Jaringan sosial mangrupikeun rohangan pangsibukna di dunia maya. Jalma ngaksésna pikeun tetep hubungan sareng babaturanana sareng kulawargana. Kitu ogé, éta mangrupikeun bentuk hiburan anu paling penting anu aya, khususna kusabab laju anu langkung gancang kalayan eusina diénggalan.

Penyebaran publikasi dina jaringan ieu konstan sareng gemetar, khususna dina Twitter, dimana jumlah Tweet ngahontal langkung ti 500 juta unggal dinten. Sareng kadang pangguna gaduh sababaraha akun pikeun nyebarkeun konténna. Pikeun ngatur akun ieu, platform parantos ngararancang bagian pikeun ngahubungkeun aranjeunna.

Afiliasi akun mangrupikeun prosedur anu saé pisan pikeun ngatur sababaraha akun dina waktos anu sami. Di Twitter ieu rada béda antara App sareng halaman wéb. Turutan pitunjuk ieu:

Ngagunakeun halaman wéb Twitter

  1. Login kana akun anjeun nganggo pangguna sareng kecap akses.
  2. Gulung ka bagian handap akun anjeun, ka belah kénca interface, dimana anjeun bakal mendakan poto profil anjeun. Foto ieu bakal dibarengan ku nami sareng nami pangguna.
  3. Anjeun bakal ningali tilu elipsis anu nalika mencét bakal nunjukkeun anjeun dua pilihan: "tambahkeun akun anu tos aya "sareng" kaluar tina”Dipirig ku nami pangguna.
  4. Ngakses pilihan kahiji. Jandéla bakal ditingalikeun ka belah tengah layar sareng sababaraha kotak. Dina anu munggaran ti luhur ka handap anjeun bakal nempatkeun telepon, email atanapi nami pangguna akun.

Dina detik anjeun bakal nempatkeun kecap akses akun. Di handap kotak ieu, pilihan bakal sayogi "Naha anjeun hilap kecap akses anjeun?"

Ngagunakeun aplikasi Twitter

  1. Asup ka Twitter ngagunakeun anjeun ngaran pamaké sareng kecap akses
  2. Pencét dina gambar profil anjeun ka belah katuhu luhur layar, dina tampilan dimana anjeun mendakan timeline.
  3. Sakali anjeun mencét, ménu bakal nembongan di sisi kénca layar. Hal kahiji anu anjeun bakal tingali nyaéta poto profil anjeun sareng nami pangguna ti luhur ka handap dina ménu éta. Gigireun ieu anjeun bakal mendakan simbol tambah (+).
  4. Pencét anu terakhir pikeun nembongkeun bagian na "Akun". Dimana rekening anu aya hubunganana bakal némbongan. Anjeun bakal mendakan pilihan "nambihan akun anu tos aya". Nalika anjeun mencét, bagian sanésna bakal ditingalikeun pikeun anjeun ngalebetkeun data tina akun sanés.

Salaku tambahan anjeun bakal mendakan pilihan na "Kaluar tina sadaya akun."

Anjeun bakal mendakan kotak anu sami pikeun nempatkeun nomer, email atanapi nami pangguna. Kitu ogé kotak pikeun nuliskeun kecap akses. Kitu ogé, anjeun bakal kéngingkeun pilihan pamulihan sandi.

Ngagunakeun manajer média sosial.

Dina wéb anjeun ogé bakal mendakan sababaraha alat anu bakal ngabantosan anjeun ngatur sababaraha akun sakaligus. Pikeun ieu anjeun ngagaduhan Hoosuite, Buffer, sareng anu sanésna. Kagunaanna saderhana pisan pikeun dilaksanakeun. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngahubungkeun akun anjeun kana aplikasi anu anjeun pilih sareng mimitian ngararancang publikasi.

Sakali publikasi parantos siap, anjeun milih platform dimana anjeun badé nyebarkeunana sareng ngajadwalkeun waktos pikeun ngalakukeunana.



Anjeun oge bisa jadi kabetot dina:
Meuli Pangiringan
Surat pikeun Instagram pikeun motong sareng nempelkeun