nalika éta dilakukeun dina wéb, anu kedah diperhatoskeun nyaéta aplikasi Facebook mana anu dipasang dina alat éta. Nya, boh dina vérsi Lite boh dina aplikasi Facebook, ménu diidéntifikasi ku ikon tina tilu garis horizontal.

Bisi naon waé, ngaktifkeun pilihan ieu henteu sesah pisan sareng sakumaha ceuk prosedur na saéstuna, anu kedah diperhatoskeun nyaéta terang kumaha ngaidentipikasi publikasi mana anu anjeun pikahoyong pikeun saha waé sareng mana anu bakal ukur pikeun babaturan sareng babaturan anu ditambahan. Pikeun ieu, karusiahan tina publikasi kasebut kudu terus dirobih nalika aranjeunna hoyong posting sareng éta waé.

pertimbangan

Perlu tetep waé hal-hal dina pikiran upami jalma henteu satuju. Sakumaha tiasa janten sababaraha pangguna anu tiasa ngaganggu atanapi henteu nambihan naon waé anu penting di kalangan pengikut. Pikeun ieu, Facebook ogé ngagaduhan rencana kontinjensi.

Upami pangguna tangtu henteu resep sareng janten bangor, anjeun tiasa teras-terasan meungpeuk pikeun ngahindarkeun kudu négatip koméntar négatip sareng pikaboseneun. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun ngan ukur kedah milarian profil jalma ieu teras pencét tilu elipsis profil na, dimana diantara pilihan sanés anjeun kedah mencét "blokir" pilihan, sareng voila ieu moal aya masalah deui.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun