Aya seueur cara pikeun ngagunakeun média sosial. Kadang-kadang aranjeunna nyéépkeun waktos sareng tiasa rada ngareuwaskeun. Langkung penting, iraha Aranjeunna ngantep batur ningali naon waé anu ditambihan ku batur kana profilna tanpa aya masalah.

Najan kitu, aya sababaraha cara pikeun nyingkahan jenuh kalayan jaringan sosial, salaku conto, némbongan offline dina Facebook, anu tiasa ngijinkeun nalika nganggo platform pikeun teu malire pesen ti jalma atanapi nyegah kontak ningali platform online anu dianggo, pikeun ngahontal ieu prosés bakal ditingali dina tulisan ieu.

Cegah babaturan kuring nyambungkeun kuring dina Facebook Kumaha carana ngalakukeunana?

Mimiti kedah nyarios éta éta konfigurasi anu sanés, penyediaan anu cocog pikeun jaringan sosial, janten henteu rumit sareng tiasa dijalankeun tina komputer atanapi alat sélulér sakumaha biasa. Prosésna dilakukeun ngalangkungan pilihan Messenger sareng tiasa dilakukeun dina alat naon waé, pikeun ieu anjeun kedah ngajaga konéksi Internét anu stabil sareng écés anjeun tiasa ngakses Facebook.

Dina hal ieu, kedah disebatkeun yén kumargi Facebook mangrupikeun salah sahiji jaringan sosial anu paling sering dianggo di dunya, ngagaduhan salah sahiji layanan olahtalatah paling épéktip di dunya, anu saleresna otomatis sareng ngamungkinkeun saha waé pikeun ngagunakeunana pikeun tujuan naon waé.

Seueur jalmi anu ngagunakeunana pikeun silih kontak sareng terang nalika jalma sanés nganggo aplikasi éta. Nanging, upami anjeun hoyong nyegah anu sanés terang iraha nganggo aplikasi éta, sagala hal anu kedah dilakukeun bakal ditingalkeun dina bagian salajengna.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun henteu némbongan nyambung dina Facebook

  1. Pikeun ngamimitian, kedah jalmi na asupkeun platform tina alat sélulér atanapi komputer sakumaha diperyogikeun.
  2. terus kedah nyaah ka Rosul atanapi muka jandéla anu biasa dianggo pikeun ngobrol atanapi milarian pesen, ieu dina komputer atanapi dina telepon sélulér.
  3. Dina ikon gear anu nembongan, pilihan ditingali salaku "Setélan obrolan". Éta kedah diteken.
  4. Serangkaian pilihan bakal muncul, diantarana waé anjeun kedah mencét "Pareuman Mode Kegiatan".

Ku cara kieu, jalma éta moal katingali aktip sareng batur, sedengkeun pilihan ngamungkinkeun aranjeunna nganggo Facebook sapertos biasana. Nya kitu, upami anjeun hoyong ngarobih ieu, anjeun kedah ngalakukeun léngkah anu sami, anu ngabédakeunana pilihan anu diteken bakal "tunjuk dina Facebook".

Tinimbangan fungsional

Perlu dicatet yén diantara seueur fitur anu dipiboga ku Facebook, anjeun ogé tiasa milih pikeun nganonaktifkeun obrolan pikeun hiji jalma atanapi langkung khusus. Prosés na dasarna sami, kacuali nalika obrolan ditumpurkeun, anjeun kedah milarian "personalisasi" dina pilihanna.

Nalika hurung sareng ngalakukeun fungsina, anjeun ngan ukur kedah nuliskeun nami jalma anu hoyong nganonaktifkeun obrolan, supados anjeun henteu terang iraha jalma éta online atanapi offline. Pikeun metoda ieu épéktip, disarankeun nganggo setélan privasi supados jalma-jalma ieu henteu tiasa ningali eusi anu dipasang dina profil anjeun ogé.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun