Jaringan sosial parantos janten salah sahiji cara perusahaan pamasaran, Pinterest mangrupikeun salah sahiji anu pang populerna nalika masalah ieu, sababna nyaéta perusahaan, khususna toko virtual Aranjeunna tiasa ningalikeun kontén atanapi katalog maya sahingga mikat pangguna tina aplikasi ieu ka halaman wébna.

Salah sahiji cara aplikasi ieu nawiskeun anjeun pikeun narik palanggan poténsial nyaéta pin, dina papan khusus, tapi éta sanés ngan ukur pin atanapi gambar, henteu! Publikasi ieu kedah kualitas sareng nunjukkeun produk anjeun ku cara anu paling pikaresepeun. Salajengna, kami bakal masihan anjeun sababaraha tips anu tiasa anjeun anggo pikeun ieu.

Naon anu anjeun kedah gaduh:

  • Boga akun bisnis Mangrupikeun léngkah munggaran pikeun masarkeun produk anjeun dina aplikasi ieu, henteu cekap gaduh profil pribadi.
  • Nalika dagang dina platform ieu, anjeun kedah gaduh halaman wéb anjeun pakait kana aplikasi, ku cara ieu konsumén anu ningali pin anjeun ngagaduhan pilihan pikeun nganjang halaman wéb anjeun.
  • Ngeunaan papan, anjeun bakal kedah ngatur aranjeunna ku cara anu pangsaéna, teras-terasan mikiran target anu anjeun pikahoyong pikeun perusahaan.
  • Kecap konci pikeun mendakan halaman wéb perusahaan anjeun penting pisan, anjeun kedah lebetkeun kana tulisan konci papan anjeun.

Naon anu anjeun kedah nyorot:

  • Eusi kualitas bermaknaAnjeun teu tiasa unggah gambar naon waé, anjeun kedah unggah pin anu dirancang pikeun udagan anjeun, émut yén unggal tulisan tiasa pikeun jalma anu ngagaduhan rasa anu aya hubunganana sareng papan éta.
  • Gambar henteu tiasa ngan ukur geulisAranjeunna kedah janten gambar anu hartosna aya naon sareng anjeun anu dikirimkeun ka jalma anu ningali éta, ieu bakal mastikeun yén aranjeunna bakal ngadatangan anjeun dina halaman wéb anjeun.
  • Katerangan anu anjeun pasihkeun ka gambar mangrupikeun bantosan anu saé, Émut pikeun nganggo basa anu pas diadaptasi sareng udagan anu anjeun candak, anu matak pikaresepeun, tong hilap kalebet kecap konci anu diperyogikeun sareng ulah nyiksa aranjeunna.
  • Upami anjeun nyiptakeun pedaran anu pondok sareng eusi luhur Informatif nganggo kecap konci anu dituduhkeun sareng hashtag anu cocog anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur kasempetan pikeun narik pelanggan anu pas pikeun produk anjeun.
  • Kudu marahmay, Émut yén Pinterest parantos ngagaduhan pilihan pikeun ngirim sareng nampi pesen, upami aya anu nyerat kanggo nyungkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan pin anjeun, janten bageur sareng sopan, éta henteu ngan ukur masihan inpormasi, tapi terang kumaha masihan inpormasi ka anu palanggan.
  • Undang aranjeunna pikeun nganjang halaman wéb anjeun, salawasna ku cara ramah sareng indikasi anu tepat sareng jelas, tujuanana nyaéta pikeun narik pelanggan satia, anu sok ngadatangan anjeun sareng mésér produk tina halaman anjeun.
  • tungtungna, Anjeun henteu kedah hilap yén tujuanana nyaéta pikeun aranjeunna nganjang anjeun dina halaman wéb anjeun dimana aranjeunna bakal ningali langkung seueur produk sareng kadang konsumén anu milarian hiji tiasa mésér sababaraha, kusabab alesan ieu halaman wéb anjeun kedah salawasna teratur, panon- nyekel jeung diropéa.

Eusina



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun