Platform YouTube ayeuna dianggap salah sahiji anu pang populerna di dunya. Dina tulisan kami dinten ieu kami bakal ngajarkeun kumaha carana kumaha ngonpigurasikeun sadayana bewara anjeun ngalangkungan aplikasi mobile. Anjeun bakal tiasa nampi bewara unggal-unggal saluran anjeun nuturkeun unggah eusi kana platform.

Bewara penting dina platform. Éta ngabantosan kami pikeun jaga-jaga sareng kontén anu diunggah ku akun anu kami langgan sareng ogé ngamungkinkeun kami nampi saran pikeun pidéo anyar tina YouTube. Upami anjeun resep diajar langkung seueur ngeunaan poko, cicing sareng kami.

Léngkah pikeun ngaksés bagian bewara

Salah sahiji hal positip anu urang tiasa nyorot ngeunaan aplikasi mobile YouTube nyaéta antarbeungeut intuitif sareng saderhana na. Pangguna moal gaduh kasulitan utama pikeun diajar nganggo platform ieu tina versi sélulérna.

Tina aplikasi YouTube anjeun tiasa aksés kana fungsi anu sami anu tiasa dikonfigurasi sapertos biasa, kalebet bagian béwara. Di dieu anjeun ngagaduhan pilihan pikeun ngaktipkeun sareng mareuman sababaraha kotak numutkeun kahoyong anjeun.

Pikeun nuliskeun bagian bewara Tina aplikasi mobile YouTube anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Dibuka aplikasi Youtube dina alat sélulér anjeun
  2. klik dina poto profil (pojok kanan luhur)
  3. Pencét kana pilihan "setelan"
  4. Pilih “bewara"

Naon anu kuring tiasa ngarobih tina bagian bewara

Sakali kami parantos ngaksés bagian bewara Urang tiasa ngaktipkeun sareng mareuman sababaraha kotak, jumlahna 12. Masing-masing kotak ieu ngagaduhan fungsi khusus sareng didieu urang ngajelaskeun mana anu pangpentingna sareng naon khususna pikeun:

Ringkesan dijadwalkeun

Kotak munggaran anu bakal kami mendakan dina bagian bewara nyaéta "Ringkesan dijadwalkeun”. Upami anjeun mutuskeun pikeun ngaktipkeunana, anjeun bakal nampi kasimpulan harian pikeun sadaya bewara anu anjeun énggal nampi. Anjeun tiasa milih waktos nalika anjeun bakal nampi kasimpulan ieu.

Lalanggan

Salah sahiji kotak anu paling penting Dina bagian bewara persis ieu. Upami pangguna mutuskeun pikeun ngaktipkeun "langganan" anjeunna bakal ngijinkeun aplikasi pikeun ngirim anjeunna bewara pikeun sadaya saluran anu anjeunna langganan.

Pidéo anu Disarankeun

Unggal waktos anjeun ngalebetkeun aplikasi YouTube anjeun tiasa mendakan serangkaian pidéo anu disarankeun pikeun ngabayangkeun. Ieu persis naon fungsi ieu kanggo. Upami anjeun ngaktipkeunana, anjeun bakal tiasa nampi bongbolongan ti YouTube ngeunaan pidéo éta anu sigana tiasa urang resep.

Kegiatan dina koméntar kuring

Ku ngaktipkeun kotak ieu dina bagian "bewara" urang bakal tiasa nampi bewara unggal-unggal pangguna masihan koméntar kana pidéo anu dipasang dina kanal kami atanapi kagiatan naon waé anu aya hubunganana sareng saluran YouTube kami.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun mariksa kotak ieu. Ku cara éta anjeun tiasa nampi bewara nalika aranjeunna mairan kana salah sahiji pidéo anjeun atanapi ngan saukur resep sababaraha kontén anu parantos anjeun unggah kana saluran anjeun.

Éta kumaha gampang sareng gancang anjeun tiasa ngonpigurasikeun masing-masing bewara anjeun dina aplikasi YouTube. Émut yén diaktipkeun béwara bakal ngabantosan urang pikeun ngalacak akun urang anu langkung saé.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun